mynam3 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Υπαρχει καποιος αλλος να δοκιμασω μπας και δω ασπρη μερα? Με flashget classic η τελευταια version δεν δουλευει τιποτα ενω ειμαι premium χρηστης, με rapget τα ιδια. Windows xp pro τρεχει το συστημα αν αυτο παιζει ρολο, κουραστηκα να κανω paste το καθε ενα link στο mozilla ξεχωριστα
psaxtiris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 εγω χρησιμοποιω το rapidshare manager που το κατεβασα απο το site της rapid. Αν και ειμαι premium user και εγω, δεν σε αφηνει να κατεβασεις πανω απο 5 ταυτοχρονα. Εμενα μου λειτουργει κανονικά, αλλά σε ενα φιλο που το συστησα δεν του τρεχει. Αλλους που εχω ακουστα μα δεν εχω δοκιμασει ειναι Το cryptoload kai ενας orbit. Googlαρε τι ψαχνεις, θα βρεις και αλλα
sl028 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Με rapget λογικα επρεπε να σου δουλευει, θελει καποιες ρυθμισεις ομως. Στο rapget θα βαλεις τους κωδικους, και στη σελιδα ρυθμισεων του rapidshare στον firefox, χρειαζεται ακομα μια ρυθμιση, στο τροπο που κατεβαινει καθε download. Ψαξτο λιγο καλυτερα.
alex2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δοκίμασε και τον orbit αν θες, δεν είναι καθόλου κακός.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Προσωπικά θεωρώ ότι ο JDownloader με καλύπτει - και είναι και δωρεάν.
Panosst Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Για να δουλεψει το rapget πρεπει να βάλεις ως user τους αριθμους κ οχι το alias. Κ ακομη πρεπει να τσεκαρεις το "direct links" απ τ ρυθμησεις στο rapidshare.
telis_petsotis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Με το cryptload εγω παντως ειμαι οκ και ως free και ως premium και στο rapidshare και στο megaupload.. απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο στο ειδος του..
SpY Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 +1 για τον Orbit. Και εγώ είχα πρόβλημα σε έναν φίλο με το flashget ετρωγε φρίκες στο 91% και 99% . Δοκίμασε τον Orbit είναι ίδιο σαν το Flashget και λειτουργει και το Flashgot στον firefox
panosvlass Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δοκιμασε και τον IDM (Internet Download Manager).Αψογος παντου.
flik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ο ταχύτερος που έχω δοκιμάσει είναι ο internet download manager. Αξίζει να τον δοκιμάσεις και μακάρι να σου δουλέψει. Αλλιώς και ο cryptload δεν είναι και πιο πίσω σε ταχύτητα...Αλλά ο idm έχει διαφορά απο όλους..
talisman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Υπαρχει καποιος αλλος να δοκιμασω μπας και δω ασπρη μερα?Με flashget classic η τελευταια version δεν δουλευει τιποτα ενω ειμαι premium χρηστης, με rapget τα ιδια. Windows xp pro τρεχει το συστημα αν αυτο παιζει ρολο, κουραστηκα να κανω paste το καθε ενα link στο mozilla ξεχωριστα Εχει γραφτει αρκετες φορες οτι η καλυτερη εκδοση του flashget ειναι η 1.73 Αμα κανεις search στο forum θα βρεις αρκετες πληροφοριες για flashget,orbit Εγω παντως δουλευω τελευταια τον JDownloader εκτος αν χρησιμοποιω το megashares που βαζω flashget γιατι μονο με αυτο μπορω να αλλαξω το webpront(τον server)
mynam3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Το τι εχει γραφτει αστο καλυτερα κατα μερος, δεν θα εκανα το θεμα απλα για να το κανω . Αν εψαχνες οπως λες, θα εβλεπες οτι αντιμετωπιζω προβλημα η εστω να διαβαζες το αρχικο μου post θα καταλαβαινες. Ευχαριστω παντως για το χρονο σας, θα δοκιμασω τον jdownloader και βλεπουμε.
talisman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Το τι εχει γραφτει αστο καλυτερα κατα μερος, δεν θα εκανα το θεμα απλα για να το κανω . Αν εψαχνες οπως λες, θα εβλεπες οτι αντιμετωπιζω προβλημα η εστω να διαβαζες το αρχικο μου post θα καταλαβαινες.Ευχαριστω παντως για το χρονο σας, θα δοκιμασω τον jdownloader και βλεπουμε. Μα φυσικα διαβασα το πρωτο σου ποστ αφου οπως βλεπεις το ειχα κανει και παραθεση και σου απαντησα να βαλεις το flashget 1.73 γιατι ειναι απλα το καλυτερο η’ να ριξεις μια ματια στο Orbit και στον JDownloader
mynam3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Ερωτηση γιατι με κανενα προγραμμα δεν καταφερα κατι απο οσα αναφερατε: Τι θα εισαγω ως διευθυνση; Εισαγω στα site manager του εκαστοτε προγραμματος http://www.rapidshare.com username και password, ως username καποιο το οποιο ειχα φτιαξει εγω και οχι αυτο με τουσ αριθμους που μου εδωσε εξ αρχης αλλα δεν κανει κατι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.