Erwdios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μούφα πέναλτι και ακόμα πιο μούφα κόκκινη. Θα φάει πόλεμο η Barca φέτος. Vamos Campeones!!!
KaizerSoze Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ωραιο αθλημα αυτο που εδειξε η ΝΕΤ, πως λεγεται?
alexis333 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ωραιο αθλημα αυτο που εδειξε η ΝΕΤ, πως λεγεται? Διαστημικο ποδοσφαιρο ....
kirileman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Γιατί δε έγινε μια συμφωνία να μη λάβει φέτος η Μπάρτσα μέρος σε καμία διοργάνωση; Ας γυρίζει το κόσμο να μοιράζει αυτόγραφα, να δίνει παραστάσεις των οποίων τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες κλπ. Η μπάλα που παίζει είναι τόσο μπροστά που αποτελεί διακωμώδηση του αθλήματος και οι ενέργειες των παιχτών της στο χόρτο σχεδόν ... αντισυναδελφικές.
FilipposMD Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως προτίμησα να απολαύσω θέαμα και είδα σε βίντεο το ελληνικό all-star game. Δεν είχα όρεξη να δω ποδόσφαιρο σκοπιμότητας και έτσι απέφυγα το τσουλού...
johnnyestia Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Εντάξει, αυτό το πράμα που παίζει η Μπαρτσελόνα (ποδόσφαιρο ή όπως αλλιώς λέγεται) δεν υπάρχει. Έπαιζε την Αρσεναλ όπως είχε παίξει η Αρσεναλ τον γαύρο στο ίδιο γήπεδο.
johnyboy Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 φαντάσου πως θα έπαιζε η Μπάρτσα με τον ίδιο τον γαύρο. χρόνια παρακαλάω να κάτσει αυτό το ζευγάρι.
alexis333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 φαντάσου πως θα έπαιζε η Μπάρτσα με τον ίδιο τον γαύρο. χρόνια παρακαλάω να κάτσει αυτό το ζευγάρι. Κατσε μη σου κατσει εσενα του χρονου και σε ψαχνουμε ...
kirileman Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Ο γαύρος έχει πάψει να διασύρεται στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια, καλό είναι να το εμπεδώσετε. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 φαντάσου πως θα έπαιζε η Μπάρτσα με τον ίδιο τον γαύρο. χρόνια παρακαλάω να κάτσει αυτό το ζευγάρι. Πλάκα-πλάκα αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ.. Αλλά κάτι μου λέει πως δε θα ασχολούνταν σοβαρά με το γαύρο (βλ. Μπορντώ).
alexis333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 εγώ δεν μασάω 'έχω τον αυτονομιστή πίσω. Προσεξε μη σας φυγει φετος ο αυτονομιστης και χαλασει η ομαδα ...
VAssassin Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Αλλά κάτι μου λέει πως δε θα ασχολούνταν σοβαρά με το γαύρο Αυτό ισχύει σε ένα βαθμό, δεν θα δεις τη Barcelona με μικρότερους αντιπάλους να μπαίνει να τους πνίξει όπως σήμερα (εκτός αν χρειάζεται πολύ το αποτέλεσμα). Αλλά και πάλι 5-6 γκολ μπορεί να τα βάλει και σε μέτρια μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.