Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φίλε είπε κανείς παιχταρά τον Μαιστόροβιτς;

Είπε κανείς άχρηστο τον Γκαλέτι;Τραυματίας χωρίς προετοιμασία είναι απλά φέτος και σέρνεται.

Για τα Λέτο-Νέμεθ χωρίς να λέω ότι ο Λέτο δεν είναι παιχταράς..Ο Ούγγρος έκανε σε ένα ημίχρονο όσες ουσιαστικές φάσεις έχει κάνει ο άλλος εδώ σε 1 χρόνο..Φαίνεται η διαφορά όχι μόνο από τον Λέτο και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Μέλμπεργκ είναι μεγαλύτερο όνομα από τον Μαιστόροβιτς αλλά είναι ίδιο στύλ παίχτες..Όπως και να το κάνεις..Μπορεί να είναι και λίγα τικ καλύτερος ο Μέλμπεργ αλλά με το wiki δεν βγάζεις χωριό..Αυτόν δηλαδή τον είδες;

Για τον Λεο κοίτα στο wiki την Brazil U20 και ποιός φοράει το 10..Ναι το πέτυχες είναι κόλπο του Έλληνα μάνατζέρ του για να τον πουλήσει 8000€ στον Θρασύβουλο.Τον έβαλε στην Εθνική και πήρε και 2 φορές το Youth Confederations και το αντίστοιχο euro εκεί των νέων μόνο και μόνο για να μπορέσει ο ψαγμένος Έλληνας μάνατζερ να τα κονομήσει χοντρά από τον Θρασύβουλο..:-(

Πραγματικά αυτό με το wiki είναι για τα γέλια..Και δεν λέει και τίποτα..Αλλά τι να σου πω..(Δες και το wiki του Junafran:lol:)

Ποιά άθλια μπάλα ρε φίλε έχουμε συνηθίσει;Αλλά πόσα χρόνια έχεις να δείς εσύ ωραία μπάλα δηλαδή;Πρόπερσυ δεν παίζαμε καλή μπάλα;

Απηυδήσαμε πέρυσι...δεν λέω...Διοίκηση δεν έχουμε...Γήπεδο δεν έχουμε..

Αλλά τι να κάνουμε να βαφτίζουμε όλους τους παίχτες άχρηστους ακόμη και όταν φαίνεται ότι η ομάδα έχει ανοδική πορεία;

Να απαξιώνουμε μέχρι αηδίας το ρόστερ ακόμη και όταν δεν το έχουμε δεί;Ακόμη και παίχτη που δεν έχει έρθει κρίνοντας από το όνομα της ομάδας που έπαιζε(ακόμη και όταν η ομάδα είναι πρωταθλήτρια Αργεντινής και έπαιζε βασικός απλά δεν είναι Boca ή Ρίβερ; ) και το ποιός τον διεκδικούσε;

Να απαξιώνουμε παίχτες που έχουν προσφέρει στην ομάδα και να πουλάμε ειρωνεία για παίχτη πάγκου που είναι τέρμα καλή λύση;(Manduca)

Σοβαρά δεν ξέρω πότε θυμάσαι την ΑΕΚ σε επίπεδα Μπαρτσελόνας..Γιατί κάτι τέτοιο νομίζει κανείς ότι έχεις στο μυαλό σου ότι ήμασταν παλιά από αυτά που λες..Πήρες κανένα champions league με την ΑΕΚ στο μάνατζερ;:P

Γιατί η ομάδα έτσι ήταν ΜΙΑ ΖΩΗ.

Ο Μητρόπουλος,ο Δομάζος,ο Μπατίστα,ο Σαραβάκος,ο Βλάχος και πολλοί άλλοι απομεινάρια των άλλων δύο ήταν και παπαγαλίζεις μια καραμέλα παίζουμε με τα απομεινάρια τώρα τι κατάντια..Λες και δεν ίσχυε πάντα αυτό.

Άλλη καραμέλα παίρνουμε παίχτες από Λεβαδειακό,Άρη,Πανιώνιο τι κατάντια...Κάτσε ρε φίλε από που δηλαδή θες να πάρουμε;

O Τσιάρτας τι wiki είχε πριν έρθει;O Κωστής,ο Ντέμης,ο Κασάπης,ο Κοπιτσής,ο Σαβέφσκι,ο Κετσπάγια;Που παίζαν πριν έρθουν;

Άλλη καραμέλα τον Κωστή και τον Ντέμη τον διεκδικούσαν όλοι..Και τίποτα δεν λέει..Και δηλωμένοι ΑΕΚτζήδες ήταν..αν δεν ήταν άλλη θα ήταν η πορεία τους και σου ξαναλέω και τον Λαγό όλοι τον θελαν...τι πάει να πεί αυτό;;;Ανεβάζει την αξία του παίχτη;

Άλλη καραμέλα άλλες εποχές τότε...yeah right δεν φέρναν οι άλλοι Ντέταρι και Προτάσοφ..

Σοβαρά δεν ξέρω που τα φαντάζεσαι όλα αυτά που λες άλλα προσπάθησε λίγο να επικοινωνήσεις με την πραγματικότητα..

Φαίνεται πέρα για πέρα ότι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φέρουμε θα γιορτάζουμε όλοι και εσύ θα λες..."Καθίστε ρε παιδιά τον είδαμε;Ποιός ξέρει τι κουσούρι έχει και ήρθε..Θα έρθει να φάει τα λεφτά και να φύγει..":lol:

Είσαι πέρα για πέρα αρνητικός όμως..Αν βάλεις ότι από τη στιγμή που υποστηρίζεις μια ομάδα την βλέπεις και με λίγο πιο θετική άποψη φαντάζομαι να μην ήσουν και ΑΕΚ τι θα έλεγες..

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πλέον δεν είναι καν αστείο,τραγική κατάσταση...

Daniel Majstorović : Brommapojkarna,Fortuna Köln,Västerås,Malmö,Twente,Basel

International: 31 συμμετοχές έχει;;;;Μετράει και ότι μπήκε στις 32 ως αλλαγή ή μπα;;

Στο wiki του λέει κατα τ άλλα:

Στο τελευταίο Euro σε ποιο παιχνίδι έπαιξε;Σοβαρά δεν ξέρω,έπαιξε;

Olof Mellberg: Degerfors,AIK,Racing Santander,Aston Villa,Juventus

International: 90

Κατα τ άλλα ίδιοι,ίδια καριέρα(τι Βασιλεία τι Γιουβέντους),βασικότατοι στην Εθνική(τι αν ο ένας ξεκινάει σε ματς με το Λιχνεστάιν τι αν o άλλος παίζει στο Euro)

http://en.wikipedia.org/wiki/Sweden_national_football_team βασικο τον εχει,

ναι επαιξε στην γιουβεντους την βοηθησε να ανεβει πρωτη εθνικη και να ορθοποδηση την πρωτη σεζον στη σερια α τωρα που παει για πρωταθλημα τον πουλησε. αγωνιστικα ειναι ιδιοι τωρα αν εσυ βλεπεις τον μελμπεργκ να κανει παπαδες νταξει:-(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:58 ----------

Ο Μητρόπουλος,ο Δομάζος,ο Μπατίστα,ο Σαραβάκος,ο Βλάχος και πολλοί άλλοι απομεινάρια των άλλων δύο ήταν και παπαγαλίζεις μια καραμέλα παίζουμε με τα απομεινάρια τώρα τι κατάντια..Λες και δεν ίσχυε πάντα αυτό.

κατσε πηρες φορα ο μπατιστα δεν ειναι απομειναρι κανενος στην αεκ πρωτοηρθε απο εθνικο μετα πηγε ολυμπιακο και μετα ξαναγυρισε αεκ

Δημοσ.

κατσε πηρες φορα ο μπατιστα δεν ειναι απομειναρι κανενος στην αεκ πρωτοηρθε απο εθνικο μετα πηγε ολυμπιακο και μετα ξαναγυρισε αεκ

Όντως πήρα φόρα..:lol:

Αλλά το όνομα σε εμάς το έκανε ή στον Ολυμπιακό;Και τον πήραμε σαν απομεινάρι;

Δημοσ.
Όντως πήρα φόρα..:lol:

Αλλά το όνομα σε εμάς το έκανε ή στον Ολυμπιακό;Και τον πήραμε σαν απομεινάρι;

αν θυμαμαι καλα εκανε 2 πολυ καλες χρονιες και στη αεκ πρωτη φορα και στον γαυρο.οταν ξαναγυρισε εκανε μετρια ως καλη χρονια

• Super Moderators
Δημοσ.

Εκεί όπου πήγαν και τα σχόλια για συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα.

Επίσης, απορίες για "εξαφανισμένα μηνύματα", με πμ παρακαλώ πολύ.

Δημοσ.

Ντάξει τι να πω,ξεσάλωμα κανονικό,επαφή με ποδόσφαιρο 0.

Κάνε κ@λοτούμπες για τον Καράμπελα,το 25χρονο εξελίξιμο ταλέντο. :lol:

Ρε όταν παίρναμε Τσιάρτες και Κασσάπηδες απο Λιβαδειά και Νάουσα,εκτός απο ότι είχαν κάνει καλές χρονιές λέγαμε "κάτσε να τους δούμε πρώτα,μακάρι να βγουν"

Τώρα πήρες Λεονάρντο που τον έχεις κάτι περισσότερο απο Κακά και Μάκο που είναι κάτι καλύτερο απο Μακελελέ και ξεσαλώνεις με +47 επίπεδα πάνω και άλλα τραγελαφικά..

Μόνο στην Ελλάδα αυτό,ταλέντο στα 35 σε λίγο

Άλλο να λες άντε καλά(λέμε) παιχτάκια,ίσως τους στρώσει ο Ντούσαν και άλλο να εκθειάζεις τον Καράμπελα και τον Μάκο κλοιπους και να πανηγυρίζεις και να κάνεις κ@λοτούμπες λες και πήρες τον Ρούνει ξέρω γω,τι ναι αυτά ρε

Τες πα,ας απαντήσουν και οπαδοί άλλων ομάδων,ακόμα και Β εθνικής

Θα ξεσαλώνατε και θα κάνατε κ@λοτούμπες αν η ομάδα σας ανακοίνωνε τον Καράμπελα; :lol:

Κοίτα ομάδα που χτυπάει πρωτάθλημα(με τόσους παιχταράδες λογικό,9 επίπεδα πάνω).

Απορώ,οι γαύροι όταν πήραν Σίσιτς γιατί δεν ξεσαλώσαν,ο καλύτερος παίχτης της Λιβαδειάς ήταν,εμείς πήραμε τον καλύτερο παίχτη της Λιβαδειάς(βέβαια τον Κακά τον έχει σε τεχνική +ταχύτητα μπολτ + σέντρα διαβήτης + τρίπλα διαστημικη + πνευμόνι ατελείωτο,απλά έπαιζε στη Λιβαδειά γιατί του αρέσει το σουβλάκι) και οι μισοί ήταν έτοιμοι να βγουν στο δρόμο

Δημοσ.
Ντάξει τι να πω,ξεσάλωμα κανονικό,επαφή με ποδόσφαιρο 0.

Κάνε κ@λοτούμπες για τον Καράμπελα,το 25χρονο εξελίξιμο ταλέντο. :lol:

Ρε όταν παίρναμε Τσιάρτες και Κασσάπηδες απο Λιβαδειά και Νάουσα,εκτός απο ότι είχαν κάνει καλές χρονιές λέγαμε "κάτσε να τους δούμε πρώτα,μακάρι να βγουν"

Τώρα πήρες Λεονάρντο που τον έχεις κάτι περισσότερο απο Κακά και Μάκο που είναι κάτι καλύτερο απο Μακελελέ και ξεσαλώνεις με +47 επίπεδα πάνω και άλλα τραγελαφικά..

Μόνο στην Ελλάδα αυτό,ταλέντο στα 35 σε λίγο

Άλλο να λες άντε καλά(λέμε) παιχτάκια,ίσως τους στρώσει ο Ντούσαν και άλλο να εκθειάζεις τον Καράμπελα και τον Μάκο κλοιπους και να πανηγυρίζεις και να κάνεις κ@λοτούμπες λες και πήρες τον Ρούνει ξέρω γω,τι ναι αυτά ρε

Τες πα,ας απαντήσουν και οπαδοί άλλων ομάδων,ακόμα και Β εθνικής

Θα ξεσαλώνατε και θα κάνατε κ@λοτούμπες αν η ομάδα σας ανακοίνωνε τον Καράμπελα; :lol:

Κοίτα ομάδα που χτυπάει πρωτάθλημα(με τόσους παιχταράδες λογικό,9 επίπεδα πάνω).

Απορώ,οι γαύροι όταν πήραν Σίσιτς γιατί δεν ξεσαλώσαν;

Ρε άνθρωπε ΕΛΕΟΣ είπα ότι με Γιόνας ανεβαίνουμε ένα επίπεδο πάνω(Μόνο εσύ νομίζεις το αντίθετο) και το έχεις μαμήσει για τα καλά το θέμα με τα επίπεδα!

Δεν είναι ούτε καν αστείο..Ούτε καν κολλάει σε κάτι που είπα..Τελείως άκυρο όμως.:lol:

Επαφή με ποδόσφαιρο όντως 0..δίκαιο έχεις..Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην είδε ότι η ομάδα ανέβηκε 2 ταχήτυτες πάνω με το που μπήκε ο Καράμπελας...Εσύ τον χαβά σου ασχολείσαι με το πως να απαξιώσεις την αλλαγή της ΑΕΚ επειδή δεν σου αρέσει μάλλον το επίθετο(?) που από όσα δείχνει μέχρι τώρα θα βγει λίρα 100 μπας και απαλλαγούμε από την ευτυχία να βλέπουμε τον Χουανφράν μέσα.

Είπα Μακελελέ τον Μάκο;Μάλιστα..Χειρότερο από τον Κατσουράνη και Ντουντου τον λέω από ότι θυμάμαι,το έκανες καλύτερο και από Μακελελέ..Μάλιστα..

Εμ όταν λέω ότι δεν επικοινωνείς με την πραγματικότητα...Για Ελλάδα μιλάμε..Για Ρούνει λες εσύ..Σοβαρά με τον Ρούνει αν τον φέρναμε θα ήσουν ευχαριστημένος;;:-D

Τέλος πάντων είσαι τελείως αλλού...Εντάξει είπαμε..Εγώ βλέπω το ποτήρι λίγο μισογεμάτο,o liopyr λίγο μισοάδειο μέχρι εκεί δεκτό..

Εσύ δεν βλέπεις ούτε καν ποτήρι!!

Δεν απαντάω σε οτιδήποτε άλλο..Αρκετά.Όποιος διαβάζει βγάζει συμπεράσματα.Εγώ κουράστηκα.Τρελή μιζέρια χωρίς λόγο και άκυρα στηριγμένη και δεν πρόκειται τα φτάσω εκεί..ΑΕΚ είμαι.

Δημοσ.

Να σε δω τι θα λες αρχές Οκτώβρη..;)

Αν ο άλλος είναι τέρμα μηδενιστής μπορεί και το μισογεμάτο να του φαίνεται τέρμα γεμάτο..

Άντε τώρα η καλή η παναγίτσα να βάλει το χέρι της να πατώσει η ΑΕΚ για να δικαιωθείς..Μεχρί τότε..Τουλάχιστον μην ασχολείσαι.

Δημοσ.

Βρε αν είναι να τα λέμε με ποτήρια τότε το ποτήρι το βλέπω 1/16 γεμάτο,το παραδέχομαι,όχι μηδέν όμως.

Αν όμως αλλάξουμε το όνομα του θέματος και διαβάσει κάποιος τα ποστ σου θα νομίζει ότι γράφεις για τη Λίβερπουλ,ενώ αν διαβάσει τα δικά μου θα νομίζει ότι γράφω για καμιά ομάδα που χάνει απο Άαχεν,Ποσειδώνα Μηχανιωνας,ομάδες 6 χρονών και τέτοια

Τες πα,κούρασε το θέμα,η χρονιά άρχισε οπότε θα δούμε.

Θα φας κράξιμο,το βλέπω να ρχεται :P

Δημοσ.

Όσο ανεβαίνω για να διαβάσω καλύτερα το πόστ βλέπω ότι είπα και τον Λέο καλύτερο από τον Κακά!:lol::lol::lol:

Ε ναι ρε φιλαράκι απηυδήσαμε λέμε με τα παλτά που έρχονται τα ονόματα και τους περαστικούς στην ΑΕΚ και γενικά στην Ελλάδα.

Επιστρέφουμε στην παλιά καλή μόνιμη συνταγή της επιτυχίας αυτής της ομάδας και πανηγυρίζουμε..

Εσύ πανηγύρισες στάνταρ όταν ήρθε ο Χουανφράν,ζήλεψες όταν ήρθε ο Κονσεισάο,ζήλεψες όταν ήρθε ο Σισέ,πανηγύρισες όταν ήρθε ο Αραμπουαρένα..Αυτή είναι η διαφορά μας..

Φεύγει η ΑΕΚ από τα χαιλίκια και τις αποτυχημένες μεθόδους του Μάκαρου και του Ντέμη..Πάρτε το χαμπάρι και αν θέλετε πανηγυρίστε και εσείς..αλλιώς ας απέχετε για τα επόμενα χρόνια.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:49 ----------

Τες πα,κούρασε το θέμα,η χρονιά άρχισε οπότε θα δούμε.Θα φας κράξιμο,το βλέπω να ρχεται :P

Μακάρι να πατώσουμε για να δικαιωθείς...Πές το!

Σοβαρά βρες ένα πόστ που παρουσιάζω την ομάδα σαν Λίβερπουλ και πάω 100 πάσα.

Y.Γ Αν διαβάσει τα δικά σου θα συμπεράνει ότι κάποτε η ομάδα δεν έχανε ποτέ,έπαιρνε το ένα τσάμπιονς λίγκ μετά το άλλο,έκανε τρελά σερί με πρωταθλήματα,χαλούσε δισεκατομύρια για μεταγραφές..Και τώρα τίποτα από όλα αυτά δεν γίνονται...Και φτάσαμε στο επίπεδο να πανηγυρίζουμε με την απόκτηση του καλύτερου παίχτη του Λεβαδειακού...ΠΟΙΟΙ;ΕΜΕΙΣ;Που κάποτε παίρναμε τον καλύτερο παίχτη της Βέροιας..

Για Λεό,Μάκο,Γιάχιτς επειδή τους θυμάμαι από πέρυσι,πρόπερσυ ξέρω ότι είναι μεταγραφάρες..Για αρκετούς από αυτούς που πήραμε η γνώμη μου είναι αρνητική και την έχω εκφράσει αλλά ακόμη δεν ξέρω αν θα βγούν..

Δεν θα απαξιώσω τους παίχτες που αξίζουν..Και που αν παίζαν αλλού θα μας είχαν ζαλίσει για την ποδοσφαιρική τους αξία..

Ακόμη και για τον Καράμπελα όταν ανακοινώθηκε ούτε εμένα μου έκανε αίσθηση..Αλλά είδα..και κατάλαβα ότι το παιδί έχει πράγματα και καλώς ήρθε..Θέλει δουλειά,έχει τα προσόντα..

Εσύ το μαυρίζεις τελείως..Σοβαρά δεν χρειάζεται τόση απαισιοδοξία.

Τα περί Λίβερπουλ ότι λέω πραγματικά που τα είδες..Απορίας άξιο είναι..

Να ξεκαθαρίσω ότι όταν λέω έναν παίχτη πολύ καλό μιλάω για Ελλάδα;Υπάρχει άνθρωπος που δεν μπορεί να το καταλάβει;:P

Δημοσ.

Εννοείτε ότι ΔΕΝ πρόκειτε να πανηγυρίσω για μεταγραφή 30 φέυγα παίχτη.Για Ριβάλντο ήμουν κατά,όχι για Αρλαουμπαρένα,Κρουασάν.

Θα ήθελα μια ομάδα που είχε ξεκινήσει πριν 5 χρόνια με πιτσιρίκια τα οποία τώρα θα χαν ψηθεί και όχι μια ομάδα που αλλάζει κάθε χρόνο 11 παίχτες,δίνει συντάξεις(Μπασινάς,Ριβάλντο,Αραουμπαρένα,Χουανφράν) και πουλάει ή καταστρέφει ότι καλό έχει σε μικρές ηλικίες(Τόζερ,Παπασταθόπουλο,Χετεμάι),κάθε χρόνο τα ίδια,νέα ταλέντα και παίχτες Λόττο που αν τύχει και βγουν μπαίνει πωλητήριο στο φτερό,και εννοείτε ότι όσο καλός και να είναι ο παίχτης δεν θέλω δανεικους που δεν έχουν οψιόν αγοράς,αν κάτσει δλδ του χρόνου ψάξε βρες πάλι,ομάδες με προγραμματισμό που βλέπει μόνο την τρέχουσα χρονιά δεν είναι για πρωταθλητισμό.

Επίσης κράτα λίγο πισινή γιατί και ο Κυριακίδης φουριόζος είχε ξεκινήσει και το είδαμε κι αυτόν

Δημοσ.

Εγώ στο έβαλα..Ε αφού είσαι και εσύ αυτής της λογικής..Πανηγύριζε μαζί μας..Καλά το πήγαινε ο Ντέμης..Αλλά το μάμησε..Τώρα γίνεται νέα αρχή..με Ντούσαν..Κάτι επίπεδα πάνω..

Πως είναι δυνατόν να είσαι αυτής της λογικής και να παραπονιέσαι που δεν παίρνουμε παίχτες σαν τον Σισέ,τον Γκαλέτι,τον Μέλμπεργκ..Δεν καταλαβαίνω..

Πως γούσταρες τα πιτσιρίκια και να απαξιώνεις τον Πλιάτσικα;

Πως μιλάς για κατάντιες..

Εγώ μια ΑΕΚ ήξερα και φέτος βλέπω να ξαναγίνεται η παλιά ΑΕΚ..που είχα χάσει κάτι χρόνια τώρα και ας είδα και λίγη μπάλα στο ενδιάμεσο..Ούτε κατάντιες βλέπω,ούτε άκυρες κινήσεις..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...