Προς το περιεχόμενο

Πολυ αργή γραμμη ISDN ή Netmod για πέταμα ?


panosony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω και μια εβδομαδα εχω ISDN .Μπαινω με PSTN συνδεσεις σταθερα στα 52 ,αλλα εχω απελπιστικά αργο download στα 1,2 - 3 Κbps . Είναι φυσιολογικό αυτό ,για ISDN γραμμη ,οταν πριν ειχα 4-5 ; Αν καποιος γνωριζει ας μου δωσει μια απάντηση ,γιατι πιστευω πως το Netmod φταιει για όλα .<p>Εκτος αυτού οταν τηλεφωνό με ένα philips ασυρματο πολλες φορες τηλεφωνει σε λάθος νούμερα . Ο Οτε λεει πως φταίει η τηλεφωνική συσκευή ...<p>Εσείς τι πιστεύετε ????<p>Thanks ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by panosony:

<strong>Εδω και μια εβδομαδα εχω ISDN .Μπαινω με PSTN συνδεσεις σταθερα στα 52 ,αλλα εχω απελπιστικά αργο download στα 1,2 - 3 Κbps . Είναι φυσιολογικό αυτό ,για ISDN γραμμη ,οταν πριν ειχα 4-5 ; Αν καποιος γνωριζει ας μου δωσει μια απάντηση ,γιατι πιστευω πως το Netmod φταιει για όλα .</strong><hr></blockquote><p>Μπορείς να κάνεις το εξής απλό και μπορεί να σου δουλέψει: Reset στο netMod. Το ανοίγεις μπροστά, εκεί που είναι οι θύρες του netMod (ανοίγει εύκολα και άνετα, χωρίς εργαλεία ή τίποτα τέτοιο) και να πατήσεις με ένα στυλό ένα κουμπάκι στο αριστερό μέρος της πλακέτας. Φυσικά πρέπει να μην είσαι συνδεδεμένος στο Internet...<p>Δεύτερο βήμα (αν δεν δουλέψει το παραπάνω) είναι να βρεις κάποιον φίλο/γνωστό και να του δανειστείς το netMod του προκειμένου να δεις αν αυτό δουλεύει.<p>Τρίτο (και τελικό στάδιο) είναι να αφήσεις το netMod στην ησυχία του και να ψάξεις στο Fleamarket για κανένα ISDN TA (Terminal Adaptor) - μπορεί να το έχουν και ως ISDN Modem. Πήγαινε στο search του Fleamarket και κάνε αναζήτηση με λήμμα "ISDN".<p> <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by panosony:

<strong>Εκτος αυτού οταν τηλεφωνό με ένα philips ασυρματο πολλες φορες τηλεφωνει σε λάθος νούμερα . Ο Οτε λεει πως φταίει η τηλεφωνική συσκευή ...</strong><hr></blockquote><p>Δοκίμασε να τηλεφωνήσεις με άλλη συσκευή. Σου κάνει προβλήματα; Τότε φταίει η συσκευή σου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...