Προς το περιεχόμενο

επιλογη νεου κινητου.τη γνωμη σας!

notios7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολα τα φιλαρακια .θελω να κανω μια αγορα κινητου με επιδοτηση και θα ηθελα την βοηθεια σας.αυτη τη στιγμη εχω το n95-8g και φυσικα το επομενο πρεπει να ειναι ενα κλικ παραπανω.φυσικα να διαθετει gps και αν γινεται να δοκιμαζα και κατι σε windows mobile που θα ηταν κατι καινουργιο για μενα.απο το p990i ειμαι στο symbian και με εχει κουρασει λιγο.κοιταζω για htc hdαλλα δεν ξερω για διαθεσιμοτητα ακομα.την γνωμη σας καλοι μου φιλοι.ευχαριστω.:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

πόσο καιρό μπορείς να "κρατήσεις" την επιδότηση, γιατί αν δεν υπάρχει όριο τότε θα σου έλεγα να περιμένεις το Nokia N97

Δημοσ.

To nokia n96 δεν αξιζει γιατι το nokia n95 εχει cpu 330 mhz ενω το n96 εχει μονο 266mhz, δεν εχει υπερυθρες και απ'οτι λεει στο λινκ δεν εχει Accelerometer.

Aλλα για λιγο νικαει το n96.

Καλυτερα κρατα το nokia n95 αφου εχουν βγει τα πιο καλα προγραμματα για symbian.

http://www.phonegg.com/compare/20/Nokia-N96-16GB-vs-Nokia-N95-8GB.html

Δημοσ.

νικο εχω πολλα χρονια με το symbian και ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο.για να φυγω απο 95 να παω σε 5800 η 96,τι να πω .δεν μου καθεται καλα.καλυτερα να μεινω με αυτο που εχω.

Δημοσ.

Αν δε σου φαίνεται ακριβό πάρε το HD.

Μια χαρά είναι και αν δε σου αρέσει μπορείς άνετα να το ανταλλάξεις με κάτι άλλο.

Δημοσ.
Παντως αν σκεφτεσαι να το παρεις Cash πεσμου να δω τι μπορω να κανω ;)

αν παρω μονο με επιδοτηση 50-50.δεν δινω παραπανω για τηλεφωνο τωρα.προτιμω να φτιαξω το ι7 το πι-σι που σου ειπα.πουλαω και το n95 και ειμαι πατσι κοστα.π.μ για πληροφοριες;)

Δημοσ.

ρωτησα γερμανο και μου ειπαν μεχρι 4 του μηνα.ειναι μεταφορα απο αλλον παροχο και κανει επιδοτηση 50% της τιμης.

Δημοσ.
ρωτησα γερμανο και μου ειπαν μεχρι 4 του μηνα.ειναι μεταφορα απο αλλον παροχο και κανει επιδοτηση 50% της τιμης.

50%?????Ποια εταιρία έχει αυτή τη προσφορά?Η Cosmote??? (το υποθέτω λόγω Γερμανού...)

Ξέρει κανείς αν παίζει κάτι παρόμοιο κ στην Vodafone???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...