naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ο θείος το έχει φέρει πάντως Οκ πάω να τον ευχαριστήσω
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Πάντως απορώ πως δεν το έχει αναφέρει κανεις ακόμα, αφού βγάλει το πουκάμισο δεν είναι John Mclane?!? Bruce Willis για Max Payne?!?
Vortexxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 το αγορασα απο το steam και ακομα να βγει patch που να το κανει να τρεχει στο pc :S
kostask91 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 να κανω μια ερωτηση ? εγω το παιζω αυτες τις μερες κανονικα. και σημερα μου ειπε να κανω αυτο το update και απο εκεινη την ωρα δε μπορω να το ξαναπαιξω. μου ζηταει activation code . τι κανω ???
sakaplias100 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 παιδιά δεν διαγράφετε ένα παιχνίδι με τίποτα τα φώτα σας παρακαλώ . πατάω προσθαφέρεση προγραμμάτων κατάργηση ξεκινάει και κολλάει.το παιχνίδι εIναι το max payne 3 έκδοση reloaded
vag007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 τοτε η περιμενεις το καινουριο crack η απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση..
christs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 παιδιά δεν διαγράφετε ένα παιχνίδι με τίποτα τα φώτα σας παρακαλώ . πατάω προσθαφέρεση προγραμμάτων κατάργηση ξεκινάει και κολλάει.το παιχνίδι εIναι το max payne 3 έκδοση reloaded Πως το εγκατεστησες? Κατεβασες ενα iso αρχειο, και το εγκατεστησες απο εκει? Δεν εχει εκει περα uninstall? η στο φακελο του παιχνιδιου?
kostask91 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση δεν πιανει , δοκιμασα βρηκα καινουργιο crack
stm00192 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ειλικρινά.. μπορεις να μου πεις τωρα τι δουλεια εχει αυτο το θεμα στο hardware γενικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα