Προς το περιεχόμενο

Εκκαθαριστική ΦΠΑ 2008

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα στο taxisnet.gr ότι η προθεσμία υποβολής εκκαθαριστικής ΦΠΑ 2008 ήταν 9/2

στο taxisnet.gr βέβαια με αφήνει να πάω να συμπληρώσω αίτηση αν και δεν υπέβαλα ακόμα

Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής :

Μόλις πατάω υποβολή εκκαθαριστικής μου βγάζει ένα παράθυρο με κάποιοες περιπτώσει που δεν έχεις δικαίωμα ηλεκτρονικής υποβολής που το βλέπω πρώτη χρονιά

Μια από αυτές είναι

Έχουν υποβάλλει δήλωση μεταβολής και έχουν τεθεί σε εκκαθάριση ή πτώχευση ή αδράνεια.

Εντός του 2008 υπέβαλα αίτηση μεταβολής εργασιών με αιτία την αλλαγή έδρας.

Μπορώ να υποβάλω ηλεκτρονικά δήλωση ?

Δημοσ.
Μόλις είδα στο taxisnet.gr ότι η προθεσμία υποβολής εκκαθαριστικής ΦΠΑ 2008 ήταν 9/2

στο taxisnet.gr βέβαια με αφήνει να πάω να συμπληρώσω αίτηση αν και δεν υπέβαλα ακόμα

Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής :

Μόλις πατάω υποβολή εκκαθαριστικής μου βγάζει ένα παράθυρο με κάποιοες περιπτώσει που δεν έχεις δικαίωμα ηλεκτρονικής υποβολής που το βλέπω πρώτη χρονιά

Μια από αυτές είναι

Εντός του 2008 υπέβαλα αίτηση μεταβολής εργασιών με αιτία την αλλαγή έδρας.

Μπορώ να υποβάλω ηλεκτρονικά δήλωση ?

Η ηλεκτρονική υποβολή της Εκκαθαριστικής δήλωσης ΦΠΑ έτους 2008 μπορεί να γίνει από 9 Φεβρουαρίου 2009:

- Μέχρι την 23η Μαρτίου 2009 για υποκείμενου,ς οι οποίοι στις 31/12/2008 τηρούσαν βιβλία Α' ή Β΄κατηγορίας του ΚΒΣ.

- Μέχρι την 25η Μαϊου 2009 για υποκείμενους, οι οποίοι στις 31/12/2008 τηρούσαν βιβλία Γ' κατηγορίας του ΚΒΣ.

Οπότε, ξεκινάει από 09/02 - αυτή δεν είναι η καταληκτική προθεσμία υποβολής.

Επίσης, δε νομίζω ότι εμπίπτεις στην περίπτωση που αναφέρεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πάω να υποβάλλω εκκαθαριστική ΦΠΑ και μου πετάει ένα παράθυρο αν έχω λέει "Ακαθάριστα έσοδα φορολογίας εισοδήματος" να συμπληρώσω το πεδίο 615.

Ποτέ παλιότερα δε μου το έβγαζε αυτό. Στο inet μιλάει κάτι για αυτοπαραδόσεις αλλά δε ξέρω τι είναι. Τι βάζω ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...