Mika Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ο Εμπέντε νομίζω ήταν που την είχε φάει ναι, παιζοντας στη Χαλκηδονα. το γηπεδο ηταν νομιζω του Μακεδονικου (κοτετσι), το καυτατζογλειο τοτε φτιαχνοταν για τους ολυμπιακους
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 την "υποδοχη" απο τους "ασχετους" κουκουλοφορους ξεχνας.. αλλα οκ επισης το οτι ειναι τουλαχιστον γελοια η υπερασπιστικη γραμμη του ΠΑΟ ειναι το μονο σιγουρο και αδιαμφισβητητο.. σιγουρα δεν φταιει 100% ο ΠΑΟ για το περιστατικο με την κοπελα.. αλλα οχι οτι εσπασε και το νυχι της.. μα ποσο λαλακες μπορει να μας θεωρουν? Δεν μιλησα για την υπερασπιστικη γραμμη Μιλησα για την ξαφνικη ευαισθησια επειδη ειχαμε το περιστατικο με την κοπελα. Εισαι της αποψης 10 αγωνιστικες στον Παναθηναικο? Μαζι σου. Για ποιο λογο ομως? Για οτι συνεβη ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. Γιατι αυτα συμβαινουν σε καθε ντερμπυ και μονο απο τυχη/πονηραδα δεν βρεθηκε καποιος στην Τουμπα ή το Καραισκακη να πιασει μια κροτιδα που νομιζε πως ηταν καπνογονο και να συμβει το ιδιο. Επειδη ημουν στο ΟΑΚΑ, δεν εγινε τιποτα που δεν εχω ξαναδει πολλες φορες στην Ελλαδα. Αρα οποιος θελει ποινη(καιγω μαζι, καιγω πιστευω οτι πρεπει να φαμε 1-2 αγωνιστικες) να το πει και στο επομενο ΠΑΟΚ - Παναθηναικος ή Ολυμπιακος - ΑΕΚ
Linus_21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δεν μας τα λέει καλά η Υπουργός για την Λεωφόρο
Erwdios Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Εμένα δε με νοιάζει αν θα φάει και πόσες αγωνιστικες ο Παο. Με ενοχλεί που η υπερασπιστική γραμμή της Παε υποτιμά τη νοημοσύνη και τη δική μου και οπαδών της ίδιας της ομάδας της. Είναι η ίδια Παε που επι 6-7 μήνες επικροτεί και ενθαρρύνει τέτοιες ενέργειες, με δηλώσεις περί «αγνών οπαδών» και φίφες. Να ξηλωθούν παράγοντες που αυτουργούν ηθικά σε τέτοια εγκλήματα, είτε λέγονται Θεοδωρίδηδες, είτε Πατέρες. Nuff said.
johnnyestia Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ναι, ο Πατέρας είναι τώρα ηθικός αυτουργός, ήταν ηθικός αυτουργός και για ότι έγινε στο Καραϊσκάκη γιατί και καλά "δημιουργούσε κλίμα". Άλλες φορές φταίνε "100 αλήτες" και τώρα φταίει ο Πατέρας. Για όλα ο Πατέρας φταίει, ακόμα ίσως και για το δημόσιο χρέος. Με λένε Ρίζο και όπως θέλω το γυρίζω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ο Πατέρας είναι ο νέος ΟΤΕ. Πάντως, ασχέτως του ότι οι πιθανότητες να ληφθούν σοβαρά μέτρα για το χάλι στα Ελληνικά γήπεδα χωρίς να θρηνήσουμε κάποιο Χέιζελ είναι μηδενικές, κάποια στιγμή πρέπει να ζορίσουν τους ιδιοκτήτες, αλλιώς δε γίνεται δουλειά.
sentoner Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Λιγο ακυρο,αλλα μου εχω 3 εισητηρια για την Κυριακη θυρα 19,σειρα 24,10ευρα ειναι,τα πηρα για κατι φιλους αλλα δεν θα ερθουν,αν καποιος ενδιαφερεται να μου στειλει pm...
kirileman Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δεν μιλησα για την υπερασπιστικη γραμμη Μιλησα για την ξαφνικη ευαισθησια επειδη ειχαμε το περιστατικο με την κοπελα. Εισαι της αποψης 10 αγωνιστικες στον Παναθηναικο? Μαζι σου. Για ποιο λογο ομως? Για οτι συνεβη ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. Γιατι αυτα συμβαινουν σε καθε ντερμπυ και μονο απο τυχη/πονηραδα δεν βρεθηκε καποιος στην Τουμπα ή το Καραισκακη να πιασει μια κροτιδα που νομιζε πως ηταν καπνογονο και να συμβει το ιδιο. Επειδη ημουν στο ΟΑΚΑ' date=' δεν εγινε τιποτα που δεν εχω ξαναδει πολλες φορες στην Ελλαδα. Αρα οποιος θελει ποινη(καιγω μαζι, καιγω πιστευω οτι πρεπει να φαμε 1-2 αγωνιστικες) να το πει και στο επομενο ΠΑΟΚ - Παναθηναικος ή Ολυμπιακος - ΑΕΚ[/quote'] Αυτό που σε ενδιαφέρει εσένα είναι να μη γίνει η αρχή από την ομάδα σου (η ακόμα καλύτερα να μην τιμωρηθεί καθόλου), τουλάχιστον όχι τώρα που έχει πάρει τα πάνω της. Επειδή γενικεύετε , δες τι είχα γράψει για τις δυο αγωνιστικές που φάγαμε για τα επεισόδια με Μπορντό και σύγκρινέ τα με αυτά που γράφονται εδώ, υπερασπιστές όλοι του πρασίνου μεγαλείου και του Πατέρα. «Μα γιατί κυρία τιμωρείτε μόνο εμένα; Αφού και ο Κωστάκης μιλούσε!»... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
izerman76 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δεν μιλησα για την υπερασπιστικη γραμμηΜιλησα για την ξαφνικη ευαισθησια επειδη ειχαμε το περιστατικο με την κοπελα. Εισαι της αποψης 10 αγωνιστικες στον Παναθηναικο? Μαζι σου. Για ποιο λογο ομως? Για οτι συνεβη ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. Γιατι αυτα συμβαινουν σε καθε ντερμπυ και μονο απο τυχη/πονηραδα δεν βρεθηκε καποιος στην Τουμπα ή το Καραισκακη να πιασει μια κροτιδα που νομιζε πως ηταν καπνογονο και να συμβει το ιδιο. Επειδη ημουν στο ΟΑΚΑ, δεν εγινε τιποτα που δεν εχω ξαναδει πολλες φορες στην Ελλαδα. Αρα οποιος θελει ποινη(καιγω μαζι, καιγω πιστευω οτι πρεπει να φαμε 1-2 αγωνιστικες) να το πει και στο επομενο ΠΑΟΚ - Παναθηναικος ή Ολυμπιακος - ΑΕΚ Άρα αν περάσω με κόκκινο και χτυπήσω κάποιον με το αμάξι πρέπει να τιμωρηθώ όσο αν απλώς περνούσα με κόκκινο, γιατί στο κάτω κάτω και άλλοι εκατο αυτό κάνουν, απλά από τύχη δε τραυματίστηκε κανείς; Το τραγικό με αυτά που γίνανε στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ (όπως και παλιότερα στη Ριζούπολη ή στο πρώτο γύρο φέτος στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) είναι ότι είχαν την υποστήριξη της ΠΑΕ. Πίστευα πως ο Κόκκαλης είναι ο πάτος, αλλά ο Πατέρας μάλλον προσπαθεί να τον ξεπεράσει και σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Η πλάκα είναι πως οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή βγήκαν μια βδομάδα αφ' ότου κόπηκαν τα χρήματα του κράτους και η ΕΠΑΕ κλαίγονταν πως ήταν άδικη απόφαση και έπρεπε να γίνει πρώτα διάλογος για τη λήψη μέτρων.
kirileman Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Άρα αν περάσω με κόκκινο και χτυπήσω κάποιον με το αμάξι πρέπει να τιμωρηθώ όσο αν απλώς περνούσα με κόκκινο, γιατί στο κάτω κάτω και άλλοι εκατο αυτό κάνουν, απλά από τύχη δε τραυματίστηκε κανείς; Not bad! (ελληνικά)
KaiZeR Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Άρα αν περάσω με κόκκινο και χτυπήσω κάποιον με το αμάξι πρέπει να τιμωρηθώ όσο αν απλώς περνούσα με κόκκινο' date=' γιατί στο κάτω κάτω και άλλοι εκατο αυτό κάνουν, απλά από τύχη δε τραυματίστηκε κανείς;[/quote'] Μόνο που εδώ δεν τιμωρήσε που περνάς με "κόκκινο".. και όπου κόκκινο βάλε φωτοβολίδες/καπνογόνα/κροτίδες.. καταλαβαίνεις το λάθος στη παρομοίωση?
kirileman Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μόνο που εδώ δεν τιμωρήσε που περνάς με "κόκκινο".. και όπου κόκκινο βάλε φωτοβολίδες/καπνογόνα/κροτίδες.. καταλαβαίνεις το λάθος στη παρομοίωση? Για πες' date=' για ποιό λόγο σας τιμώρησε με μια αγωνιστική; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
SlimData Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Σήμερα σηκώνουμε την κούπα και από σήμερα πολλά αλλάζουν.... Αυτό το "πρωτάθλημα παρωδία" που ανέφερε και κάποιος παραπάνω έχει αρχίσει να φοριέται πάρα πολύ τελευταία από τους "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ" αθλητικογράφους. Θα προσπαθήσουν να μας ξενερώσουν, στο χέρι μας είναι να μην τους το επιτρέψουμε και να μην αφήσουμε για μια ακόμη φορά την εσωστρέφεια να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Γιατί οι αντίπαλοι μας το ξέρουνε και έτσι προσπαθούν να μας χτυπήσουν. Εμείς πότε επιτέλους θα το καταλάβουμε? Ο Παναθηναικός αυτή τη στιγμή έχει μια δυναμική που αν την εκμεταλλευτεί, θα παίζει του χρόνου χωρίς αντίπαλο. Παρωδία ναι, αλλά που? Στα εξωαγωνιστικά, εκεί που δηλαδή η παρωδία συνεχίζεται. Δεν γεννήθηκε ξαφνικά φέτος. Και ναι, ντρέπομαι κι εγώ για την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας μου τις προάλλες. Αν μου εγγυηθεί κάποιος ότι πλέον οι κανόνες θα τηρούνται και δεν θα υπάρχει επιλεκτική μεταχείριση θα δω με χαρά να τιμωρηθεί η ομάδα μου παραδειγματικά και να πάνε και μερικοί μέσα. Όχι όμως παρωδία μέσα στο γήπεδο. Ο καλύτερος παίρνει την πρώτη θέση. Να στηρίξουμε όλοι Νιόπλια-Βαζέχα και πιστεύω ότι έρχονται ακόμα καλύτερες μέρες.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Αυτό που σε ενδιαφέρει εσένα είναι να μη γίνει η αρχή από την ομάδα σου (η ακόμα καλύτερα να μην τιμωρηθεί καθόλου), τουλάχιστον όχι τώρα που έχει πάρει τα πάνω της. Επειδή γενικεύετε , δες τι είχα γράψει για τις δυο αγωνιστικές που φάγαμε για τα επεισόδια με Μπορντό και σύγκρινέ τα με αυτά που γράφονται εδώ, υπερασπιστές όλοι του πρασίνου μεγαλείου και του Πατέρα. «Μα γιατί κυρία τιμωρείτε μόνο εμένα; Αφού και ο Κωστάκης μιλούσε!»... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Νομιζω οτι το εχεις καταλαβει αναποδα ΑΛΛΟΥΣ τους νοιαζει να μην γινει η αρχη απο την δικη τους ομαδα και καιγονται να τιμωρηθει ο Παναθηναικος παραπανω Που ειπα εγω οτι η τιμωρια ειναι αδικη?Εγω λεω και 2 αγωνιστικες να φαμε αμα λαχει και παραπανω, το καταλαβαινετε αυτο ή οχι? Αλλα μην μου λετε οτι εγιναν πρωτογνωρα πραγματα στο ΟΑΚΑ επειδη χτυπησε καποια οταν επεσαν τα ιδια ακριβως αντικειμαν με αυτα που πεφτουν σε Ελληνικα γηπεδα τουλαχιστον αλλες 10 φορες τον χρονο Άρα αν περάσω με κόκκινο και χτυπήσω κάποιον με το αμάξι πρέπει να τιμωρηθώ όσο αν απλώς περνούσα με κόκκινο, γιατί στο κάτω κάτω και άλλοι εκατο αυτό κάνουν, απλά από τύχη δε τραυματίστηκε κανείς; Αν περασεις με κοκκινο, θα τιμωρηθεις για την παραβιαση σηματοδοτη με την ιδια ποινη είτε χτυπησεις ανθρωπο είτε οχι. Για την προκληση βλαβων αν χτυπησεις καποιον θα τιμωρηθεις με αλλη ποινη απο αλλο Δικαιο, οπως για την προκληση βλαβων στην κοπελα ας κινηθει το ποινικο συστημα να βρεθει ο ενοχος, ετσι? Και σιγουρα θα μετρησει και αν αυτος ο καποιος που χτυπησε παιρνουσε απο διαβαση ή οχι. Επισης, το πιο σημαντικο για μενα ειναι πως οταν θα περασεις με κοκκινο και θα χτυπησεις καποιον θα σου αναψουν τα λαμπακια οταν ακους αλλους 100 που περνανε καθε μερα με κοκκινο να ηθικολογουν μονο και μονο επειδη δεν χτυπησαν καποιον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.