gtsamour Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Κατατάσσεται στα αφροδίσια. Αφροδίσια λέγονται όσα κολλάνε με σεξουαλική επαφή, η ψώρα δεν κολλάει μόνο έτσι αλλά κυρίως με απλή επαφή (πχ ακόμα και χειραψία). Αν είναι έτσι βάλε και τις μυκητιάσεις μέσα... http://web.auth.gr/spc/hallo2/biblia/afrodisaia_noshmata.pdf (δεν αναφέρεται η ψώρα)
nurse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Έχεις δίκιο σχετικά με τον τρόπο μετάδοσης της ψώρας και ότι στη λίστα που ζήτησε ο φίλος πιο πάνω θα μπορούσαν να προστεθούν και άλλα. Κάποιες βιβλιογραφίες την αναφέρουν μαζύ με τη φθειρίαση του εφηβαίου στα σεξουαλικώς (αφροδίσια) μεταδιδόμενα παρασιτικά νοσήματα. Άλλες όχι την αναφέρουν μόνο στα παρασιτικά. Η ψώρα έχει ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης στη περιγεννιτική περιοχή και γενικότερα στις πτυχές του σώματος κλπ. Με τη λογική του φυλλαδίου που παραθέτεις και η φθειρίαση παρασιτικής αιτιολογίας είναι γιατί την αναφέρει στα αφροδίσια νοσήματα; Δεν νομίζω ότι στο ενημερωτικό φυλλάδιο (σύντομο δηλαδή) θα μπαίνανε σε τόσες λεπτομέρειες. Αναφέρει μόνο ένα μέρος των αφροδισίων νοσημάτων. Ειδικά σε φυλλάδιο κοινωνικής πολιτικής. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2009 από nurse
firewalker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Σήμερα έμαθα για έναν γνωστό μου ότι είναι σε νοσοκομείο (σε πτέρυγα λοιμωδών νοσημάτων στο Αττικό μου είπαν). Μου είπε κάποιο ότι θα του έπαιρναν υγρό από την σπονδυλική στήλη για να κάνουν διάφορες εξετάσεις. Μου είπαν επίσης ότι στάνταρ πρέπει να έχει AIDS διότι με αυτή την εξέταση αυτό ψάχνουν. Βασικά δεν το πιστεύω. Από ότι έχω δει στην tv η εξέταση υγρού από την σπονδυλική στήλη γίνετε για πολλές παθήσεις. Κάποιος ειδικός στο θέμα; lucifer;
merde Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ξαφνικά δεν με πειράζουν καθόλου οι χ μήνες αποχής...
doctorkostis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Σήμερα έμαθα για έναν γνωστό μου ότι είναι σε νοσοκομείο (σε πτέρυγα λοιμωδών νοσημάτων στο Αττικό μου είπαν). Μου είπε κάποιο ότι θα του έπαιρναν υγρό από την σπονδυλική στήλη για να κάνουν διάφορες εξετάσεις. Μου είπαν επίσης ότι στάνταρ πρέπει να έχει AIDS διότι με αυτή την εξέταση αυτό ψάχνουν. Βασικά δεν το πιστεύω. Από ότι έχω δει στην tv η εξέταση υγρού από την σπονδυλική στήλη γίνετε για πολλές παθήσεις. Κάποιος ειδικός στο θέμα; lucifer; Η οσφυονωτιαια παρακεντηση ειναι εξεταση για διαφορες παθησεις,αρκετες απο τις οποιες ειναι λοιμωξεις.ΠΑρολα αυτα δεν ειναι εξεταση ειδικη για το AIDS.Πιθανον το παλικαρι να εχει καποια συμπτωματα που να σχετιζονται με μηνιγγιτιδα η εγκεφαλιτιδα και για αυτο να γινεται η παρακεντηση. Μονη περιπτωση (long shot) ειναι να ψαχνουν για τοξοπλασμωση στον εγκεφαλο που συνανταται σχεδον αποκλειστικα στους ασθενεις με AIDS.Η εξεταση για τον HIV ειναι εξεταση αιματος,οχι οσφυονωτιαια παρακεντηση. Αυτα για αρχη,με περισσοτερες πληροφοριες το συζηταμε....
merde Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 μια φίλη πάντως που σπούδασε... δε θυμάμαι πως λέγεται η σχολή αλλά είχε να κάνει με κύτταρα και DNA και έκανε την πρακτική της σε καποιον τομέα ερευνας σε πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφειας, μου είπε ότι όντως το aids δεν κολλάει με ευκολία, η υπατιτιδα είναι πολύ πιο επικύνδινη αλλά όπως και να ΄χει.. προφυλακτικό
Antretng Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Να ρωτήσω, ποιος είναι ο χρόνος επιβίωσης του ιού σε ξηρό αίμα; Δηλαδή ναι λέμε μεταδίδεται μέσω αίματος... αλλά ακόμη και μετά από πόσο καιρό;
Vintage Jewel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 To ακουσαμε κ αυτο -----Προστέθηκε 27/1/2009 στις 12 : 57 : 20----- Η πιθανοτητα να κολλησεις τον ιο HIV ειναι εξαιρετικα μικρη ακομα και χωρις προφυλαξεις. Το θεμα ειναι οτι με τις επαναληψεις ακομα κ αυτες οι πολυ μικρες πιθανοτητες καταληγουν σε βεβαιοτητα. Γ αυτο και η ραγδαια εξαπλωση του AIDS σε χωρες του Τριτου Κοσμου Γενικα το καλυτερο ειναι να εχεις σταθερη συντροφο (οσο μαλακια κ αν ακουγεται αυτο) γιατι μην κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας, με καποτα sucks και ολο κ καποια παρασπονδια θα κανουμε. Και αν λαβετε κ ως δεδομενο οτι τα πιτσιρικια κανουν σεξ απ τα 15 πλεον (που δεν εχουν ιδεα για τη σεξουαλικη υγεια/υγιεινη), ειναι λογικο να κυκλοφορουν πολλες ασθενειες προσεχε τι λες διαβαζουν και μικρα παιδια που δν ειναι σεξ.ενεργα οπως ειπες και δν σκαμπαζουν τπτ (μιας κ το υπεροχο ελληνικο κρατος δν εχει μεριμνησει να βαλει σεξ.διαπαιδαγωγηγη στα κωλοσχολεια) με το δευτερο θα συμφωνησω ---------- Προσθήκη στις 17:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:31 ---------- εχω ρωτησει γιατρο και μου ειπε οτι ειναι εξαιρετικα μεταδιδωμενα και οτι το προφυλακτικο λιγα κανει σε αυτη την περιπτωση. οποτε τα ματια σας ανοιχτα πες τα ρε ευα! ---------- Προσθήκη στις 17:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:31 ---------- ξαφνικά δεν με πειράζουν καθόλου οι χ μήνες αποχής... χαχαχαχααχα εχεις πλακα merde ξερω γω
lol123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή ποιες οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος AIDS απο επαγγελματία με την χρήση προφυλακτικού? Δηλαδή ποιες οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος AIDS απο επαγγελματία με την χρήση προφυλακτικού?
Pa0ki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή ποιες οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος AIDS απο επαγγελματία με την χρήση προφυλακτικού? Δηλαδή ποιες οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος AIDS απο επαγγελματία με την χρήση προφυλακτικού? Και η πεολειχία με προφυλακτικό? Σίγουρα πάνω από 0%
fylatos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Έχουμε γράψει κι εγώ προσωπικά σε παλαιότερα ποστ αναλυτικά περί ποσοστών και τρόπων μετάδοσης.
rikos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Η πιθανοτητα να κολλήσεις AIDS απο την μπροστινη πορτα ειναι 10% και απο την πισω 90%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα