Προς το περιεχόμενο

νεα υπηρεσια καταστηματος...:-)

blacksuede

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/images/SmartIcons/HTML/CAL.htm

αναρωτιεμαι ποσο να χρεωνουν για αυτο το πραμα....

εχουμε χαζεψει εντελως....

μ'αρεσει που βαζουν και ποσοστα...

δηλαδη θα ερθει σπιτι και θα πει εεεεε σε εσας πετυχα 32% !!!

Τι να πει κανεις....

Δημοσ.

Μόνο στην Ελλάδα...

Πόσο "βλήμα" πρέπει να είναι κάποιος ώστε να μήν μπορεί να πατήσει menu στο τηλεκοντρόλ και να ρυθμίσει απο κει φωτεινότητα και κοντράστ;

Στο κάτω κάτω μέχρι να έρθει ο τεχνικός-φυντάνι του ΠΛΑΙΣΙΟ,δέν μπορεί,θα κάνεις πειράματα και θα βρείς τις ρυθμίσεις που σε βολεύουν...

Δημοσ.

κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που θα πληρώσουν όσο όσο για να έχουν το τέλειο!

σε αυτούς απευθύνεται αυτή η υπηρεσία..

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι μόνο τηλεοράσεις αλλά και οθόνες για γραφίστες κτλπ κτλπ, που θέλουν καλή ρύθμιση με μηχάνημα όπως έγραψα πιο πάνω για να είναι πραγματικά άψογες

Δημοσ.

το κανονικό calibration παιδιά γίνετε με ειδικά μηχανήματα και ρυθμίσεις μέσα από κρυφά μενού των τηλεοράσεων.

τώρα τι κάνουν οι τεχνικοί του πλαισίου...??? άλλο αυτό.

Δημοσ.

Αν δέν κάνω λάθος όμως αναφέρεται σε τηλεοράσεις και βιντεοπροβολείς,και όχι οθόνες (εκτός αν με τον όρο τηλεόραση τα παίρνουν όλα σβάρνα).

Πχ με την Samsung T220 έφτυσα (δάκρυσα μάλλον) αίμα μέχρι να την φέρω στα μέτρα μου.Εκεί να δεχτώ την βοήθεια του ειδικού,για να ρυθμίσει ένα panel που έχω στους 40πόντους απο τους γαλαζοπράσινους οφθαλμούς μου τουλάχιστον 8ώρες τη μέρα...τώρα για την Sony Bravia των 40"...εκεί είναι άλλο ζήτημα.

Δημοσ.

απο τη στιγμη που μπορεις να το κανεις μονος σου , ποιος ο λογος ??????!

με εντυπωσιαζουν αυτα τα τρικ,

προσεξτε

α) δωρεαν - τηλεφωνημα -

β) απο 350€...

κοινως εχει σιγουρα χρεωση και επισης θα αγορασουμε πιχι μια 32 ΑΟC + 70% UP = 32 samsung !

σωστος? :-)

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

καλα για τηλεορασεις προκειται αλλα δεν ηξερα που να το βαλω το θεμα,

αμα θελεις κανενας admin να το παει οπου θεωρει καλυτερα...

Δημοσ.

Εγώ δε το βλέπω κακό, ανάλογα της χρέωσης βέβαια. Με την προϋπόθεση ότι θα ρθει με calibration tool φυσικά, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Δημοσ.

Φυσικά δεν είναι κακή ιδέα, με την προϋπόθεση οτι θα κάνουν σοβαρή δουλειά...

Στην προσπάθειά μου να καλιμπράρω μια Samsung LE40656A τα βρήκα από πολύ σκούρα έως κατάμαυρα...

Δημοσ.

Μην κρίνετε με τα δικά σας stadar.

Βάζω στοίχημα πως όσοι αναρωτιούνται σε τι χρησιμεύει μια τέτοια υπηρεσία

δεν έχουν ρυθμίσει ποτέ color profile σε photoshop να βγάζει ίδια απόχρωση στον εκτυπωτή τους με αυτό που βλέπουν στην οθόνη τους.

Απλά αυτή η υπηρεσία δεν προορίζεται για όλους - αν όντως κάνουν calibration.

/sc

Δημοσ.
color profile σε photoshop να βγάζει ίδια απόχρωση στον εκτυπωτή τους με αυτό που βλέπουν στην οθόνη τους.

έτσι... υπάρχουν και σοβαροί λόγοι για να γίνει calibration.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...