Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Το πόσοι χρησιμοποιούν ένα ποιόν, δεν λέει απολύτως τίποτε. Βλέπε Windows. Κάλλιστα θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι οι περισσότεροι ψαρώνουν μπροστά σε ένα προϊόν της Apple και μετά τους μένει. Ορθή η παρατήρηση αν και δεν εννοούσα ότι ένα καλό ποσοστό της αγοράς σημαίνει αυτόματα και ότι το προϊόν είναι καλό - απλώς ότι η "πρωτάρα" (στον χώρο κινητής τηλεφωνίας) Apple κατάφερε να αποσπάσει, παρά τις ελλείψεις του κινητού, ένα κομμάτι της πίττας.
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δεν ξέρω ακριβώς τι αλλαγές θα έχουν τα καινούρια iPhone αλλά κατά την γνώμη μου η Apple "όφειλε" να έχει φτιάξει κάτι καλύτερο (και λόγο κόστους της συγκεκριμένης συσκευής). ή αλλιώς μια πιο γρήγορη αντίδραση. Να μην περιμέναμε το 3.0 για να δούμε ελληνικά...
ba_eas Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Το κινητό ρε συ δεν πιάστηκε το χέρι σου να το κρατάς? Είστε κομάντο και οι 2 πάντως....αλλά αυτή η φωνή του πάρε-πάρε είναι άλλο πράμα... Μπράβο ρε παίδες...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Το κινητό ρε συ δεν πιάστηκε το χέρι σου να το κρατάς? Πιάστηκε αλλά κάναμε συχνά διαλείμματα (συνήθως ξεκαρδισμένοι στα γέλια) οπότε ξεκουραζόμουν. Αν ήταν κινητό με Windows Mobile θα το'χα πετάξει κάτω... Είστε κομάντο και οι 2 πάντως....αλλά αυτή η φωνή του πάρε-πάρε είναι άλλο πράμα... Ο Hal9000 με ανάγκασε να φάω μέλι για να... γλυκάνω την αγριοφωνάρα μου.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Όσοι βάλατε την 3.0 beta2, σας αφήνει να αλλάξετε την υπογραφή στα emails??? Σε μένα αφήνει να γράψω ότι θέλω αλλά μετά την έξοδο επαναφέρει το "sent from my iphone"...
mindtrapper Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Να ρωτήσω κάτι. Σε αρκετά σημεία δεν πατιόταν το σημείο που ήθελες (το ρημάδι ). Δεν έχω iphone οπότε πρέπει να ρωτήσω αν είναι θέμα της beta ή γενικό. Επίσης, είναι καλή εποχή να πάρει κάποιος iphone τώρα ή να περιμένει να βγει επίσημα το νέο firmware; Η μήπως νέα έκδοση του τηλεφώνου;
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Να ρωτήσω κάτι. Σε αρκετά σημεία δεν πατιόταν το σημείο που ήθελες (το ρημάδι ). Δεν έχω iphone οπότε πρέπει να ρωτήσω αν είναι θέμα της beta ή γενικό. Mαλλον της beta.Ειναι αρκετα ακριβες και ειναι και θεμα συνηθειας. Επίσης, είναι καλή εποχή να πάρει κάποιος iphone τώρα ή να περιμένει να βγει επίσημα το νέο firmware; Η μήπως νέα έκδοση του τηλεφώνου; Οσον αφορα το πρωτο σκελος,δεν παιζει ρολο,μια και μπορεις να το κανεις update οταν βγει χωρις προβλημα και εξτρα χρεωσεις.Τωρα για νεα εκδοση,πιθανοτατα θα βγει τον ιουνιο-ιουλιο.Μπορεις να διαβασεις διαφορα σχετικα με τα χαρακτηριστικα που πιθανοτατα θα χει.Μπορεις να περιμενεις αν βγει να το παρεις(αν εχεις σκοπο να το παρεις απο Ελλαδα,υπολογισε πως δεν ξερουμε ποιος-ποτε-αν θα το φερει)
Hal9000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Όσοι βάλατε την 3.0 beta2, σας αφήνει να αλλάξετε την υπογραφή στα emails??? Σε μένα αφήνει να γράψω ότι θέλω αλλά μετά την έξοδο επαναφέρει το "sent from my iphone"... Το κάνει και σε μένα. Buuuuug
shadowmann Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Mαλλον της beta.Ειναι αρκετα ακριβες και ειναι και θεμα συνηθειας. Οσον αφορα το πρωτο σκελος,δεν παιζει ρολο,μια και μπορεις να το κανεις update οταν βγει χωρις προβλημα και εξτρα χρεωσεις.Τωρα για νεα εκδοση,πιθανοτατα θα βγει τον ιουνιο-ιουλιο.Μπορεις να διαβασεις διαφορα σχετικα με τα χαρακτηριστικα που πιθανοτατα θα χει.Μπορεις να περιμενεις αν βγει να το παρεις(αν εχεις σκοπο να το παρεις απο Ελλαδα,υπολογισε πως δεν ξερουμε ποιος-ποτε-αν θα το φερει) αυτό πάλι που δεν ανακοινώνουν κάτι πιο επίσημο..αν όντως θα βγει σε 2-3 μήνες. η μήπως είναι στρατηγική τις apple?έτσι έκανε και στα προηγούμενα iphone?
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 αυτό πάλι που δεν ανακοινώνουν κάτι πιο επίσημο..αν όντως θα βγει σε 2-3 μήνες.η μήπως είναι στρατηγική τις apple?έτσι έκανε και στα προηγούμενα iphone? Το ιδιο ακριβως εκανε και στην μεταβαση 2g-->3g,οποτε μαλλον ειναι η στρατηγικη της
Jason13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 στο εξωτερικο βγηκε και 32gigiabyte ακουσα στην cosmote///
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ακουσα στην cosmote/// Ε αφου το λεει η cosmote;) Mαλλον"θα"βγει ηθελαν να πουν.
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ε αφου το λεει η cosmote;)Mαλλον"θα"βγει ηθελαν να πουν. τι λεεεεε' ραααα.... δεν ξέρει η κοσμοτέ και ξέρεις εσύ;;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 τι λεεεεε' ραααα.... δεν ξέρει η κοσμοτέ και ξέρεις εσύ;;; Στις ρετσινες σου εσυ..προδοτη!(Ακομα και αν δεν το πουλησες..μετραει οτι το σκεφτηκες!)
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Στις ρετσινες σου εσυ..προδοτη!(Ακομα και αν δεν το πουλησες..μετραει οτι το σκεφτηκες!) (3 iphone πρώτης γενιάς και 2 3g έχω πουλήσει ήδη... τώρα με λες προδότη;;; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις