Προς το περιεχόμενο

Samsung SM-T240 vs LG W2452V-PF

The Godfather.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σας χαιρετώ και πάλι...

Αποφάσισα να πάρω 24" οθόνη και κατέληξα στις 2 παρακάτω:

1)Samsung SM-T240

2)LG W2452V-PF

Θα ήθελα και την δική σας γνώμη για τις δύο αυτές οθόνες, ή αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη, όχι ακριβότερη από 330 ευρώ.

Να πω επίσης ότι η LG κερδίζει αρκετό έδαφος λόγω της ανακοίνωσης της εταιρίας ότι δίνει zero pixel εγγύηση και στις 22", 23" και 24", ενώ η Samsung επιμένει (προς το παρόν φαντάζομαι) στα 7 pixels, οπότε θα πάρω την Samsung μόνο αν υπάρχει αισθητή διαφορά στην ποιότητα αλλά και αν μου πείτε ότι αξίζει το ρίσκο.

Από θέμα ποιότητας, είναι κάποιος που έχει δει και τις 2 από κοντά και μπορεί να έχει ολοκληρωμένη άποψη? Οι διαφορές τους είναι ότι η LG έχει 400 cd/㎡ φωτεινότητα και 10000:1 αντίθεση (800:1 τυπικό), ενώ η Samsung έχει 300 cd/㎡ φωτεινότητα και 20000:1 αντίθεση (1000:1 τυπικό). Δεν ξέρω όμως ποιό από τα 2 χαρακτηριστικά παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στην ποιότητα της εικόνας.

Εχω επίσης και δύο άλλα σημεία που θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πριν προχωρήσω στην αγορά...

1) Όταν δουλεύω στον υπολογιστή, βρίσκομαι σε απόσταση περίπου 90cm. Θα είναι υπερβολικά μεγάλη μία οθόνη 24""? (τώρα έχω 19"" οθόνη 4:3)

2) Έχω αυτή την κάρτα γραφικών... Θα μπορώ να έχω τις ανάλογες αναλύσεις σε παιχνίδια (βασικά παίζω μόνο Pro Evolution Soccer) ή δεν θα σηκώνει η κάρτα γραφικών μου?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ έχω την 22ρα lg w2252tq και είμαι υπερυχαριστημένος :-)

Για ποιες δουλειές τη θέλεις;Και ποια η κάρτα γραφικών σου;(δεν έχει μπει το λινκ πάνω...)

Δημοσ.

εγω επειδη της ειχα και της 2 μπορω να σου πω οτι η samsung ειναι 5 φορες καλυτερη σε ποιοτητα αλλα με το καλημερα 2 καμμενα πιχελ...

οποτε go for lg...

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!!!

Την οθόνη την χρειάζομαι για λίγο απ'όλα, λίγο gaming, λίγο office, internet κλπ...

Βασικά αυτό με τα καμένα pixels το φοβάμαι πάρα πολύ, γιατί απ' ότι κατάλαβα, σε αυτές τις διαστάσεις δεν είναι λίγες οι οθόνες που παρουσιάζουν πρόβλημα.

Συγνώμη για τα Links... τα διόρθωσα...

Δημοσ.

αμα σε απασχολουν τα καμμενα πιχελ μονο lg τωρα πια που δινει 0 πιχελ και η eizo επισης δινει για 6 μηνες. εχω αλλαξει 7 οθονες λογω των πιχελ και στο τελος της εβδομαδας θα παρω λογικα lg για να μην εχω προβλημα.. καμμενο πιχελ... "καινουργια" οθονη δωρεαν.. για την ακριβεια σου δινουν επισκευασμενη οχι εντελως καινουργια αλλα τουλαχιστον χωρις καμμενα πιχελ..

το μονο κακο ειναι οτι η Lg ειναι πολυ χαλια οθονες.. οι ΤΝ πανελ που εχω παρει ως τωρα..

Δημοσ.
εγω επειδη της ειχα και της 2 μπορω να σου πω οτι η samsung ειναι 5 φορες καλυτερη σε ποιοτητα αλλα με το καλημερα 2 καμμενα πιχελ...

οποτε go for lg...

μπορεις να πεις swiftech σε τι ειναι καλυτερη η Samsung? γιατι ενδιαφερομαι για μια απο τις δυο και μου κανει εντυπωση αυτο που λες.......αφου και οι δυο ΤΝ ειναι...τοσο χαοτικη διαφορα?

Δημοσ.

μαλλον ειμαι ο γκαντεμης και μου δινουν με καμμενα πιχελ... (μιλαμε παντα για 24+ιντσες οθονες)

η lg γενικα δεν δειχνουν καλα.. χαλια χρωματα, οσες ειχα εγω τουλαχιστον, TN πανελ και χαμηλου κοστους (κατω απο 400 ευρω) Η samsung (Τ260hd) ειχε καθαρα φωτεινα ωραια χρωματα, πολλες δυνανοτητες συνδεσης τηλεχειρηστηριο και digital tv tuner.. επειδη εχω αλλαξει πολλες οθονες μπορω να σου πω οτι η samsung ηταν η καλυτερη.. αλλα θα παω να παρω Lg στο τελος της εβδομαδας λογο του 0 πιχελ...

Δημοσ.

μαλλον ειμαι ο γκαντεμης και μου δινουν με καμμενα πιχελ... (μιλαμε παντα για 24+ιντσες οθονες)

η lg γενικα δεν δειχνουν καλα.. χαλια χρωματα, οσες ειχα εγω τουλαχιστον, TN πανελ και χαμηλου κοστους (κατω απο 400 ευρω) Η samsung (Τ260hd) ειχε καθαρα φωτεινα ωραια χρωματα, πολλες δυνανοτητες συνδεσης τηλεχειρηστηριο και digital tv tuner.. επειδη εχω αλλαξει πολλες οθονες μπορω να σου πω οτι η samsung ηταν η καλυτερη.. αλλα θα παω να παρω Lg στο τελος της εβδομαδας λογο του 0 πιχελ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...