firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Αγώνα δεν είδα (σώπα...). Γιατί δεν παίξαμε καλά;
geovard Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ο Παναθηναϊκός σήμερα δεν ήταν καλός αλλά νίκησε.Μάλλον δεν το πίστεψαν οι παίχτες του Ολυμπιακού.Πριν από λίγο άκουγα σχόλια τού Μιχάλη Λεάνη και τού Αργύρη Πεδουλάκη. Λέει λοιπόν ο Λεάνης τη γνωστή ρήση που είχε πεί κάποτε ο Γκάρυ Λίνεκερ όταν η Αγγλία αν και έπαιζε καλά δεν μπορούσε ποτέ να νικήσει τη Γερμανία. Ότι στο ποδόσφαιρο παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί σε αναλογία με το αποψινό ματς.Γιατί δεν μπορείς να προηγείσαι με δεκατέσσερις πόντους τη στιγμή που έχεις πάρει τον αέρα σου και ετοιμάζεσαι να σπάσεις τη έδρα του αντιπάλου και ξαφνικά στο τέταρτο δεκάλεπτο να σου σβήνουν τη μηχανη οι αντιπαλοί σου. Τέλος πάντων εγώ πίστεψα στο ημίχρονο ότι απόψε θα νικούσε ο Ολυμπιακός.Γιατί ο Παναθηναϊκός ως τότε δεν μού άρεσε.Φύλαγα και μιά πισινή βέβαια γιατί έβλεπα σχετικά ήρεμο τον Ομπράντοβιτς οπότε λέω κάατι ετοιμάζει στο τέλος.
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 και εγώ πίστεψα πως θα χάσουμε αλλά ο Γιαννάκης είχε άλλη άποψη.
antreas18 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 «Επεισοδιακή» ήταν η συνέντευξη Τύπου του τρίτου τελικού της Α1. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, δήλωσε πως «... δεν έχω να δηλώσω τίποτα. Απλά ήρθα εδώ για να μη φάει η ομάδα μου πρόστιμο». Όταν ήρθε η ώρα του Ντρου Νίκολας να μιλήσει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γύρισε προς το μέρος του Αμερικανού γκαρντ και του είπε: «Ντρου, εσύ μπορείς να πεις ό,τι θέλεις. Είμαστε Παναθηναϊκός, είμαστε διαφορετικοί». http://www.sport-fm.gr/article/276418
Tilemaxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Γίνονται αυτά στα ματς, δεν έκανε απολύτως τίποτα ο Μπέβερλι.
firewalker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Από ότι ακούω από άτομα που εμπιστεύομαι (και λέγαν ότι αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός στο Σ.Ε.Φ.) η διαιτησία αδίκησε τον Ο.Σ.Φ.Π. με το τρόπο που σφύριξε στην 4η περίοδο σε σχέση με τον υπόλοιπο αγώνα. Χαζό και ανεπίτρεπτο αυτό που έκανε ο Μητσάρας. Να φάει μια τιμωρία τώρα...
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καιζερ να με συμπαθας. Δεν εχω φαει 8000 θερμιδες το τελευταιο 2ωρο, για το τιποτα. Κατι εκανε και αυτη η διαιτησια. Δε μπορει. 23-4 σερι, ενω σε ολο το ματς σερνεσαι, δεν το κανεις ετσι.
Absinthe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Γενικα η διαιτησια δεν ηταν καλη. Θα μπορουσε να ειχε σφυριξει παραπανω φαουλ στον Ολυμπιακο. Ετσι δε θα ειχαν μονο 30 βολες (σχεδον) παραπανω απο εμας σε 3 αγωνες.
johnnyestia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καιζερ να με συμπαθας. Δεν εχω φαει 8000 θερμιδες το τελευταιο 2ωρο, για το τιποτα. Κατι εκανε και αυτη η διαιτησια. Δε μπορει. 23-4 σερι, ενω σε ολο το ματς σερνεσαι, δεν το κανεις ετσι. Έκανε και ο οσπφ σερί 19-1 στο ίδιο ματς...
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Γενικα η διαιτησια δεν ηταν καλη. Θα μπορουσε να ειχε σφυριξει παραπανω φαουλ στον Ολυμπιακο. Ετσι δε θα ειχαν μονο 30 βολες (σχεδον) παραπανω απο εμας σε 3 αγωνες. Εχεις δικιο. Επισης παρακαλουνται οι παικτες του ΟΣΦΠ να μην παιρνουν αλλα επιθετικα, για να εχουν οι ομαδες τον ιδιο αριθμο. ΕΠισης, να προσπαθησουν να μειωσουν τα ποσοστα τους, οπου αυτα υπερβαινουν του Παναθηναικου. Ειπαμε, επιχειρηματα με @@.
Absinthe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Καταλαβαινεις οτι τα επιθετικα και τα ποσοστα ειναι δικο σας θεμα μονο, ε? Επισης, καταλαβαινεις οτι αυτο ΔΕΝ ισχυει με τις βολες, ε? Τελος, σε 3 παιχνιδια οπου εχεις -20 ποντους συνολικη διαφορα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ να εχεις 30 βολες παραπανω, ε?
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Έκανε και ο οσπφ σερί 19-1 στο ίδιο ματς... Με δουλευεις ετσι? Ειδες τα ποσοστα μας σ αυτη την περιοδο? Ειδες τι αμυνα σας παιζαμε?
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Με δουλευεις ετσι? Ειδες τα ποσοστα μας σ αυτη την περιοδο? Ειδες τι αμυνα σας παιζαμε? Τρομερή. Είδες την δικιά μας; Τρομερότερη.
Dropsreef Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Τελος, σε 3 παιχνιδια οπου εχεις -20 ποντους συνολικη διαφορα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ να εχεις 30 βολες παραπανω, ε? Ω θεε μου τι διαβαζουν τα ματακια μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.