Crizzt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δεν θα με σείρεις σε αντιπαράθεση, να μου λείπει το βύσσινο. Το να συγκρίνεις πτυχιούχους με Άριους είναι άκυρο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Κακώς-κάκιστα μπλέκω, διότι κάτι λέει ο σοφός λαός για τα πίτουρα και τις όρνιθες. Πλην όμως, επειδή ανήκω σε εκείνο το κατάπτυστο υποσύνολο χρηστών του insomnia που ως γνήσια χαμερπή είχαν το θράσσος να επικροτήσουν το σχόλιο του Lucifer (ενδεχομένως εγώ για λόγους διάφορους από εκείνους που υποψιάζεται ο χρήστης afentiko7 ή εκείνους που βρίσκονται πίσω από την επιλογή των υπολοίπων θετικών γνωμών), οφείλω προς αποκατάσταση της αλήθειας να πω ότι το σχόλιο για το βιασμό είναι υπαρκτό, επιβεβαιώσιμο, ούτε κατά νι διαστρευλωμένο και, εν τέλει, αναπόσπαστο κομμάτι του θρύλου του insomnia. Κι επειδή το να μιλάει για ad hominem κάποιος που υπαινίσσεται ότι ο συνομιλητής του καλό είναι να σωπαίνει επειδή δεν έχει εργαστεί, είναι κάπως περίεργο, η μνήμη επιστρέφει με λαστιχένια πέδιλα... Και, για να απαντήσω μετά από κάποια χρόνια στο αγωνιώδες ερώτημα, αναφωνώ: θαύμα, θαύμα, και ακολουθώ τη συμβουλή του Εωσφόρου. Καλή συνέχεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 αναφορά στο Stalin δεν βλέπω και ανησυχώ... Κι επειδή το να μιλάει για ad hominem κάποιος που υπαινίσσεται ότι ο συνομιλητής του καλό είναι να σωπαίνει επειδή δεν έχει εργαστεί, είναι κάπως περίεργο, η μνήμη επιστρέφει με λαστιχένια πέδιλα... μην ξύνεις πληγές... so much win!
Tenshi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Κακώς-κάκιστα μπλέκω, διότι κάτι λέει ο σοφός λαός για τα πίτουρα και τις όρνιθες. Πλην όμως, επειδή ανήκω σε εκείνο το κατάπτυστο υποσύνολο χρηστών του insomnia που ως γνήσια χαμερπή είχαν το θράσσος να επικροτήσουν το σχόλιο του Lucifer (ενδεχομένως εγώ για λόγους διάφορους από εκείνους που υποψιάζεται ο χρήστης afentiko7 ή εκείνους που βρίσκονται πίσω από την επιλογή των υπολοίπων θετικών γνωμών), οφείλω προς αποκατάσταση της αλήθειας να πω ότι το σχόλιο για το βιασμό είναι υπαρκτό, επιβεβαιώσιμο, ούτε κατά νι διαστρευλωμένο και, εν τέλει, αναπόσπαστο κομμάτι του θρύλου του insomnia. Κι επειδή το να μιλάει για ad hominem κάποιος που υπαινίσσεται ότι ο συνομιλητής του καλό είναι να σωπαίνει επειδή δεν έχει εργαστεί, είναι κάπως περίεργο, η μνήμη επιστρέφει με λαστιχένια πέδιλα... Και, για να απαντήσω μετά από κάποια χρόνια στο αγωνιώδες ερώτημα, αναφωνώ: θαύμα, θαύμα, και ακολουθώ τη συμβουλή του Εωσφόρου. Καλή συνέχεια. Δριμύ κατηγορώ στον Moderator-α, που έσβησε thread απείρου κάλλους με τον omni να παραδέχεται ,εμμέσως πλην σαφώς ,οτι θα συνουσιαζόταν με την αδελφή του αν υπήρχε συναίνεση ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ήταν αυτό που είχε πει για την ξαδέρφη? αν ναι τότε απλά ντροπή και αίσχος για την ενέργεια αυτή του mod...
Tenshi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δεν θυμάμαι αν γλυκοκοίταζε και την ξαδέρφη του,ήταν πάντως στο νήμα με το πρώτο Tactical fail που έπεσε στο insomnia. (facepalm ήταν άλλα τεσπα) Και να με συγχωρείτε,αλλα το βρήκα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δεν θυμάμαι αν γλυκοκοίταζε και την ξαδέρφη του,ήταν πάντως στο νήμα με το πρώτο Tactical fail που έπεσε στο insomnia.3(facepalm ήταν άλλα τεσπα) δεν ξεχνώ... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2731667&postcount=45 (από αυτό και κάτω, είχες postάρει και εσύ)
liopyr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δεν έλεγε πως θα συνουσιάζοταν, υποστήριζε πως όλοι το έχουμε κάνει, με περρισή βεβαιότητα...
Absinthe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Χαχαχαχα...τα παρατησα ολα...τι 2,5 ανδρες, τι μπινγκ μπανγκ, τι μπαρνει και παπαριες... Εχει παιχτει ΚΑΙ τετοιο σκηνικο με αδερφες, ξαδερφες και κουνιαδες? Δεν ηρθε η ωρα για ενα τριμπιουτ τοπικ? Τι νομιζετε?
Lucifer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Για να επανερχόμαστε ontopic, ακούω τώρα από το απέναντι λάπτοπ τον γλίτσα τον Λαζό να κράζει για τη φάση με τα stage και έχω 2 σχόλια: 1) Η μούγγα από το κοινό και η σχεδόν απουσία χειροκροτημάτων εκτός από οικουμενικώς αποδεκτά σχόλια, μου δίνει μια κάποια ελπίδα. 2) Άνθρωπος που κάνει πολιτικό μονόλογο, είναι π*ύστης και όχι με την έννοια του ψυχολογικού προσανατολισμού.
afentiko7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ρε συ snoob, πάλι ad hominem attack είναι. Το να υποστηρίζεις πως επειδή κάποιος εχει πάει με την ξαδέρφη του, δεν μπορεί να λέει κάτι λογικό για κάποιο άλλο θέμα τι είναι? Ειναι τελείως διαφορετικό το θέμα σχετικά με τη δουλειά. Εχει τεράστια διαφορά η εργασία στην καφετέρια με την παρέα και άλλο πράμα, στο γραφείο με αγνώστους να σε εποφθαλμιούν. Εγώ δίνω φάουλ στο lucifer. Πρώτον, ή αρχικά ξεκόβεις κουβέντα (του στυλ δεν μπα να βρέχει και να χιονίζει, ο ομνι ότι και αν πει δεν με αγγίζει ) ή τη συνεχίζεις. Δεν αρχίζεις κουβέντα και μετά, βλέποντας πως δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς το ρίχνεις στο ad hominem. Το να συγκρίνεις πτυχιούχους με Άριους είναι άκυρο. Συγκρίνω ιδέες. Τι λέγαν οι ναζί, πάνω από όλα η φυλή. Ετσι πίστευαν αυτοί, στο αξιακό τους σύστημα. Τι λένε οι "αξιοκράτες". Πάνω από όλα το πτυχίο, με πιάνεις τώρα? Ε όπως κάποιος διαφωνεί με την ανωτερότητα της φυλής, έτσι και κάποιος διαφωνεί με την ανωτερότητα του πτυχίου (εκεί που δεν είναι απαραίτητο). Δεν θα με σείρεις σε αντιπαράθεση Ε τι ποστάρεις τότε, θα πρέπει να μάθεις να λαμβάνεις και την απάντηση.
Φιλολογίνα Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Πας να το κάνεις προσωπικό, πρόσεχε γιατί μπορώ να προχωρήσω σε σχετικό ξεβράκωμα δια της ατόπου .... δεν είναι δύσκολο. Κατα τα άλλα , όταν θα μπεις ΚΑΙ ΑΝ θα μπεις ποτέ στην διαδικασία να παρακολουθήσεις μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην ελλάδα , έλα μετά να μου πεις για τα κριτήρια επιλογής και την διαδικασία , μέχρι τότε μόκο. Δεν πάω να κάνω τίποτα προσωπικό, απλά δεν μπορώ τα άτομα που τσουβαλιάζουν, that's all. Τώρα αν νομίζεις ότι η υποτιθέμενη απειλή σου με τρόμαξε, θα σου πω ότι δεν είμαστε στην Γ' Λυκείου. Αν θες να γράψεις κάτι, γράψτο - αλλά και μόνο ο τρόπος με τον οποίο αντιδράς μου αρκεί για να μην μπορεί να με επηρρεάσει οτιδήποτε κι αν γράψεις. Έχουν παρακολουθήσει και τα 2 αδέρφια μου καθώς και άλλοι 3 φίλοι μου, οπότε το μώκο να το πεις σε κάποιον που δεν έχει ιδέα για το τι γίνεται, σε παρακαλώ. Δεν μιλάω για να μιλάω, και καλά θα κάνεις να μην το κάνεις ούτε εσύ. Υ.Γ. Afentiko7, μόλις γύρισα από τη δουλειά. Υπάρχουν πολλά τα οποία θα μπορούσα να γράψω, αλλά δεν έχω το κουράγιο αυτήν τη στιγμή ν' απλώσω ακόμα ένα σεντόνι και δεν ξέρω κι αν αξίζει τον κόπο. Αν αύριο έχω την όρεξη βέβαια, μπορεί και να αλλάξω γνώμη
mangepsamin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Για να επανερχόμαστε ontopic, ακούω τώρα από το απέναντι λάπτοπ τον γλίτσα τον Λαζό να κράζει για τη φάση με τα stage και έχω 2 σχόλια: 1) Η μούγγα από το κοινό και η σχεδόν απουσία χειροκροτημάτων εκτός από οικουμενικώς αποδεκτά σχόλια, μου δίνει μια κάποια ελπίδα. Για μενα οσα ειπε ο Λαζοπουλος ειναι η πραγματικότητα για τα stage.H μονη παραλειψη του ηταν στο οτι δεν αναφερθηκε στο θεμα των προσφυγων απο αυτους που εχουν απο 24 μηνες και πανω απασχοληση,και που ειναι σιγουρο πως θα δικαιωθουν. 2) Άνθρωπος που κάνει πολιτικό μονόλογο, είναι π*ύστης και όχι με την έννοια του ψυχολογικού προσανατολισμού.Αυτη η αποψη πριν με κανει να ρωτησω,αν σε κυνηγανε ακομα η τους ξεφυγες,θα ηθελα να μου την τεκμηριωσεις σε γενικο επιπεδο.
million_voices Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 τι ειπε ο Λαζοπουλος για το θεμα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:14 ---------- Ρε συ snoob, πάλι ad hominem attack είναι. Το να υποστηρίζεις πως επειδή κάποιος εχει πάει με την ξαδέρφη του, δεν μπορεί να λέει κάτι λογικό για κάποιο άλλο θέμα τι είναι? Ειναι τελείως διαφορετικό το θέμα σχετικά με τη δουλειά. Εχει τεράστια διαφορά η εργασία στην καφετέρια με την παρέα και άλλο πράμα, στο γραφείο με αγνώστους να σε εποφθαλμιούν. Εγώ δίνω φάουλ στο lucifer. Πρώτον, ή αρχικά ξεκόβεις κουβέντα (του στυλ δεν μπα να βρέχει και να χιονίζει, ο ομνι ότι και αν πει δεν με αγγίζει ) ή τη συνεχίζεις. Δεν αρχίζεις κουβέντα και μετά, βλέποντας πως δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς το ρίχνεις στο ad hominem. Συγκρίνω ιδέες. Τι λέγαν οι ναζί, πάνω από όλα η φυλή. Ετσι πίστευαν αυτοί, στο αξιακό τους σύστημα. Τι λένε οι "αξιοκράτες". Πάνω από όλα το πτυχίο, με πιάνεις τώρα? Ε όπως κάποιος διαφωνεί με την ανωτερότητα της φυλής, έτσι και κάποιος διαφωνεί με την ανωτερότητα του πτυχίου (εκεί που δεν είναι απαραίτητο). Ε τι ποστάρεις τότε, θα πρέπει να μάθεις να λαμβάνεις και την απάντηση. κατσε ρε μαν,διαφωνεις δλδ οτι ο δικαιοτερος (οχι αναγκαστικα και ο σωστοτερος βεβαια) τροπος προσληψης οπουδηποτε ειναι μεσω βιογραφικου και συνεντευξης? (μονο στον ιδιωτικο τομεα για ευνοητους λογους) οκ μαζι σου οτι αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη που ολοι βιωνουμε οποτε γιατι εγω,εσυ να ειμαστε με τον σταυρο στο χερι αλλα μην νομιμοποιουμε και την λαμογια
beastgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Με όλη αυτή τη συζήτηση πραγματικά καταλαβαίνω ότι ακόμα και καλό να θέλεις να κανεις σ'αυτή τη χώρα πάλι προβλήματα θα βρεις. Πρεπει το κρατος να ταϊζει τους μισούς Έλληνες με τα λεφτά των άλλων μισών ;;; ΟΧΙ!!!!! Πρέπει το κράτος να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προυποθέσεις για να βρουν οι πολίτες καλές και ποιοτικές δουλειές και ενίοτε να τους προστατεύει; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Κύριοι, το κατεστημένο δεν είναι απέναντι μας και ούτε το απαρτίζουν μόνο πολιτικοί. Το κατεστημένο είναι και μια μερίδα πολιτών (που τους βλέπεις να διαμαρτύρονται τώρα για κάτι το οποίο είναι τραγικά ολοφάνερο για μένα). Ελπίζω αυτή η μερίδα πολιτών να μην είναι η πλειοψηφία αλλιώς..... Όπως ελπίζω αυτό να μην είναι ένα πυροτέχνημα και σταματήσει εδώ. Από που και ως που διαμαρτύρεσαι 1. που σε διώξανε όταν τελείωσε η σύμβαση που ΕΣΥ υπέγραψες και ΕΣΥ ήξερες οτι είναι για 6 μήνες και για εμπειρία και μονο;;;;;;; 2. που σε διώξανε από μια δουλειά από την οποία έπαιρνες 500 ευρώ !!!! (άκουσον άκουσον) και δεν είχες φύγει από μόνος σου από τη στιγμή που το άκουσες 3. που δε σε διορίσανε (γιατί αυτό περίμενες ασ αφήσουμε την πλάκα) ενώ πουθενά δεν το έλεγε αυτό στη σύμβαση που υπέγραψες;;; Και άλλα πολλά..... Κάποια στιγμή αυτά πρέπει να αλλάξουν. Μακάρι να αλλάξουν τώρα. Και κάποια στιγμή η νοοτροπία μερικών πρέπει να αλλάξει και αυτή. Δεν μπορεί οι Έλληνες φορολογούμενοι (ευτυχώς δεν είμαι ένας από αυτούς αν και πληρώνω τρελή φορολογία εδώ που είμαι) να πληρώνουν για τους φοροφυγάδες και αυτούς που δουλεύουν στο δημόσιο. Το κράτος έχω γονατίσει για να μην πω έχει σωριαστεί ... ΥΣ Το δεύτερο ενικό δεν στοχεύει κανέναν απο εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα