random Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 http://www.diorismos.gr/ : μια καταλληλότερη γειτονιά για το θέμα
nurse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ο γάμος δεν μοριοδοτείται στις προσλήψεις. (Τι το κάναμε γάμος αλλοδαπής με υπέργηρο Έλληνα για να μεταβιβαστεί η σύνταξη; (συμβαίνει συχνά). Τα ταμεία έχουν γονατίσει.) Το μόνο που σου προσδίδει ο γάμος είναι επίδομα γάμου 15ε έκαστος και επιχείρημα για μετάθεση (κοινωνικούς λόγους) όταν το έτερο ήμισυ βρίσκεται σε άλλη πόλη ή περιοχή.
PsiPsinelll Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 τα χουμε ξανα πει.......στα διαφορα fora ακομη και οτι η γη δεν ειναι επιπεδη να πεις καποιος θα χει προβλημα..καποιος θα το αμφισβητησει...τι να πω......ο καθενας με τα απωθημενα του..... χρειαζεται υπομονη,ανοχη, αγαπη και proderm ελπζω να μην προσβαλα κανεναν.......δεν ειχα τετοιο σκοπο..γενικα μιλαω... Άραγε είναι απωθημένο το να μη μπορώ να δεχτώ , πως μια τόσο σοβαρή απόφαση που συμβολίζει κάτι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι , να παίρνει μια εντελώς διαφορετική έννοια υπό το φως μιας οποιαδήποτε προκήρυξης του ασεπ ? Δεν νομίζω πως είναι δυνατόν καμία κοπέλα 25 ετών τη σήμερον ημέρα να έχει απωθημένα σχετικά με θέματα γάμου Ο δρόμος προς την ευτυχία και την ολοκλήρωση έχει πολλά άλλα που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και σίγουρα ο γάμος δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα.Απλά δε μου αρέσει όταν τα συναισθήματα και οι μοναδικότερες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου αποκτούν καθαρά υλιστική - χρηστική σημασία. Αυτο το θεωρώ κατάντια. Και δεν είναι ότι κρίνω τη κοπέλα που άνοιξε αυτό το θέμα , εκτός και αν ανήκει στην ομάδα αυτή των γυναικών όπου κάνουν γάμους επειδή κάτι τέτοιο μόνο θετικές συνέπειες θα χε στην επαγγελματική τους πορεία. Το τελευταίο χρόνο έχω γνωρίσει τουλάχιστον 5 τέτοια άτομα και το θεωρώ φαινόμενο της περιόδου στην οποία ζούμε. Εντάξει ρε παιδιά, τα πάντα έχουν φθαρθεί στις ανθρώπινες σχέσεις αλλά όχι να φτάσουμε και σε σημείο να τα επικροτούμε και εμείς οι ίδιοι. @freedubus . δεν είμαι αρσενικού γένους αγαπητέ και όσο για την ελλιπή ενημέρωση ήδη γνωρίζω άτομα που κάναν γάμο ακριβώς γι'αυτό το λόγο. Να υποθέσω λοιπόν ότι είναι και αναλόγως τη προκήρυξη?
freedubus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 @freedubus . δεν είμαι αρσενικού γένους αγαπητέ και όσο για την ελλιπή ενημέρωση ήδη γνωρίζω άτομα που κάναν γάμο ακριβώς γι'αυτό το λόγο. Να υποθέσω λοιπόν ότι είναι και αναλόγως τη προκήρυξη? Αγαπητή λοιπόν (έχεις δίκιο ήταν ή ψιψινελ, και για αδιευκρίνιστους λόγους τη μπέρδεψα με τον δρακουμέλ, παθαίνω κάτι τέτοια) επαναλαμβάνω: Δεν υφίσταται μοριοδότηση για έγγαμους. Μήπως οι γνωστοί σου κάτι άλλο ήθελαν να κάνουν και κατάλαβες λάθος; Μήπως είχαν σίγουρο το διορισμό, και ήθελαν να πετύχουν κάτι αμέσως μετά απ' αυτόν; Μήπως π.χ. είχαν σίγουρο το διορισμό* και παντρεύτηκαν έτσι ώστε να πετύχουν ευνοική μετάθεση αμέσως μετά; Μήπως είχαν σίγουρο το διορισμό και παντρεύτηκαν για να πάρουν τα 15 ευρώ επίδομα; Μήπως είχαν σίγουρο το διορισμό και ήταν η νύφη έγκυος και έδωσαν για να προλάβουν έγκαιρα το διορισμό πριν τη γέννα; Μήπως ήταν απλή συγκυρία η στιγμή του διαγωνισμού με τη στιγμή του γάμου; Μήπως κατάλαβαν αυτοί λάθος και τζάμπα παντρεύτηκαν; Δεν μπορώ να ξέρω τι απ' όλα αυτά ισχύει ή οχι, πάντως οπωσδήποτε μιλάω με βάση τους τρέχοντες κανονισμούς του ασεπ, δεν τα βγαζω απ το μυαλό μου. *το επαναλαμβάνω για λόγους έμφασης
skiabox Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μαζι σου psipsinel! Το εχω πει και σε αλλο thread : γυναικες := ταμειακές μηχανές (χωρις συναισθηματα) Lol ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Επισης οι γαμοι μεταξυ δημοσιων υπαλληλων πρεπει να ειναι 9 στις 10 περιπτωσεις. Τι λεει η εμπειρια σας?
PsiPsinelll Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ίσως είχε να κάνει με το πόσο αποσβολωμένη έμεινα αφού έμαθα κάτι τέτοιο αλλα το μόνο σίγουρο είναι πως η μαγική ατάκα της κοπέλας ήταν ότι ''παντρεύτηκε για να διοριστεί'' .Ούτε για να μεταφερθεί στον ίδιο τόπο κατοικίας (μιας και ο συντροφος παρέμεινε αθήνα), ούτε επειδή ήταν γιατί έτσι κ αλλιώς ήταν να παντρευτούν (ο χωρισμός ήταν στα σπάργανα αλλά ξαφνικά με τη προκύρυξη και μετά από ένα χρόνο σχέση, η ιδέα του γάμου ήταν θελκτική), ούτε για κανένα άλλο λόγο σοβαρό,ηθικό και λογικό προς το ζευγάρι. Απλά για όλες εκείνες τις περιπτώσεις των αντρών που ''άλλο πρόσωπο ερωτεύτηκαν και άλλο νόμιζαν πως παντρεύτηκαν'' έχω να πω απλά κρίμα...Έχω ξανακάνει τέτοιου είδους συζήτηση και έχω συναντήσει και άλλες τέτοιες κοπέλες με την ίδια άποψη. Μου φαίνεται τραγικό... Τώρα πως κυκλοφόρησε αυτή η παραφιλολογία εφόσον η μοριοδότηση δεν ισχύει σε κάποιες προκηρύξεις είναι πραγματικά περίεργο.. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα όσα λες απλά πως γίνεται όλες αυτές οι ''εξυπνες κυρίες'' να μεταδίδουν τις ίδιες ψευδείς πεποιθήσεις? περίεργο... λες η ματαιοδοξία και ο εγωκεντρισμός τους να παράγει τον ίδιο τραγικό λόγο?
freedubus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Προφανώς, με αυτή τη φράση, θα ήθελε να δικαιολογήσει τον (μάλλον αθέμιτο) διορισμό της και τον (μάλλον χωρίς προοπτικές) γάμο της. Απλά σκέψου οτι σ' αυτη τη χώρα ο εγωκεντρισμός, η ματαιοδοξία, η κουτοπονηριά και η παραπληροφόρηση πάνε πακέτο με τον ΑΣΕΠ και το διορισμό (βαλχάλα του μικροαστού), και ειδικά απο άτομα του γυναικείου φύλου.
PsiPsinelll Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχεις καθόλου άδικο σ'αυτό... Δυστυχώς..
Delirium Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 http://2.bp.blogspot.com/_SwvqahfgyBg/R3MNsny65VI/AAAAAAAAHpM/QETtiyZprfg/s1600-h/SKIPSE%2BDIORISMENH.jpg http://3.bp.blogspot.com/_JIZjkK6bFBM/R3WG4ldd6pI/AAAAAAAAAHs/KvUAq_X91BY/s1600-h/dvd.gif http://4.bp.blogspot.com/_JIZjkK6bFBM/R3QoSFdd6oI/AAAAAAAAAHk/FCTBdj2ZKnU/s1600-h/new+version1.gif
vandermonde Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Άραγε είναι απωθημένο το να μη μπορώ να δεχτώ , πως μια τόσο σοβαρή απόφαση που συμβολίζει κάτι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι , να παίρνει μια εντελώς διαφορετική έννοια υπό το φως μιας οποιαδήποτε προκήρυξης του ασεπ ?Δεν νομίζω πως είναι δυνατόν καμία κοπέλα 25 ετών τη σήμερον ημέρα να έχει απωθημένα σχετικά με θέματα γάμου Ο δρόμος προς την ευτυχία και την ολοκλήρωση έχει πολλά άλλα που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και σίγουρα ο γάμος δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα.Απλά δε μου αρέσει όταν τα συναισθήματα και οι μοναδικότερες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου αποκτούν καθαρά υλιστική - χρηστική σημασία. Αυτο το θεωρώ κατάντια. Και δεν είναι ότι κρίνω τη κοπέλα που άνοιξε αυτό το θέμα , εκτός και αν ανήκει στην ομάδα αυτή των γυναικών όπου κάνουν γάμους επειδή κάτι τέτοιο μόνο θετικές συνέπειες θα χε στην επαγγελματική τους πορεία. Το τελευταίο χρόνο έχω γνωρίσει τουλάχιστον 5 τέτοια άτομα και το θεωρώ φαινόμενο της περιόδου στην οποία ζούμε. Εντάξει ρε παιδιά, τα πάντα έχουν φθαρθεί στις ανθρώπινες σχέσεις αλλά όχι να φτάσουμε και σε σημείο να τα επικροτούμε και εμείς οι ίδιοι. εχεις δικιο σε ολα αυτα που λες αλλα οπως ειπε καποιος ηδη πριν καμια 15αρια φορες δεν νομιζω να υπαρχει μοριοδοτηση εγγαμων για διορισμο σε κανεναν διαγωνισμο επισης ωραια ολα αυτα.....ομως εσυ (μαζι και εγω) που ξερεις τι ειναι αυτος/η που ποσταρε αρχικα?......αν ειναι μια ευτυχισμενη (με τον πριγκιπα απο το παραμυθι) και απλα ψαχνεται για τα εννομα δικαιωματα της (δεν ρωτησε που βρισκουν βουλευτη) δεν ειναι λαλακια να την αποπαιρνουμε ετσι...? θα μου πεις εδω βρηκε να ρωτησει? σε ενα τεχνολογικο φορουμ? ε οκ τι να κανουμε τωρα........
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ο γάμος δεν μοριοδοτείται στις προσλήψεις. (Τι το κάναμε γάμος αλλοδαπής με υπέργηρο Έλληνα για να μεταβιβαστεί η σύνταξη; (συμβαίνει συχνά). Τα ταμεία έχουν γονατίσει.) Το μόνο που σου προσδίδει ο γάμος είναι επίδομα γάμου 15ε έκαστος και επιχείρημα για μετάθεση (κοινωνικούς λόγους) όταν το έτερο ήμισυ βρίσκεται σε άλλη πόλη ή περιοχή. για το οτι ο γαμος δεν μοριοδοτειται στις προσληψεις ειμαστε τελικα σιγουροι? αν καποιος ξερει νομο ας τον παραθεσει. επισης για το ποσο του επιδοματος, εγω σε αλλο site ειδα να υπολογιζεται σε 10% το επιδομα γαμου. και τελικα δεν εχω καταλαβει σε ποια λογικη βασιζεται αυτο? υποτιθεται οτι δυο ατομα που συγκατοικουν εχουν λιγοτερα και οχι περισσοτερα εξοδα.
agpr Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Πρόνοια προς τα ζευγάρια (υποτίθεται πως) είναι. Ενισχύει το γάμο και την τεκνοποιία, γιατί η αύξηση του πληθυσμού είναι επιθυμητή. Νομίζω πως δεν υπολογίζεται επί του μισθού, αλλά είναι επίδομα γύρω στα 40€, αν θυμάμαι καλά. Κάθε διαγωνισμός έχει και τη δική του προκήρυξη, εκεί θα βρεις τι προσμετράται. Σίγουρα δεν μοριοδοτείται ο γάμος στους γραπτούς διαγωνισμούς.
pavlinda Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 λοιπον μορια δεν δινει ο γαμος.αλλα μολις διοριστεις αμα εισαι παντρεμενος παιρνεις γυρω στα 120 ευρω παραπανω στον μισθο σου.κ αμα εχεις παιδι 60 ευρω παραπανω.οποτε παντρεψου μετα τον διορισμο.λολ.
agpr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δεν φτάνει τόσο το επίδομα. Είναι 35€ και επιπλέον 18€ για κάθε παιδί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.