Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Games τωρα αρχισα να παιζω κατι ψηλα και εκανα μια αποπειρα και ημουν ευχαριστημενος!!!Βιντεο utube κτλ...αντε και καμια ταινια ελληνικη Κατεβαζω απο DC και μονο απο ενα hub!!! Το δυνατοτερο της Ελλαδας, σταανταρ το εχετε υποψην!!! Απ οτι φαινεται ομως ειμαι ενας soft user, δηλαδη να την βγαλω την forthnet??? Οχι τιποτα αλλο, αλλα τα 80ευρα το διμηνο ειναι too much για εναν φοιτητη!!! το ευχαριστημένος λογικά μόνο αν έπαιζες με κάποιον άλλο που είναι με Forthnet ή σε server πάνω σε Forthnet, γιατί αλλιώς η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάμματα... για youtube δεν είναι απλά video, είπα σε ποιότητα 720/1080p, τα πιο κάτω προφανώς τα παίζει "ok" αυτό έλειπε... για DC++ δεν θυμάμαι αν παίζουν πολλαπλά connections ή όχι... ή πας σε πακέτο που δεν έχει απεριόριστες κλήσεις και γλυτώνεις αρκετά euro...
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 το dc++ το κανονικο ειναι single connection ana user.υπαρχουν κατι Strong dc++ δεν επιτρεπονται παντου για Multtiple connections(multiple)
panos2171 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Aπο προχθες πιανω ταχυτητα max 4Mbps και τα downloads δεν ξεπερναν τα 450 Kbps.
fastmanakos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 γενικά την τελευταία βδομάδα κι εγώ πολύ χάλια ρε παιδιά;ξέρει κανένας τπτ;αλλά πολύ χάλια.όχι οτι παλιά ήταν καλά.@#$@#φόρθνετ.
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Εμένα αντίθετα έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση. Είμαι στα 5mbit/1mbit Φτου φτου!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 δεν νομίζω ότι εννοεί τον συγχρονισμό αλλά το throughput και το latency
vasilisga Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 ενταξει παιδια, η κατασταση σημερα στο Ηρακλειο απλα δεν παλευεται... μιλαμε για αρνητικο ρεκορ... μ@λακες...
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 δεν νομίζω ότι εννοεί τον συγχρονισμό αλλά το throughput και το latency Εμένα πάντα ότι συγχρονίζει κατεβάζει... Απλά δεν συγχρονίζει πολύ ψηλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 ε ναι αυτό έλειπε να μην κατέβαζε και με 400-500KB/sec... αυτοί όμως που παίζουν στα 18-20mbit πχ δεν κατεβάζουν 2MB/sec άσε που τα pings είναι τραγικά όπως πάντα και ότι παίζει με single connection απλά το ξεχνάς...
fastmanakos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 ντάξει το χουν ξεφτυλίσει.έχω ξεχάσει πως είναι να βλέπω βίντεο στο youtube χωρις pause.for fuck's sake
ANHLIKOS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Για μας το κάνει ρε παιδιά, να μην μας το δώσει στο πιάτο...Αλλα να μας κρατήσει λίγο σε αγωνία, λιγο "σασπένς". Εξάλλου αυτα που κοπιάζεις τα απολαμβάνεις περισσότερο! Απο την αλλη, σαν να κλειδώνει πιο καλα τον τελευταίο καιρό, αλλα στο άνοιγμα των σελίδων κανει αρκετή ώρα.
vasilisga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 εμενα παλι παλιοτερα επαιζε απο 16000 μεχρι 20000... και τωρα κλειδωνει σταθερα στα 17000 να τα χεσω ομως τα 17000 οταν κανει μια ωρα να ανοιξει μια σελιδα ωρες ωρες...
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Καλα ρε παιδια αντι να περιμενετε γιατι δεν αλλαζετε? Ειχα τελλας εγω και ητανε αστα να πανε,εβαλα ΗΟΛ τωρα τα πραματα ειναι αρκετα καλυτερα.
nick#18 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Παιδια χτες το βραδυ @ Αθηνα πως εισασταν? εγω σερνοοομουν παντος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα