Προς το περιεχόμενο

Μετά το Nero τί;

george_sok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως στο πολυσυζητημένο InfraRecorder προσπάθησα αρκετές φορές προχτές να κάψω ένα δισκάκι dvd με περιεχόμενο video και αποτύγχανε συνεχώς (δεν έχω συγκρατήσει τι ακριβώς μου έγραφε κάτι για το διαθέσιμο χώρο του dvd disk. Το nero ανέλαβε στη συνέχεια αυτή τη δουλειά χωρίς να μου βγάλει κανένα πρόβλημα χωρητικότητας. (τα αρχεία συνολικά δεν ξεπερνούσαν το 4,1G

Σιγνώμη που χρησημοποιώ το τρέχων topic και εάν μου επιτρέπει ο αρχηκός του συντάκτης.

Θα μπορούσε κάποιος από εσάς που κυρίως χρησιμοποιεί free λογισμικό να προτείνει ένα πακέτο καλού free λογισμικού που θα αντικαθιστά επάξια τη σουίτα nero;

Ας μην συνεργάζονται άμεσα μεταξύ τους.

Αλλά να παρέχον την ίδια ποιότητα σε video, ήχο editing, και γενικά ότι έχει το nero.

Και όχι μόνο από ένα συμφορουμιστή βάζοντας λίγο νερό στο κρασί μας όλοι μας να βάλουμε το χεράκι μας να φτιάξουμε αυτή τη συλλογή.

Ξεκινάω με αυτά που είδα πριν, και διορθώστε με.

H λίστα προγραμμάτων του nero περιλαμβάνει και δίπλα θα προσθέτουμε τις προτάσεις μας:

Nero burning rom :::: InfraRecorder, imgburn,

Nero vision::::: DVD Flick,

Nero Cover designer::: ;;;

Nero wave editor::::: mp3DirectCut

Nero Recode::::: ;;;; DVD shrink, dvd flick

Δημοσ.

Γενικώς αποφεύγω τις φορτωμένες σουίτες.

Χρησιμοποιώ το nero 6.6 και δεν το έχω αλλάξει από τότε που βγήκε. Δεν μου έχει λείψει τίποτα και δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύει. Δοκίμασα την 7, την 8, την 9 και επέστρεψα στην 6.6. Τι άλλο να πω.

Όσον αφορά το iso recording εμπιστεύομαι το image burn και για το iso mounting το Daemon Tools. Τίποτε άλλο δεν χρειάζομαι.

Δημοσ.

Κανενα προβλημα nurce,

Προσθετω κι εγω στη λιστα σου:

Nero Cover designer: Lightscribe disc creator + Lightscribe disc laberer

Καλη κινηση αυτη η λιστα

Για nero media player/showtime (ή οπως το λενε τελος παντων), αν και το θεωρω τρομερα περιττο:

media player classic, bsplayer (Πολυ ελαφρυ), win.m. player και ολα τα αλλα τα γνωστα.

-----Προστέθηκε 18/1/2009 στις 12 : 47 : 53-----

Imgburn + Burrrn. Τα υπόλοιπα απλά υπάρχουν για να υπάρχουν.

Απ'οτι βλεπω το burrrn ειναι μονο για audio cd....

Αυτο του κοβει λιγο τη φορα νομιζω...

παντως απο το prntscrn φαινεται μπαμ μπαμ δουλεια...

Δημοσ.
Γενικώς αποφεύγω τις φορτωμένες σουίτες.

Χρησιμοποιώ το nero 6.6 και δεν το έχω αλλάξει από τότε που βγήκε. Δεν μου έχει λείψει τίποτα και δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύει. Δοκίμασα την 7, την 8, την 9 και επέστρεψα στην 6.6. Τι άλλο να πω.

Θα συμφωνησω μαζι σου. Εγω εχω βολευτει παντως με το Nero 7 εκτος το Showtime

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο συγχέετε ντε και καλά την εγραφή οπτικών δίσκων με την επεξεργασία ήχου, την αναπαραγωγή και στοιχειώδη επεξεργασία βίντεο κ.τ.λ. Το γεγονός πως αποφάσισαν να κάνουν το Nero "σουίτα εφαρμογών" δεν σημαίνει πως κάθε αντίστοιχο λογισμικό εγγραφής δίσκων πρέπει να συνοδεύεται από όλα αυτά τα τσάντζαλα-μάντζαλα.

@nurse: το Nero είναι πολλά και διαφορετικά προγράμματα, συνεπώς από το να τα έχεις ξεχωριστά (ελεύθερα να τα βρίσκεις, ελεύθερα να τα κατέχεις, να κάνουν περισσότερα και να ζητούν λιγότερα) δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα.

Δημοσ.

@nurse: το Nero είναι πολλά και διαφορετικά προγράμματα, συνεπώς από το να τα έχεις ξεχωριστά (ελεύθερα να τα βρίσκεις, ελεύθερα να τα κατέχεις, να κάνουν περισσότερα και να ζητούν λιγότερα) δεν βλέπω κανένα πλεονέκτημα.

Συμφωνώ μαζί σου ως προς την πρακτικότητα του θέματος (το αναφέρω και πιο πάνω) αλλά το βασικότερο πλεονέκτημα της δημιουργίας μιας προς αντικατάσταση λίστας εφαρμογών με άλλες είναι ότι όλα αυτά τα προγράμματα είναι free και συνήθως πιο ελαφριά.

Δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους δεσμούς συνεργασίας μιας σουίτας δυστυχώς. (όπως το open office).

Νομίζω ότι έχει τεθεί το θέμα για το nero αρκετές φορές στο foroum . Όλους μας ενοχλεί ότι είναι βαρύ και κοστίζει (όχι ότι δεν αξίζει τα λεφτά του). Παρόλα αυτά προσωπικά ακόμη έχω την απορία με ποια σύγχρονα προγράμματα θα μπορούσα να το αντικαταστήσω. Προσωπικά μου είναι αδύνατο να έχω δοκιμάσει όλα τα free που υπάρχουν... Για ότι δοκιμάζω συνήθως το γράφω εδώ.

Για παράδειγμα στο λαπτοπ δεν θα ήθελα (δεν μπορεί :-)) να βάλω το nero9. Είναι δύσκολο να περιμένεις πόση ώρα για να γράψεις ένα cd δεδομένων πχ.

Και για αυτό πρότεινα να φτιάξουμε μια μικρή λίστα με free και light προγράμματα προς αντικατάσταση των λειτουργιών του Nero

Δημοσ.

Η πληροφορία που ζητάς υπάρχει διαθέσιμη στο φόρουμ, μόνο που είναι διάσπαρτη. Ήδη ανέφερα πιο πάνω ένα mega-thread όπου έχουν καταγραφεί από πολλά μέλη τα freeware προγράμματα που προτιμούν και προτείνουν. Στο DivX & DVD Authoring section υπάρχουν μερικά sticky threads με χρήσιμα προγράμματα και links. Στο Insomnia Wiki, υπάρχει το άρθρο [[Με ποιο πρόγραμμα;]]. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία της Αναζήτησης για να εντοπίσεις περισσότερα.

Δημοσ.

Ναι βασικά μερικά από αυτά που έγραψα πιο πάνω από το insomnia wiki τα εντόπισα. Απλά έλεγα για μια πιο συλλογική και συγκεντρωτική δουλειά, εντοπισμένη στο θέμα nero replace. (Σαφώς υπάρχει και η μέθοδος της διασποράς).

Δημοσ.
βασικά βάζεις nero όχι μόνο για το καψημο αλλα και για τις άλλες του λειτουργίες ...

αλλιος γιατι να το βάλεις ?

Θα διαφωνησω.

Το nero, σε ολες τις υπολοιπες εφαρμογες του ειναι πιο κατω απο αλλα προγραμματα.

Δεν νομιζω πως το νερο recode αντικαθιστα το dvd shrink, ουτε και οτι το nero - επεξεργασια και video editing - φτανει το pinnacle studio ή το premiere...και να μην μιλησω για το προγραμμα προβολης εικονων του nero, που ανοιγεις μια φωτο φουλ προβολη και δεσμευει 15-25% ram....windows picture & fax vierwer για παντα...

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το nero αρκετα χρονια μονο για καψιμο cds-dvds

και δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα με data, images κλπ.

Το προβλημα που σχεδον παντα αντιμετωπιζω ειναι με το καψιμο

dvd videos, σχεδον ολα κoλλανε λιγο η περισσοτερο οταν παιζουν

σε εξωτερικους players.

Ποιο απο οσα αναφερατε παραπανω ειναι το καλυτερο για

dvd video;

Δημοσ.

Όσες φορές έκαψα dvd-video με το Nero δεν είχα πρόβλημα με την αναπαραγωγή. Δε χάνεις πάντως τίποτα να δοκιμάσεις το Burnaware που προτείνω σε προηγούμενο μήνυμά μου.

Δημοσ.

Ποιο απο οσα αναφερατε παραπανω ειναι το καλυτερο για

dvd video;

Προσωπικά χρησιμοποιώ για αυτό το τομέα το Nero. Για καλύτερη συμβατότητα κάψε τα δισκάκια σου με χαμηλή ταχύτητα. 4Χ, 6Χ

Θα διαφωνησω.

Δεν νομιζω πως το νερο recode αντικαθιστα το dvd shrink,..............

Βασικά ο δημιουργός του dvd shrink πλέων δουλεύει στη nero και από την έκδοση, αν θυμάμαι καλά, 8 και έπειτα είναι στην επικεφαλής, ή μέλος της ομάδας Nero recode.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...