johnnyestia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Έτσι και πουλήσουν τον Λέτο θα τους πάρει ο διάολος.
geovard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ένα ποιοτικό παίχτη έχουμε και θα τον ξεπαστρέψει κι αυτον ο Τζίγγερ ο οποίος κοιμάται και ονειρεύεται συνεχώς λεφτά. Κατάφερε και έδιωξε τον Βγενόπουλο και αποδυνάμωσε τον Πατέρα γιατί δεν θέλει εκτιναξη τού Παναθηναϊκού.Ο Βγενόπουλος αν και αμφιλεγόμενος ο ρόλος του, γιά τους οπαδούς ήταν ένα μέσο πίεσης προς τον Τζίγγερ.Τώρα γυρνάμε σιγά σιγά στα παλιά στις αλήστου μνήμης εποχές.Αλλά όμως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω γιατί θα είναι πολύ αστείο να βλέπουμε πάλι τον Τζίγγερ να παρακολουθεί οικογενειακώς τους αγώνες.Και πέντε χιλιάδες φίλαθλοι ήταν τότε θλιβερή εικόνα γιά τη Λεωφόρο, φανταστείτε την ίδια εικόνα στο Ολυμπιακό στάδιο! Δεν έχει πολλά περιθώρια ο Τζίγγερ.Οι μαγκιές τελειώσανε.Αν δεν επενδύσει κι άλλο στην ομάδα αντι να την αποδυναμώσει, θα βρεί τον κόσμο πάλι μπροστά του γιατί τώρα υπάρχει μέτρο σύγκρισης ένας αξιαγάπητοις πρόεδρος σαν τον Πατέρα.
Linus_21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 10 εκατομμύρια είναι πολλά. Τμήμα σκάουτινγκ δεν έχουμε, σε περίπτωση που πουληθεί ο συγκεκριμένος παίχτης? Τόσα λεφτά θα μπουν στα ταμεία. Η αμέσως επόμενη λύση πρέπει να ναι έτοιμη και στα ίδια κυβικά..... Αλλιώς....
SlimData Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ο γιοβανοβιτς θα πάει λιβερπουλ τελικά?? Αν όχι είναι καλή περίπτωση. Αρκεί να τον κάνουν να παίξει για την ομάδα χωρίς να τσακωθεί με συμπαίκτες, προπονητές, διοίκηση, κόσμο, δημοσιογράφους, δοκάρια και τα ρούχα του
antreas18 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Η αμέσως επόμενη λύση πρέπει να ναι έτοιμη και στα ίδια κυβικά..... Αλλιώς.... Η εμπειρια σου τι σου λεει?
Linus_21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Η εμπειρια σου τι σου λεει? Η εμπειρία μου, με ανάγκασε να βάλω το αλλιώς....
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Άρρωστοι βάζελοι φίλοι μου αήδιασαν με τα προχθεσινά της ομάδας τους. Μην συνεχίζετε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας. Καλα τα λες ---------- Προσθήκη στις 13:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:23 ---------- Λοιπον προσωπικη μου αποψη για να το ληγουμε(οσον αναφορα εμενα)Ναι φαινεται κινηση του Τεοντοσιτς προς τον Διαμαντιδη!Δυναμομετρο για να δω την δυναμη δεν εχω δυστυχως!Και μονο ομως η προθεση πρεπει να τιμωρηθει in the game.Οπως και η κινηση του Διαμαντιδη πρεπει να τιμωρηθει In the game. Δεν διαφωνω. Ξερουμε και οι 2 πολυ καλα τι εγινε γιατι αυτο γινεται και στο μπασκετ και στο ποδοσφαιρο απο τοτε που ειμασταν 15 χρονων στην αλανα μεχρι τους 45αρηδες που παιζουν μουντιαλιτο και φυσικα και σε 25-30 χρονων επαγγελματιες Το σκορ ειναι 7-0 και πανω στα νευρα του ο Τεοντοσιτς που εχει χασει τη μπαλα βρισκει την ευκαιρια να σκασει γροθια, οχι δυνατη, στον Διαμαντιδη για "να του σπασει" τον τσαμπουκα και ο Διαμαντιδης αντιδρα φτηνοντας τον. Αυτο εγινε και τετοια γινονται συχνα σε ντερμπυ παγκοσμιως Ουτε ο Διαμαντιδης διπλωθηκε στα 2 ουτε ο Τεοντοσιτς λουστηκε με τη ροχαλα. Και να σου πω την αληθεια, εγω δεν θα τιμωρουσα κανενα. Αυτες οι κοντρες ειναι που μας κανουν να ασχολουμαστε, και θα νευριαζα αν ο Διαμαντιδης επεφτε κατω ή ο Τεοντοσιτς εκανε πως του μπηκε στο ματι Αυτοι οι τσαμπουκαδες ειναι κομματι του παιχνιδιου και ειναι παντα ενα καλο αλλοθι για οποιον χανει να πιαστει.
Erwdios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ουτε ο Διαμαντιδης διπλωθηκε στα 2 ουτε ο Τεοντοσιτς λουστηκε με τη ροχαλα. Και να σου πω την αληθεια, εγω δεν θα τιμωρουσα κανενα. Αυτες οι κοντρες ειναι που μας κανουν να ασχολουμαστε, και θα νευριαζα αν ο Διαμαντιδης επεφτε κατω ή ο Τεοντοσιτς εκανε πως του μπηκε στο ματι Δεν έχει ο Τεόντοσιτς τη φήμη του καλού παιδιού που χρόνια τώρα χτίζει προσεχτικά η Σκουντοκρατία με τα άλλα τσουτσέκια της στο πρόσωπο του Διαμαντίδη. Και επαναλαμβάνω, αυτή τη γ@μημένη φάση του Μπατίστ που πάει και κοπανάει το Σέρβο, θα την απαντήσει κανείς? Θα δεχτεί κάποιος ότι έκανε μλκία ο εξαρτημένος ή θα το περιστρέφουμε το θέμα γύρω από μία φάση που κι εγώ συμφωνώ εν τέλει ότι έπρεπε να λυθεί εντός αγωνιστικού χώρου? Αντιαθλητικό στον Τεόντοσιτς, τεχνική ποινή στον Αγκωνίδη και τέλος.
SlimData Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κι άλλο ματς στο οακα. Κούπα στο σεφ αύριο..
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δεν έχει ο Τεόντοσιτς τη φήμη του καλού παιδιού που χρόνια τώρα χτίζει προσεχτικά η Σκουντοκρατία με τα άλλα τσουτσέκια της στο πρόσωπο του Διαμαντίδη. Aλλο το καλο παιδι, αλλο το καθομαι σαν μαλακας να με χτυπαει ο αλλοςΚαι επαναλαμβάνω, αυτή τη γ@μημένη φάση του Μπατίστ που πάει και κοπανάει το Σέρβο, θα την απαντήσει κανείς? Βιντεακι παρακαλω. Ημουν μεσα και δεν εχω δει ουτε φαση στην τηλεοραση
Chris_85 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δεν έχει ο Τεόντοσιτς τη φήμη του καλού παιδιού που χρόνια τώρα χτίζει προσεχτικά η Σκουντοκρατία με τα άλλα τσουτσέκια της στο πρόσωπο του Διαμαντίδη. Και επαναλαμβάνω, αυτή τη γ@μημένη φάση του Μπατίστ που πάει και κοπανάει το Σέρβο, θα την απαντήσει κανείς? Θα δεχτεί κάποιος ότι έκανε μλκία ο εξαρτημένος ή θα το περιστρέφουμε το θέμα γύρω από μία φάση που κι εγώ συμφωνώ εν τέλει ότι έπρεπε να λυθεί εντός αγωνιστικού χώρου? Αντιαθλητικό στον Τεόντοσιτς, τεχνική ποινή στον Αγκωνίδη και τέλος. 1. Υπαρχει καπου αυτη η φαση? Αν δε σου κανει κοπο, βαλτην να τη δουμε. 2. Το φτυσιμο ειναι ντισκαλιφιε, οχι τεχνικη ποινη.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 2. Το φτυσιμο ειναι ντισκαλιφιε, οχι τεχνικη ποινη.Ενω η γροθια ειναι "αντιαθλητικο"?Δηλαδη εσκεμμενο και εκτος φασης χτυπημα ειναι αντιαθλητικο και φτυσιμο ειναι ντισκαλιφιε?
Chris_85 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Ενω η γροθια ειναι "αντιαθλητικο"?Δηλαδη εσκεμμενο και εκτος φασης χτυπημα ειναι αντιαθλητικο και φτυσιμο ειναι ντισκαλιφιε? To εσκεμμενο και εκτος φασης χτυπημα σαφως και ειναι ντισκαλιφιε. Εσυ με αυτο που ειδες στο βιντεο να κανει ο Τεοντοσιτς, θα εδινες ντισκαλιφιε ή τεχνικη ποινη? Εγω σου λεω θα εδινα ντισκαλιφιε. Σοβαρα. Αλλα ποσους ακομα παικτες θα απεβαλλες μεσα στο παιχνιδι, σε ''εσκεμμενα και εκτος φασης χτυπηματα'' που γινονται συνεχως π.χ. σε μια προσπαθεια να περασεις το σκριν, ή να ξεμαρκαριστεις?
ata1983 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Εγώ ξέρω ότι ένα ματς έχουμε δεί τα τελευταία χρόνια που να παίχτηκε καλό μπασκετ και οι διαιτητές να μην σφυρίζουν ανά 2 δλ την κάθε επαφή και πλέον καταλαβαίνω γιατί δεν το βλέπαμε και γιατί δεν θα το ξαναδούμε. Το ματς το έχασε ο Ολυμπιακός γιατί όλη του η επιθετική λειτουργία στην 4η περίοδο ήταν να βαράει τρίποντα υπό ασφυκτική πίεση στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Τέλος. Ασχολείστε εδώ και 10 σελίδες με ένα φτύσιμο και μια αγκωνιά. Το σπρώξιμο του Κλειζα στον Τσαρτσαρή στην έδρα σας που τον πέταξε 5 μέτρα και δεν δώθηκε τίποτα το θυμάστε? Αλλά ξεκολλάτε επιτέλους λίγο από αυτά να παιχτεί και λίγο μπασκετ. Όσο για τα επεισόδια που θα γίνουν την Κυριακή και μετά στο δικό μας για αντίποινα δεν θα φταίνε μόνο οι γνωστοί ανεγκέφαλοι αλλά και αυτοί που τους δυναμιτίζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.