Tzimmys Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Που μπορώ να τη βρω αυτή τη ψύκτρα? Έχω φάει τον τόπο αλλά τίποτα. Έχω στείλει mails στα plaisio, eshop και hac αλλά no luck. Αν την έχει βρει κάποιος σε κανένα μαγαζί, παρακαλώ ας το πει. Επίσης, την έχω βρει σε αρκετά Αγγλικά eshops, δυστυχώς κανένα από αυτά δε στέλνει Ελλάδα. Αν κάποιος μπορεί να κάνει τη παλικαριά να με εξυπηρετήσει (με το αζημίωτο) θα ήμουν υπόχρεος. Τέλος, αν κάποιος την έχει και θέλει να τη πουλήσει, ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσω pm. Σας παρακαλώ πολύ μη στέλνετε μηνύματα του στυλ έχω αυτή η οποία είναι εξίσου καλή κτλ. Με ενδιαφέρει μόνο αυτή. Σας ευχαριστώ πολύ.
Tenshi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Thermalright Ultima-90.Είναι μεταγενέστερη της Ultra-90,περισσότερα heatpipes και δυνατότητα για 9~12αρη ανεμιστήρα. Το kustompcs στέλνει Ελλάδα χωρίς πρόβλημα.Εχω κάνει αρκετές αγορές απο εκεί με τελευταία την T-rad2, 3μήνες πρίν εμφανιστεί στα Ελληνικά ράφια.
Tzimmys Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Καταρχήν σε ευχαριστώ και δημόσια για τη βοήθειά σου. Δεύτερον, δυστυχώς την Ultima την έχω ψάξει και δε μου κάνει γιατί το πλάτος είναι 115 mm έναντι των 102 που έχει η ultra. Από άποψη επιδόσεων είδα ότι είναι ελαφρώς καλύτερη, αλλά την ultra 90 όπως καταλαβαίνεις τη θέλω λόγω χωροδιάταξης. Αλλιώς θα έπαιρνα την 120.
Tenshi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δυστυχώς δέ μπορώ να σε βοηθήσω,εκτός και αν αφήσεις τα χεράκια μου και ένα dremel να δουλέψουν πάνω στην μητρική σου (πράγμα που δέν θές) Ενδεχομένως η Ultra-90 να ανήκει,πλέον,στα legacy/discontinued προϊόντα της Thermalright και απ'ότι φαίνεται οι resellers δεν έχουν κομμάτια απο stock. Σε αυτήν την περίπτωση 2 λύσεις υπάρχουν.Η πρώτη θα ήταν απευθείας επικοινωνία με την Thermalright,αν και αμφιβάλλω να πουλάνε λιανική...και η δεύτερη να κοιτάξεις μέσω ebay,μη έχοντας την δυνατότητα να να κρίνεις την κατάσταση που βρίσκεται η ψύκτρα.
Tzimmys Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Παιδιά να κλείσει. Βρέθηκε. Ένα δημόσιο ευχαριστώ στα παιδιά του Multirama Extreme οι οποίοι λειτούργησαν σαν να είναι δικό τους το κατάστημα και όχι σαν υπάλληλοι. Το λιγότερο δείχνει ότι αγαπούν αυτό που κάνουν. Να είστε καλά παλικάρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.