Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μέχρι το 2020 πιστεύω ότι θα έχω 100/100 στο σπίτι... ^_^

μου έρχεται να πάω στον Στεργίου και να ρωτήσω τι παίζει και δεν σκάβουν τόσο καιρό σε νέα και παλιά Πεντέλη... :P

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μέχρι το 2020 πιστεύω ότι θα έχω 100/100 στο σπίτι... ^_^

μου έρχεται να πάω στον Στεργίου και να ρωτήσω τι παίζει και δεν σκάβουν τόσο καιρό σε νέα και παλιά Πεντέλη... :P

ποιον στεργιου?β.να δω τι θα τα κανεις τα 100/100

β.το α/κ χαλανδρι ειναι απο τα πρωτα που γινεται οτι γινεται μαζι με των αμπελοκηπων και της πεντελης ειναι απο τα τελευταια λογω κοσμου.παρολο που πιανει αρκετες περιοχες δεν ειναι απο τα μεγαλα αστικα κεντρα.του χαλανδριου πχ εχει 2 αιθουσες παροχων.των αμπελοκηπων μια αλλα μεγαλη.συν οτι εδω πανω ειναι ολοι τοσο large που θα πρεπει μαλλον να λαδωσουν κανα δημαρχο για να παρουν αδεια να σκαψουν.μην ενοχλησουν τους καπιταλες των βπ με τις μαιζονετες μεσα στο δασος.δεν θυμασαι και με το Llu μετα απο ποσο καιρο μπηκε η πεντελη:P

Δημοσ.

σωστα δεν λεει να δωσεις παραπανω λεφτα για την ωρα ειδικα αμα τωρα παιζεις πχ στα 20mbit.εκτος αν την εχεις αναγκη την μεγαλυτερη ταχυτητα η το upload.πχ εγω παιζω στα 11-12 mbit/1300 kbit upload(annex m) και vdsl να βγει δεν θα αλλαζα γιατι τι να την κανω την παραπανω ταχυτητα.εκτος αν πεσει σε τιμες adsl .ειναι τι χρειαζεται ο καθενας.μην ακουσω να κατεβαζω ταινιες γιατι αν εχεις 20mbit σιγουρα κατεβαζεις πιο γρηγορα απο οτι προλαβενεις να δεις.

β.η cyta παιζει voip οποτε θα δωσει voip διαμεσω vdsl>αλλες εταιρειες που παιζουν tdm δεν ξερω τι θα κανουν.δεν εχω δει φιλτρο για vdsl και δεν ξερω αν μπορουν να συνυπαρξουν.εχω δει καποια πραγματα αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια κατι.

16.5 πιανω τωρα χωρις να πειραξω κατι, αμα πειραξω το snr (να το παω στο 6 ή και πιο χαμηλα) φτανει και τα 19.5 ... καλα δεν ειναι και τοσα? :P

Δημοσ.

16.5 πιανω τωρα χωρις να πειραξω κατι, αμα πειραξω το snr (να το παω στο 6 ή και πιο χαμηλα) φτανει και τα 19.5 ... καλα δεν ειναι και τοσα? :P

Τέλεια ειναι οχι απλα καλά.

Αν το αφήσεις στα 6 ειναι σταθερή η σύνδεση σου ?

Δημοσ.

Τέλεια ειναι οχι απλα καλά.

Αν το αφήσεις στα 6 ειναι σταθερή η σύνδεση σου ?

Ναι.. παλιοτερα το πηγαινα και στο 4 και δεν ειχε προβλημα :)

Αλλα απο καποιο σημειο βαρεθηκα να κανω δοκιμες και το εχω αφησει μονιμα στο default που ειναι 9.

Δημοσ.

Αν το βάλει στα 4 αντέχει και ποσο συγχρονίζεις ?

Αν και εκει δεν μασάει και γενικά ειναι σταθερή η σύνδεση τοτε μάλλον εχεις καλή γραμμή :)

Δημοσ.

Στα 20 πηγαινε με snr 4, χωρις αποσυνδεσεις, αλλα δεν ηθελα να ζορισω πολυ την γραμμη και δεν το κρατησα πολυ...

Νταξει , ειμαι και κοντα απο το Α/Κ ομως, που απο μονο του ειναι σημαντικο πλεονεκτημα.

Δημοσ.

Αλλα απο καποιο σημειο βαρεθηκα να κανω δοκιμες και το εχω αφησει μονιμα στο default που ειναι 9.

Μόνη σου το άλλαζες; Και αν ναι, με ποιό πρόγραμμα;

Δημοσ.

Ναι μονη μου, με το dmt tool, αλλα πρεπει να υποστηριζει και το ρουτερ σου για να το κανεις.

Δημοσ.

Ναι μονη μου, με το dmt tool, αλλα πρεπει να υποστηριζει και το ρουτερ σου για να το κανεις.

Είμαι με VOIP και έχω το 784. Δεν το υποστηρίζουν ούτε το dmt, ούτε το orbmt, γαμώτο!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω καινουργια συνδεση στη forthnet και αντιμετωπιζω το προβλημα οτι η συνδεση κολλαει. Για να σας δωσω μια ιδεα του προβληματος θα σας το περιγραψω οτι εκει που κατεβαζει ειναι σα να παταει καποιος pause καθε μερικα δευτερολεπτα. Πχ στο youtube βαζοντας να ακουσω ενα τραγουδι το ακουω σα σε κομματια των 15-20 δευτ :-D

Οριστε τα στοιχεια της γραμμης αυτη τη στιγμη:

Link Information

Uptime: 0 days, 11:30:14

DSL Type: G.992.5 annex A

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.184 / 18.972

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 18.024

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 64,01 / 264,60

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,0 / 24,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,0 / 6,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 3 / 0

FEC Errors (Up/Down): 781.536 / 88.223.431

CRC Errors (Up/Down): 105.804 / 916.631

HEC Errors (Up/Down): NA / 46.911.594

Στο service που τηλεφωνησα ειπαν οτι βλεπουν βραχυκυκλωμα και οτι αμα καλεσω τεχνικο και το προβλημα ειναι στις καλωδιωσεις θα δωσω 60 ευρω.... Ο τεχνικος τους ομως θα τις φτιαξει τις καλωδιωσεις ή θα πρεπει να σκασω και αλλα χρηματα σε εξτρα ηλεκτρολογο μετα? Δεν εχω προβλημα να σκασω 60 ευρω στη Forthnet ξεροντας οτι θα μου φτιαξει τα καλωδια αλλα οχι μονο για να ερθει να δει και να φυγει....

Επισης: Test Results

DSL

ATM

Ethernet

PPP

IP

Internet

Connectivity to Gateway (213.16.246.23)

Connectivity to DNS Server 1 (193.92.110.1)

Connectivity to DNS Server 2 (193.92.3.11)

Ποτέ δε κανει συνδεση με τον server 2

Δοκιμασα να συνδεσω το Router στη κεντρικη πριζα του τηλεφωνου του σπιτιου και δε δινει καθολου σημα σαν να μη λειτουργουν τα καλωδια εκει στη συγκεκριμενη... Στις αλλες 2 πριζες που εχει το σπιτι εξακολουθω να εχω τα ιδια αποτελεσματα οπως εγραψα παραπανω... Να μη πιανει πανω απο 50kb/s ανεξαρτητου των στατιστικων π δινει το ρουτερ... Να παρω ηλεκτρολογο για να αλλαξω τις καλωδιωσεις? Ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αλλαγη αυτη?

Δημοσ.

Στεργίου είναι ο δήμαρχος Μελισσίων και Πεντέλης :P

νομιζα οτι ηταν αυτος που εχει τα σαντουιτς.

β.αν πας στο στεργιου παρτου και ενα σαντουιτς και επισης ετοιμασε και την επιταγη για το λαδωμα για να αφησει να σκαψουν.και στο τελος θα βγει οτι ειναι αυτος που και εχει και τα σαντουιτς και ειναι διπλοθεσιτης

μια χαρα ταχυτητα μακαρι να ειχαν ολοι τοσο.

μπορεις ανετοτατα να το βαλεις στο 6 τουλαχιστον .δεν υπαρχει λογος για 9.

Στα 20 πηγαινε με snr 4, χωρις αποσυνδεσεις, αλλα δεν ηθελα να ζορισω πολυ την γραμμη και δεν το κρατησα πολυ...

Νταξει , ειμαι και κοντα απο το Α/Κ ομως, που απο μονο του ειναι σημαντικο πλεονεκτημα.

δεν ειναι αμαξι η γραμμη να την ζορισεις.οποτε μπορεις να την εχεις συνεχεια και στο 4 αμα παιζεις σταθερα.

αλλαξε της τα φωτα να παρεις το max.

το Orbmt γιατι νομιζω οτι δεν αλλαζει snr αλλα απλα σου δειχνει στατιστικα/χαρακτηριστικα.νομιζω μονο το dmt αλλαζει και αυτο σε ορισμενα chipset συγκεκριμενα .γιατι απο μοντελο σε μοντελο ακομα και στην ιδια εταιρεια μπορει να μην παιζει επειδη αλλαζει το chipset.

Είμαι με VOIP και έχω το 784. Δεν το υποστηρίζουν ούτε το dmt, ούτε το orbmt, γαμώτο!

και αν το αλλαξεις χανεις το voip μετα εκτος αν το σεταρεις manual που ειναι ιστορια.η forthnet δινει 6 margin ετσι και αλλιως οποτε δεν εχει και πολυ νοημα(λογω οτι θες και σταθεροτητα για το voip) να πας κατω απο 6.

Δοκιμασα να συνδεσω το Router στη κεντρικη πριζα του τηλεφωνου του σπιτιου και δε δινει καθολου σημα σαν να μη λειτουργουν τα καλωδια εκει στη συγκεκριμενη... Στις αλλες 2 πριζες που εχει το σπιτι εξακολουθω να εχω τα ιδια αποτελεσματα οπως εγραψα παραπανω... Να μη πιανει πανω απο 50kb/s ανεξαρτητου των στατιστικων π δινει το ρουτερ... Να παρω ηλεκτρολογο για να αλλαξω τις καλωδιωσεις? Ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αλλαγη αυτη?

μαλλον δεν θα ειναι συνδεδεμενα και θα τα εχουν ενωσει απο πισω χωριςνα τα κουμπωσουν στο πριζακι.

β.το τηλεφωνο ακομα δειχνει κατελλημενο?

επισης δεν σημαινει οτι φταιει υποχρεωτικα το καλωδιο μεσα στο σπιτι.ουτε σημαινει οτι θελει αλλαγη Υποχρεωτικα.υπαρχουν και spare και μπορει να μην ειναι καν προβλημα του σπιτιου αλλα απο εξω.

εχεις νεοτερα με το προβλημα σου?το εχεις Wireless η με καλωδιο?δοκιμασε να μπεις με καλωδιο και να κανεις download κατι απο εδω.

www.nvidia.com gia na δουμε ταχυτητα.δοκιμασες να κατεβασεις απο αλλο pc Μηπως ειναι θεμα του Pc??/

γιατι το να αλλαξεις ολα τα καλωδια στο σπιτι δεν εχει νοημα και μπορει να μην εχει καμια σχεση με αυτο.

και συγχρονιζεις πολυ καλα για να εχει θεμα η γραμμη.πες μου για αυτα και αμα ειναι μετα μιλαμε με pm για καποια πραγματα παραπανω.

Δημοσ.

Παιδια εγω πιανω γυρω στα 12-13 αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος καθως εκτος οτι τρωω συνεχεια disconnects ωρες κι ωρες σερνεται λες και ειναι 56kb...Απλα ελεος...Ειμαι μια ανασα απο το να βαλω connex να σωθω(με ενδιαφερει να εχω ιντερνετ χωρις διακοπες και κολληματα)..Το μονο οφελος που θεωρω οτι εχω αυτη τη στιγμη ειναι η εκπτωση στο πακετο φορθνετ+νοβα μαζι...τιποτα αλλο..Τι να τα κανεις τα 13 και τα 24mbs αν ειναι να σερνεται??

Καιρο ηθελα να γραψω πανω στο θεμα απλα επειδη σημερα εχει απλα παραγινει το κακο δεν αντεξα αλλο...

Δημοσ.

Παιδια εγω πιανω γυρω στα 12-13 αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος καθως εκτος οτι τρωω συνεχεια disconnects ωρες κι ωρες σερνεται λες και ειναι 56kb...Απλα ελεος...Ειμαι μια ανασα απο το να βαλω connex να σωθω(με ενδιαφερει να εχω ιντερνετ χωρις διακοπες και κολληματα)..Το μονο οφελος που θεωρω οτι εχω αυτη τη στιγμη ειναι η εκπτωση στο πακετο φορθνετ+νοβα μαζι...τιποτα αλλο..Τι να τα κανεις τα 13 και τα 24mbs αν ειναι να σερνεται??

τι να σου πω.εχω 4+ χρονια forthnet και δεν το εχω πετυχει να σουρνομε.μπορει οκ καποιες φορες οταν κοβεται οπτικη να σουρνεται το συμπαν αλλα σε μονιμη βαση δεν το εχω πετυχει.ποια περιοχη εισαι?τωρα για τα disconnects ζητα να σου αλλαξουν Profile για αρχη.σε αυτο μπορει να φταιει εσωτερικη καλωδιωση μπορει να μην υπαρχει πχ φιλτρο σε συναγερμο μπορει να φταιει το καλωδιο του οτε .1002 μπορει να ειναι.τι ρουτερ ειναι?εχεις κανει δοκιμη με αλλο ρουτερ?σε κατανεμητη δεν πιστευω να πιανουν τα χερια σου να δοκιμασεις εκει.??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...