alexis333 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Οτι μια προταση μετα το "Παραμυθι περι φορμαρισμενων ομαδων" γραφεις "Το θεμα ειναι σε τι φαση θα πετυχεις την ομαδα" μηπως? Δε το χεις καταλαβει μαλον... Διαβασε το καλυτερα..
konnak Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Περί Νίνη-Βούσινιτς-Σισέ. Ρε alexis333 η Ρόμα ήταν ή δεν ήταν φορμαρισμένη; 20 σερί νίκες είχε, και 14 σερί στο γήπεδό της,. Κυνήγαγε ρεκόρ μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος ήταν αήττητη από τον Νοέμβρη και 2η στην Ιταλία. Η Μπορντό από τις γιορτές κάνει κοιλιά. Τι δεν καταλαβαίνω;
KaizerSoze Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δε το χεις καταλαβει μαλον...Διαβασε το καλυτερα.. Για πες...
margaritagr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Περί Νίνη-Βούσινιτς-Σισέ. Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «laroma24it» ο Μίρκο Βούτσινιτς, όπως δήλωσε ο ίδιος για το επεισόδιο με τον Σωτήρη Νίνη, προκλήθηκε από τον παίκτη του Παναθηναϊκού. ο καθενας λεει οτι θελει, αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες
KaizerSoze Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ετσι, μακαρι.Μπουκετα και ξυλο. Θα τους βιαζουμε στο γηπεδο και μπουκετα μετα. Ταπεινωση
alexis333 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Αστο ενταξει βαριεμαι να το εξηγησω... Αν θυμηθεις πες το μου αυριο να το συζητησουμε γιατι τωρα νισταξα... Απλα κρατα αυτο... Το να λες ειμαι η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη στα χαρτια λογω αποτελεσματων δε σημαινει πως παιζει και ΤΟ καλυτερο ποδοσφαιρο... Και οτι το καλο ποδοσφαιρο μπορει να σταματησει καποτε λογω ντεφορμαρισμαοτος... Οπως και με τη Μπορντο... Ελπιζω να βοηθησα λιγακι... :-D:-D Και κατι τελευταιο ... Επρεπε να λειψει για λιγο καιρο ο Ζιλμπερτο για να δουν μερικοι ποσο καλος ειναι ο Σιμαο... Καληνυχτα ....
gus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ετσι, μακαρι.Μπουκετα και ξυλο.Θα τους βιαζουμε στο γηπεδο και μπουκετα μετα. Ταπεινωση ΛΟΛ :-D:-D Έτσουξε πολυ είναι η αλήθεια...
johnnyestia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Αστο ενταξει βαριεμαι να το εξηγησω...Αν θυμηθεις πες το μου αυριο να το συζητησουμε γιατι τωρα νισταξα... Απλα κρατα αυτο... Το να λες ειμαι η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη στα χαρτια λογω αποτελεσματων δε σημαινει πως παιζει και ΤΟ καλυτερο ποδοσφαιρο... Και οτι το καλο ποδοσφαιρο μπορει να σταματησει καποτε λογω ντεφορμαρισμαοτος... Οπως και με τη Μπορντο... Ελπιζω να βοηθησα λιγακι... :-D:-D Και κατι τελευταιο ... Επρεπε να λειψει για λιγο καιρο ο Ζιλμπερτο για να δουν μερικοι ποσο καλος ειναι ο Σιμαο... Καληνυχτα .... Συμπέρασμα alexis333=> Καφενείο και η Ρώμα αφού μετά από 2.5 μήνες αήττητη στο καμπιονάτο την νίκησε δις ο Παναθηναϊκός. Κοίτα κάτω κάτω εδώ. Ναι, λέει January 2010 -> AS ROMA. ΥΓ. Παρατήρησες πως μόλις μπήκε ο Ζιλμπέρτο οι Ιταλοί δεν έκαναν φάση?
Snolly Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Θεε μου σε ευχαριστώ που γεννήθηκα στο Νέο Φάληρο 100 μέτρα από το τηγάνι και με έκανες ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Panahs Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Η Ρόμα είχε να φάει τριάρα σε ευρωπαϊκό ματς.... 5 χρόνια! http://www.sport24.gr/html/ent/599/ent.346599.asp
vlachaquito Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μερικες παρατηρησεις απο την σημερινη εμπειρια στον αγωνα. -Λογω απιστευτης κινησης, μπηκα στο γηπεδο στο 33' λεπτο και με το σκορ 1-0... ξερετε τι εγινε μετα.. (μηπως να ζητησω τσαμπα εισιτηρια απο τους μετοχους??) -Φευγοντας απο το σπιτι, οι ιταλοι συγκατοικοι με προετοιμασαν για τριαρα.. στον γυρισμο ειχαν την πορτα τους κλειστη.. Οπως και ο κολλητος ιταλος φιλος μου, ρομανιστα ειχε το κινητο του κλειστο.. -Προτεινω η ρομη να γινει η επισημη εδρα των ελληνικων ομαδων στις ευρωπαικες οργανωσεις.. λατσιο και ρομα (τρις) προσπαθησαν εναντιον ολυμπιακου παναθηναικου και αεκ, και μονο καρπαζιες πηραν.. -Σε συζητηση με φιλαθλους παναθηναικους, η κερκιδα χαρακτηριστικε "υποτονικη" σε σχεση με αλλες εδρες.. Οντως, εδω στην ιταλια, το ειδαν περισσοτερο σαν event παρα σαν αγωνας ποδοσφαιρου, και ετσι μαζευτηκε καθε καρυδιας καρυδι.. μεχρι.. εργοτελιτες ειχε :-P Παντως το πανηγυρισα δεοντος... αντε και στους 8 τρενο παλικαρια!!! Υ.Γ. Τυχαιο ειναι οτι ο νινης εκανε το καλυτερο του παιχνιδι την τελευταια διετια με την ρομα, που αρχιζει δειλα δειλα να ψαχνει αντικαταστατη του τοτι?? Λεω εγω τωρα...
Linus_21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ τον θεό που με έκανε Παναθηναικό ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!! Τρέεεεεεεεεεεελααααααααααααααααααααα!!! Οι γροθιές αποφεύχθηκαν την τελευταία στιγμή, μιας και όσοι ήταν γύρω αντιλήφθηκαν αμέσως τι επρόκειτο να γίνει, μπήκαν στη μέση (κυρίως ο Σισέ που φέρεται να του είπε "αυτά κάνε τα σε μένα , όχι στον μικρό") και έδωσαν τέλος στο επεισόδιο. Κοίτα ρε που θα άπλωνε χέρι στον πιτσιρικά μας..... Α ρε μεγάλε Σισέ!!! Τρέλανε μας!!!
VAssassin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Αποκλείεις τη Ρόμα και χάνεις από την συμπαθή Καβαλίτσα στην έδρα σου.Διαστροφή. Δεν είμαστε εμείς γιά την Ελλαδίτσα.Μόνο η Ευρώπη μας ταιριάζει. μπράβο στην ομάδα.κερδίζουμε 2 φορές την αήττητη Ρόμα και χάνουμε από καβάλα.σχιζοφρένεια. όχι άλλο καραγκούνη. Ναι, βέβαια αν δεν έχει η Καβάλα δικαίωμα να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, γιατί να έχει κι ο Παναθηναϊκός δικαίωμα να κερδίσει τη Ρόμα, ε;
geovard Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, βέβαια αν δεν έχει η Καβάλα δικαίωμα να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, γιατί να έχει κι ο Παναθηναϊκός δικαίωμα να κερδίσει τη Ρόμα, ε; Άστοχο το παράδειγμά σου.Η διαφορά και το επίπεδο μεταξύ Παο Καβάλα, δεν είναι το ίδιο με το Παο Ρόμα. (Τεράστια στο πρωτο και μικρή στο δεύτερο)Ασφαλώς και έχει δικαίωμα να νικήσει.Δεν την υπολόγιζαν και τους νικησε.Μίλησε κανείς γιά απαγόρευση?Μίλησα και είπα γιά διαστροφή.Γιατί το φυσιολογικό είναι να νικάς τη Καβάλα και να χάνεις από τη Ρόμα.Δηλαδή τώρα η Καβάλα νοιώθει ότι μπορεί κι αυτή να αποκλείσει τη Ρόμα?Ας είμαστε σοβαροί.Εμένα δεν με ενόχλησε τόσο η ήττα από την Καβάλα αλλά ο προπονητής της που προκαλεί.Πού ρίχνει τα βέλη του κατά του πάγκου του Παναθηναϊκού και γλείφεται να πάει σε μεγάλη ομάδα. Ρίξε μιά ματιά στη προϊστορία στα ματς ΠΑΟ Καβάλα να δείς το χάος.Ενώ ο ΠΑΟ τη Ρόμα την απέκλεισε με δύο νίκες. Γιά το μπάσκετ είναι φανερό εδώ και πολύ καιρό ότι η ομάδα έχει μεγάλη πτώση στην απόδοσή της.Δεν έχει πιά τη σπιρτάδα που είχε και αυτό είναι φυσιολογικό εν μέρει.Οι Γιαννακόπουλοι θα πρέπει να χτίσουν νέα ομάδα στην ουσία.Τρέχουν πολλά συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι δεν έγινα και οι καλύτερες επιλογές παιχτών. Ο Χάισλιπ γιά παράδειγμα δεν ήταν αυτός που χρειαζόταν η ομάδα κατά τη γνώμη μου. Αν μπορέσει φέτος να πάρει το πρωτάθλημα θα είναι άθλος, γιατί ο Ολυμπιακός έχει μιά ορμή που την έχει χάσει ο Παναθηναϊκός.Δηλαδή η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος δεν θα σημαίνει και πολλά πράγματα αφού θα πρέπει να χτίσει άλλη ομάδα τού χρόνου,Άποψή μου είναι.Απλά ακμή και παρακμή. Θα δούμε το έργο "η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται?" Θα δούμε αν μπορεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.