Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eλα, ενταξει, ο γαυρος μια ζωη στην Ευρωπη με την πικρα του Παναθηναικου στους 16, τους 8 ή τους 4 εχει να χαιρεται.

Εδω φετος με την μεγαλυτερη κωλοφαρδια σε κληρωσεις και ειναι σχεδον αποκλεισμενος απο τους 6

Τουλαχιστον εγω πεταξα 3 τεμαχια στην Ρομα και κερδισα μεσα στο σπιτι της την πρωταθλητρια Ιταλιας Ιντερ.

Αφηστε τα τωρα αυτα. Εμεις ποτε δεν βγηκαμε στον δρομο για τον Σουκερ, και ας χαιρομασταν μεσα μας. Εσεις κανατε πορειες στο Πασαλιμανι

ΥΓ. Και επιμενω οτι η Στανταρ ειναι καφενειο. Απλα οταν στο 16΄ εισαι 0-2 απο 2 μαλακιες του Γκαλινοβιτς και εχεις στη συνθεση σου τα πιτσιρικια(και οχι τους παλιουρες) αυτα γινονται.

ΥΓ2. Και επειδη το 1-3 σημαινει για σας 'ομαδαρα η Στανταρ'. 0-2 μας πεταξε και η Καβαλα και με καλυτερη εμφανιση

Ρε μλκά κι εσύ, τι λες? Εσύ είσαι στους 16 του Uefa κι εγώ στους 16 του Τσου Λου. Δηλαδή είναι μεγαλύτερη η επιτυχία σου, αυτό λες?

Εγώ δεν έκανα ομαδάρα τη Σταντάρ, εγώ λέω ότι αυτά που μερικοί κοροιδεύατε πριν 4 μήνες, ήρθε καιρός να τα λουστείτε.

Τώρα αυτό για Σούκερ τι μου το θύμησες? Εσείς δεν τον υποδεχόσασταν με λουλούδια στο αεροδρόμιο? Εσείς δεν βλέπατε αγκαλιά με τους οπαδούς της Μπανταλόνα και αργότερα της Ρεάλ τους τελικούς των F4, όπου σας είχε αποκλείσει ο Ολυμπιακός?

Και τέλος πάντων εγώ λέω ότι πήρατε πολύ αέρα μετά το παιχνίδι με τη Ρόμα και δεν υπήρχε μία Καβάλα να σας προσγειώσει.

Η Σταντάρ είναι μεγάλο καφενείο, αλλά αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα δικά μας τα καφενεία δεν είναι και πολύ πιο νοικοκυρεμένα.

---------- Προσθήκη στις 13:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:46 ----------

Η Δέσποινα είπε επίσης πως στην εφταετία είχαμε δημοκρατία. Να υποθέσω πως και αυτό το κατεβάζεις αμάσητο. :lol:

Δημοκρατία δεν είχαμε, αλλά τότε ήταν πολύ πιο ξεκάθαρο το είδος του πολιτεύματος. Τώρα τι έχουμε, μπορείς να μου πεις?

Τελικά η πικρή αλήθεια ήταν πως με την Ρόμα ήμουν κωλόφαρδος ε? Όπως ήμουν φέτος με την Στούρμ και την Δυναμό που ήθελα οπωσδήποτε νίκες για να περάσω τον όμιλο, όπως ήμουν με την Σπαρτάκ Πράγας που έπρεπε να βάλω 2 για να περάσω και έβαλα 3, όπως ήμουν πέρυσι στην Βρέμη που ήθελα οπωσδήποτε νίκη για να ελπίζω στον όμιλο, για να μην πάμε πιο και ποιο παλιά.

Μεγαθήρια του παγκόσμιου αθλητισμου... BTW η Σπαρτάκ είναι άλλη ομάδα από τη Σπάρτα Πράγας.

Γι' αυτό λέω πως καλά κάνεις και ποστάρεις τέτοια πρωτοσέλιδα. Με αυτά που λες μου δείχνεις πως είσαι εκτός τόπου και χρόνου. :lol:

Το πρωτοσέλιδο ήταν συνοδευτικό στις ειρωνίες που παρέθεσε ο Φουφούτιος στην προηγούμενη σελίδα. Και μάντεψε σε ποιόν ανήκαν. Όταν λοιπόν θα αραδιάζεις αρλούμπες, να είσαι έτοιμος να τις λουστείς και όχι να υπεκφεύγεις πηγαίνοντας την κουβέντα σε 7άρες και ιστορίες.

Έχετε πλάκα με τα - που βάζετε σε ότι μήνυμα δε λέει αυτό που θέλετε να ακούσετε. :lol:

• Απαντ. 19,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δε κανω λαθος εδω ειναι χωρος για να συζηταμε τα θεματα του Παναθηναικου και οχι τα απωθημενα καποιων χρηστων :-)

Δημοσ.

Για εμένα πάντως έφταιγε πάρα πολύ και ο άνθρωπος θλάση καθώς και ο Βάσκος πορθητής.

Και όταν λέμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ξεβράκωτος σαν ομάδα έχουμε απόλυτο δίκαιο. Δεν γίνετε να παίζεις και Ελλάδα και Ευρώπη με 11 παίκτες. Δεν μπορείς κάθε φορά να παίζεις με δύο αντιπάλους την άλλη ομάδα και την άμυνα σου. Να έχεις ξοδέψει τόσο εκατομμύρια και να μην έχεις σωστή άμυνα;

Αν πάρουμε φέτος (που όπως έχω δηλώσει θα το χάσουμε μάλλον και το έχω δικαιολογήσει) πρωτάθλημα θα το πάρουμε περισσότερο ότι είμαστε καλύτεροι από τους άλλους και όχι πολύ καλή ομάδα γενικά.

Και το κέντρο μας δεν ήταν τόσο καλό όσο άλλες φορές. Και Σίλβα και Σιμάο ήταν χειρότεροι από ότι μας έχουν συνηθίσει.

Δημοσ.

Αυτό που γίνεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα έχει καταντήσει πολύ κουραστικό. Μπείτε irc και λιώστε. Αφού σοβαρή συζήτηση δεν έχετε σκοπό να κάνετε. Εύστοχη πλακίτσα και καζούρα (που προϋποθέτει να υπάρχουν καλές προθέσεις) επίσης δεν έχετε σκοπό να κάνετε. Από το 1-3 με τη Σταντάρ φτάσατε να σχολιάζετε κατά πόσον η χούντα είναι καλύτερη από το σημερινό πολίτευμα. Την παλεύετε; Και συζητάτε, αν είναι δυνατόν, για τη Δέσποινα. Ρε το έχετε χάσει τελείως; Σαν γκόμενες με περίοδο on tilt κάνετε.

Δημοσ.

Μαζί σου Konnak. Αλλά είπαμε, όταν κάνεις καζούρα, να είσαι έτοιμος να τη δεχτείς κιόλας. Εδώ μερικοί νομίζουν ότι θα μπαίνουν, θα γράφουν τα δικά τους στο thread του Ολυμπιακού και όταν τα πράγματα γυρνάνε τούμπα, θέλουν να βγουν κι από πάνω.

Όπως ανεχόμαστε εμείς την καζούρα στο thread του Ολυμπιακού, μάθετε να την ανέχεστε κι εσείς (δεν εννοώ τους πάντες εδώ μέσα)

Δημοσ.

Δεν μιλάω μόνο για σένα.

Επί του θέματος πάντως, επειδή είδα ακραίες αντιδράσεις, πρέπει να μην υποβαθμίζετε το ρόλο της τύχης στον αθλητισμό. Η ψυχολογία και κατ' επέκταση η απόδοση της ομάδας μετά το 0-2 δεν μπορεί να κρίνεται ανεξάρτητα από το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από δύο τραγικά λάθη ενός γκολκίπερ που δεν θα έπαιζε αν δεν είχε πάθει γαστρεντερίτιδα ο Τζόρβας. Με τι ψυχολογία να παίξεις μετά; Όταν μάλιστα ξέρεις ότι στην πρώτη στραβή είσαι επιρρεπής σε 3ο γκολ. Και στο 3ο γκολ έπαιξε ρόλο η ατυχία με τον Δάρλα, αν και εκεί φταίνε τόσο Νιόπλιας/τεχνικό team όσο και ο Δάρλας. Οι μεν γιατί δεν του είπαν "βγες" και να δώσουν οδηγίες στους υπόλοιπους να καλύψουν το κενό, ο δε Δάρλας γιατί πραγματικά ήταν ντιπ ΗΛΙΘΙΟΣ που καθόταν μέσα και έκανε τον κουτσό! Βγες ρε μαλακισμένο, αφού δεν μπορείς να περπατήσεις, γιατί κρεμάς όλη την ομάδα;

Εγώ τα "εμείς τη νικήσαμε, εσάς σας γλέντησε" τα ακούω βερεσέ, αυτή δεν είναι λογική σοβαρού ανθρώπου. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός.

ΥΓ: Ακόμα και στο μπάσκετ, αν σκεφτεί κανείς ότι αποκλειστήκαμε εν τέλει από ένα διαιτητικό λάθος στον αγώνα Παρτίζαν - Μπάρτσα είναι φανερό ότι παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο η τύχη (ή η ατυχία, όπως το δει κανείς).

Δημοσ.
Xoxoxo, βλέπω περιμένατε στην γωνία μπας και δείτε λίγη χαρά φέτος με ήττα του αιώνιου.

Εγώ φουφούτιε δεν έχω αλλάξει άποψη για την Σταντάρ. Καφενείο είναι και δεν θα πετούσα την σκούφια μου ακόμα και αν της ρίχναμε 4.

Και εχασε ο ευρωπαιος πρεσβης απο ενα καφενειο? Μποτς γκενεν αυτο?? Η υπερομαδαρα των 5 ηπειρων? οι τιτανοτεραστια πρασινη αρμαδα??? Οπως ειπε και ο Ερωδιος, καλυτερα να μασας παρα να μιλας καμια φορα.. Αν εβαζες τεσσερα ακομα θα εγραφες για Ελλας Ευρωπη Παναθηναικος και αλλες τετοιες αρλουμπες.. Τουλαχιστον εμεις δεν παραμυθιαζομαστε και ξερουμε οτι φετος δεν εχουμε ομαδα.. Τη Στανταρ ομως την κερδισαμε και ας ηταν καφενες..

Δημοσ.
Και εχασε ο ευρωπαιος πρεσβης απο ενα καφενειο? Μποτς γκενεν αυτο?? Η υπερομαδαρα των 5 ηπειρων? οι τιτανοτεραστια πρασινη αρμαδα??? Οπως ειπε και ο Ερωδιος, καλυτερα να μασας παρα να μιλας καμια φορα.. Αν εβαζες τεσσερα ακομα θα εγραφες για Ελλας Ευρωπη Παναθηναικος και αλλες τετοιες αρλουμπες.. Τουλαχιστον εμεις δεν παραμυθιαζομαστε και ξερουμε οτι φετος δεν εχουμε ομαδα.. Τη Στανταρ ομως την κερδισαμε και ας ηταν καφενες..

+1 σε αυτο το ποστ ...

Δημοσ.

Για να μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους, τη Στανταρ την κερδισατε 2-1 στο 90φευγα και ενω ειχε ευκαιριες η Στανταρ να σας κανει το 1-2

Στον επαναληπτικο χασατε 2-0

Αν παιζατε νοκ-αουτ φαση θα ειχατε αποκλειστει. Γκεγκε?

Επισης, εσεις δεν ειχατε τον ελεινο Γκαλινοβιτς να ειστε 0-2 απο το 16' με 0 φασεις!! Τα πρωτα 2 ειναι Γκαλινοβιτς 100%.

Τελος, οταν τα απομονωνεις, ο Παναθηναικος κερδισε 2 φορες 3-2 την Ρομα, την μια στην Ιταλια, η Στανταρ κερδισε 1-3 τον Παναθηναικο, αρα η Στανταρ για πλακα ριχνει 5-6 γκολακια στην Ρομα?Αυτο θες νας μας πεις?

Και οτι αξιος αντιπαλος για την Στανταρ ειναι μονο η Καβαλα που περασε 0-2 αο ΟΑΚΑ?

Ερωτηση, αν ετσι που τα πατε μεμονωμενα, ερθεις σε 10 μερες στο ΟΑΚΑ και αρπαξεις 2 τεμαχια, θα βγεις να πεις αφου κανεις τον μαγκα με ξενα @@ οτι "1-3 η Στανταρ, 2-0 εμας, αρα η Στανταρ κανονικα μας ριχνει τουλαχιστον 3-4 στο χαλαρο"?

Δημοσ.

Ελλάς - Ευρώπη - Παναθηναϊκός

Ορίστε για να μη διαμαρτύρεσαι, αν και το Ελλάς το χαλάει λίγο το σύνθημα για τα προσωπικά μου κριτήρια.

Χάσαμε και κατά την άποψη μου διότι έχουμε από ένα παίχτη (ίσως και λιγότερους) σε κάθε θέση και επειδή δεν έχουμε κάποιον έμπειρο που θα γουστάρει να παίζει 30 λεπτά ανά 2 παιχνίδια, αλλά να ξέρουμε από πριν πως όταν μπει θα κάνει τα 2-3 πράγματα που θα του ζητήσει ο προπονητής του, άριστα.

Δεν απογοητεύομαι διότι κατανοώ την ανάγκη της επιχείρησης ΠΑΕ ΠΑΟ να έχει ιδίους πόρους, αλλά αν του χρόνου είμαστε στην ίδια φάση και ενώ έχουμε τα μύρια του ΤΣΛ, χάσουμε για τους ίδιους λόγους πραγματικά θα θεωρήσω την ήττα μεγάλο ξεφτιλίκι. Τώρα κάνω υπομονή και ελπίζω σε λιγότερο από δύο μήνες να έχω το double.

Δημοσ.

Στο δε μπασκετ ο Ολυμπιακος θα παιξει ημιτελικο με τον νικητη Μακαμπι-Παρτιζαν.

Πιστευω οτι μενει μονο να αποκλεισει η Ρεαλ την Μπαρτσελονα για να παρει ο γαυρος το πιο ανετο Ευρωπαικο εβερ...

ΥΓ. Μαγκια του που εκμεταλλευεται τα δωρα της τυχης και δεν λεω οτι δεν εχει παει αξια εκει που ειναι αλλα ειναι απλα αστειο το τι ματς εχουν κλειθει να δωσουν οι 3 πρωτες της προηγουμενης Ευρολιγκας και τι ο Ολυμπιακος

Δημοσ.

Εγώ ερωδιέ δεν έχω πρόβλημα να μπαίνεις εδώ και να κάνεις την καζούρα σου.

Αντίθετα σου απαντάω στις χαζομάρες που λες και σου δίνω την δυνατότητα να συνεχίσεις να κάνεις κάτι που φαίνεται πως γουστάρεις πολύ. Από την άλλη εσύ και ο φουφούτιος , που σήμερα πετάτε την σκούφια σας από χαρά, όταν γράφουμε στο θρέντ του οσφπ πετάγεστε και λέτε κατευθείαν για τρόλλινγκ και κάνετε ριπορτ.

Τελικά με την Δέσποινα έπεσα διάνα ε?

Δημοσ.
Για να μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους, τη Στανταρ την κερδισατε 2-1 στο 90φευγα και ενω ειχε ευκαιριες η Στανταρ να σας κανει το 1-2

Στον επαναληπτικο χασατε 2-0

Αν παιζατε νοκ-αουτ φαση θα ειχατε αποκλειστει. Γκεγκε?

Επισης, εσεις δεν ειχατε τον ελεινο Γκαλινοβιτς να ειστε 0-2 απο το 16' με 0 φασεις!! Τα πρωτα 2 ειναι Γκαλινοβιτς 100%.

Τελος, οταν τα απομονωνεις, ο Παναθηναικος κερδισε 2 φορες 3-2 την Ρομα, την μια στην Ιταλια, η Στανταρ κερδισε 1-3 τον Παναθηναικο, αρα η Στανταρ για πλακα ριχνει 5-6 γκολακια στην Ρομα?Αυτο θες νας μας πεις?

Και οτι αξιος αντιπαλος για την Στανταρ ειναι μονο η Καβαλα που περασε 0-2 αο ΟΑΚΑ?

Ερωτηση, αν ετσι που τα πατε μεμονωμενα, ερθεις σε 10 μερες στο ΟΑΚΑ και αρπαξεις 2 τεμαχια, θα βγεις να πεις αφου κανεις τον μαγκα με ξενα @@ οτι "1-3 η Στανταρ, 2-0 εμας, αρα η Στανταρ κανονικα μας ριχνει τουλαχιστον 3-4 στο χαλαρο"?

Ελα τωρα ρε Kaizer τα πιστευεις αυτα που λες ... :lol:

Ουτε εσυ δε πρεεπει να τα πιστευεις ...

Εγω ειχα 10 παιχτες τραυματιες σε καθε ματς εκεινη την εποχη και μου λες πως εσυ εχεις τον Γκαλινοβιτς και γι αυτο χασατε ... ???

Ας ειχατε παγκο ...

Ετσι λεγατε κι εσεις τοτε σε μας ...:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...