Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

την προηγουμενη βδομαδα και μεχρι προχθες ηταν δραμα και εμενα η κατασταση οχι τοσο η ταχυτητα ή τα streaming αλλα οι πολλεεες αποσυνδεσεις πραγματικα μου ειχαν σπασει τα νευρα,ευτυχως 2 μερες τωρα ολα οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 52kb/s και αμα εχρονται τα δεδομενα...

update

9kb/s

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

Εγω να πω πως πλεων ειμαι βραχος με αυτο το fixmod στο 585v7 μου! (Αν και εχει περασει λιγος καιρος απο οταν το εκανα αλλα βεβαιωθηκα πως ειναι βραχος...)

1001209o.th.jpg

1001220d.th.jpg

1001221gq.th.jpg

Δημοσ.

to thomson ετσι και αλλιως δεν εχει θεμα με την θερμοκρασια.αν θες να το εχεις πιο παγωμενο απλα μπορεις να το βαλεις καπου ορθιο για να μην εχει θεμα καθολου και να ειναι και κρυο.

Δημοσ.

Το δοκιμασα και αυτο να το βαλω ορθιο... τα ειχε παιξει λιγακι και εκανε ολο restart με logs να λενε kernel warm restart. Εβαλα αυτα τα ψυχτρακια και σταματησαν ολα... εχουν αρχισει και λιγο οι πυκνωτες να "φουσκωνουν"... οσο αντεξει...

Δημοσ.

Γεια σου forthnet με τα ωραία σου. 2:35 το πρωί μυνηματα στο κινητό να εξοφλησω απλήρωτο λογαριασμό. Που δεν υπάρχει αφού είναι πληρωμενος. Την παλεύουν γαμω το κρτ τους μέσα ;!;!;!;

iphone.png

Δημοσ.
μια αποσυνδεση και την ημερα να ειναι δνε ειναι κατι το τραγικο:P

Είχα άλλη μια χθες το βράδυ αλλά δεν είναι και κάτι που με ενόχλησε. Μια χαρά όλα.

Δημοσ.

εδω και 15 λεπτα σερνομαι αφανταστα λεμε!!!

Μου θυμησε περσινες καταστασεις....

πατρα μια απ τα ιδια :angry:

Δημοσ.

καλα μιλαμε μερικες φορες μεχρι και το google βγαζει σε timeout και μετα λλει οτι δεν βρεθηκε η σελιδα κλπ!!!!!!!!

Στην αρχη νομιζα οτι σκαλωσε το ρουτερ αλλα 3 restarts εχω κανει και τιποτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...