Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 25/2/09-26/5/09

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Microsoft Internet Explorer έκδοση >= 7
    • Microsoft Internet Explorer έκδοση <= 6
    • Maxthon
    • Mozilla Firefox 2.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Mozilla Firefox 3.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Google Chrome
    • Opera
    • Apple Safari
    • Konqueror
    • Flock
      0
    • Άλλον (Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή μόνο εγώ χρησιμοποιώ maxthon ;

Πάντως με έχει βολέψει χρόνια τώρα και δεν μπορώ να τον αλλάξω...

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς Iceweasel (FF) 3x. Και δυστυχώς γιατί είναι άθλιος. Αν μου δίναν native GTK+ controls και τη "μπάρα" απομνημόνευσης κωδικού στον 2x, γύριζα επιτόπου σ' εκείνον. Μόνο αυτά τα δύο με κρατάν στον 3x.

Δημοσ.

Όχι, τον ξέρουν κι άλλοι! Τον χρησιμοποιώ ως USB portable εδώ και πολλά χρόνια. :-)

Καταπληκτική κατασκευή ο Maxthon αφού ενσωματώνει πολύ χρήσιμες επιλογές. Μην ξεχνάμε όμως πως χρησιμοποιεί τη μηχανή του ΙΕ, με ό,τι μειονέκτημα συνεπάγεται αυτό. Βέβαια είναι μια-δυο εποχές καλύτερος και ασφαλέστερος από τον ΙΕ με πάρα πολλά έξτρα. Αν είχε και δικιά του μηχανή θα ήτανν σούπερ.

Δημοσ.

Firefox φυσικά!!Το καλό του είναι ότι έχει πολλά plug-in σε σχέση με άλλα!!(πχ opera)

Δημοσ.

Πάντως με έχει βολέψει χρόνια τώρα και δεν μπορώ να τον αλλάξω...

Κι εγώ, κι εγώ! Με έχει βολέψει τόσο που δεν τον αλλάζω με τίποτα. Παρόλο που έχω εγκατεστημένο Firefox, Opera και Chrome, τον Maxthon τον λατρεύω.

Δημοσ.

Μολις εβαλα τον Windows Internet Explorer 8 και μου φαινεται αρκετα γρηγορος και πιο ελαφρυς απο τον firefox.. Για να δουμε..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά σκίζει ο Firefox 3 στη δημοσκόπηση ε? Τέτοια να βλέπουμε! :-)

Δημοσ.

Opera και τα μυαλά στα κάγγελα ρεεεεεε!!!:devil: Παλιά χρησιμοποιούσα firefox (από τους πρώτους) αλλά από τότε που άρχισε το αλεπουδόνι να αργεί να αργεί και να ξαναργεί αδικαιολόγητα ψάχτηκα για εναλλακτικές μέχρι που δοκίμασα Opera. There is no turning back...:-)

Δημοσ.
ποια η διαφορά ακριβώς με FF & Iceweasel;

Στην ουσία, καμία.

Ο Iceweasel είναι ο "Firefox" του Debian. Είχαν προκύψει κάποια νομικά ζητήματα με το όνομα και το λογότυπο του Firefox, κι η απλούστερη λύση ήταν να του τα αλλάξουν. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...