velerephon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 βαρεθηκα να περιμενω... κ σας παρακαλω μη μου δειξετε τα am3 με 4 θυριδες ddr3 που εφερε το πλαισιο. αυτα ειναι dual channel
velerephon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τι σε χαλάει το σύστημα που έχεις; πρωτη απαντηση εκτος θεματος.. με χαλαει γιατι δεν εχει τη δυνατοτητα να κλωνοποιειται ωστε να βαλω κ ενα στο γραφειο μου.. σε καλυψα ελπιζω
Tenshi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τελικα ποτε θα χουμε am3 με τριπλο καναλι?? Όταν βγούν μητρικές που υποστηρίζουν αυτό το feature. Happy now?
drm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ και χρόνια, στους AMD ο Memory controller είναι μέσα στην CPU οπότε όταν το υποστηρίξει η AMD τότε θα βγούνε και οι μητρικές...
velerephon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 μιλαω για μητρικες am3 με τριπλο καναλι.οι επεξεργαστες εχουν ηδη υποστηριξη.
Tzimmys Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αφού τη πήρες την απάντησή σου, τι το ψάχνεις παραπάνω? Όταν βγούν μητρικές που υποστηρίζουν αυτό το feature.Happy now?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 μιλαω για μητρικες am3 με τριπλο καναλι.οι επεξεργαστες εχουν ηδη υποστηριξη. μέχρι στιγμής οι AM3 Phenom II υποστηρίζουν μόνο dual channel και δεν έχω διαβάσει κάτι για tripple channel, ούτε καν rumor ή έστω μελλοντικό σχέδιο της AMD...
notios7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αφού τη πήρες την απάντησή σου, τι το ψάχνεις παραπάνω? εχεις διαβασει ιζνογουντ.θελω να γινω χαλιφης στη θεση του χαλιφη?ε αυτο ειναι το πραγματικο προβλημα.ποτε θα ξεπερασουν την intel.
velerephon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 μέχρι στιγμής οι AM3 Phenom II υποστηρίζουν μόνο dual channel και δεν έχω διαβάσει κάτι για tripple channel, ούτε καν rumor ή έστω μελλοντικό σχέδιο της AMD... αχά! νομιζα οι νεοι υποστηριζουν και τριπλο κ μου φανηκε πολυ περιεργο που δεν ειδαμε ακομα μητρικη. ευχαριστω tresh! σορρυ παιδες δεν ασχοληθηκα ποτε μου με amd αλλα αποφασισα να ασκησω βετο στην ιντελ γιατι πολυ τραμπουκος την ειδε κ μ αυτα που κανει στην nvidia αλλα κυριως με τις αθλιοτητες στους παλεστινιους. μ αρεσουν περισσοτερο αλλα στο σπιτι μου δε ξαναμπαινει κ παρακαλω μην αρχισει κανενας να γενικολογει περι προιοντων που σιγουρα θα χρησιμοποιω κ υποστηριζουν κακους σκοπους, εχω κανει την επιλογη μου.
tmjuju Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Άλλο πράγμα το ddr3 που για την ώρα υποστηρίζετε από ελάχιστους νέους επεξεργαστές της amd Και άλλο το triple channel. Triple channel έχουν μόνο οι core i7.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ThReSh!!!!! thnx man (οεο)
velerephon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 καλα πεστο κ ετσι..τα παντα ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.