johnnyestia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δηλαδή Ερωδιέ προκαλείσαι από το συγκεκριμένο άρθρο του Βασιλαρά? Προκαλείσαι τόσο που να προβείς σε ενέργειες όπως οι χθεσινές?
dimitris74 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Και μετά μιλάμε για τη βία στα γήπεδα. Ποιος την προκαλεί άραγε? Μήπως, λέω μήπως, ο συγκεκριμένος αλητογράφος, έχει την ίδια ευθύνη για το κατάντημα του ελληνικού αθλητισμού με τον Νικοβλακόπουλο? μπααα εγώ θα έλεγα αυτός Μόλις έχω ξαναδεί τον τρίτο τελικό. Μόνο που αυτή την φορά, είχα παρέα μου, ένα πολύ «μεγάλο κεφάλι» της διαιτησίας. Αναλύσαμε κάθε φάση, επειδή αλλιώς τα βλέπει κάποιος, αλλιώς ο…ειδικός. Λοιπόν, οι φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός είναι 24 σε όλο το ματς και αυτές που αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός, 6! Θα πει κάποιος «μα καλά μάτια δεν έχεις;» Φυσικά και έχω! Αλλά είναι διαφορετικό να σου εξηγούν, αναλύοντάς σου και πως «κρύβεται» ο κάθε ρέφερι. Επιστήμη! Μετά από αυτό αποσύρω το προηγούμενο άρθρο μου, αισθάνομαι δικαιωμένος για την εφημερίδα που εργάζομαι και θα τα ξαναπούμε, όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και γίνει η απονομή στον Παναθηναϊκό! Αν και νομίζω ότι στον ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ θα πρέπει να κλαίνε, αφού τους έκλεψαν την δόξα ένας τύπος από την Κατερίνη, ένας από την Πάτρα(ειδικά αυτός) και ένας από την Αθήνα. Μπασκετάκι μια ζωή… http://www.superbasket.gr/diamantopoulos/?p=63 βέβαια όταν χτές τα ξημερώματα τον έκραξαν στο ράδιο είπε οτι δεν έχει σχέση με τα πρωτοσέλιδα στο φώς και πούλαγε τρελίτσα... βέβαια ακόμα περιμένουμε να πεί το μεγάλο κεφάλι της διαιτησίας που είδε το μάτς όπως και να ξαναδεί τον πρώτο, δεύτερο και τεταρτο τελικό και να μας πεί τα λάθη. να μας πει κιόλας και για το screenshot που έβαλα για το αν είναι αντιαθλητικό η έστω βρε παιδί μου ένα φάουλ ανάμεσα στα 5 που αδικήθηκε ο παναθηναικός. έτσι να μάθουμε κιόλας πόσο σημαντικο θα ήταν για την εξέλιξη του αγώνα το βασικο σου pg με 17 λεπτα να απομένουν να χρεωθεί με 3 φάουλ.....
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Και μετά μιλάμε για τη βία στα γήπεδα. Ποιος την προκαλεί άραγε? Μήπως, λέω μήπως, ο συγκεκριμένος αλητογράφος, έχει την ίδια ευθύνη για το κατάντημα του ελληνικού αθλητισμού με τον Νικοβλακόπουλο? Ναι, έβαλε και τα μαχαίρια στα χέρια των επιστημόνων...
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δηλαδή Ερωδιέ προκαλείσαι από το συγκεκριμένο άρθρο του Βασιλαρά? Προκαλείσαι τόσο που να προβείς σε ενέργειες όπως οι χθεσινές? Εγώ το πολύ να του έσκαγα μία ροχάλα στα μούτρα, αλλά δεν μου περισσεύουν δυο χιλιάρικα. Το πρεζάκι και ο αρρωστημένος που πάει στο γήπεδο να βγάλει τα σωψυχά του, στην καλύτερη θα του άνοιγε το κεφάλι. Το ίδιο θα έκανε και ο βάζελος πρέζακας στο Νικοβλακόπουλο και ο βάζελος καταπιεσμένος στον οποιοδήποτε άλλο γαύρο.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εγώ το πολύ να του έσκαγα μία ροχάλα στα μούτρα, αλλά δεν μου περισσεύουν δυο χιλιάρικα. Το πρεζάκι και ο αρρωστημένος που πάει στο γήπεδο να βγάλει τα σωψυχά του, στην καλύτερη θα του άνοιγε το κεφάλι. Το ίδιο θα έκανε και ο βάζελος πρέζακας στο Νικοβλακόπουλο και ο βάζελος καταπιεσμένος στον οποιοδήποτε άλλο γαύρο. Α σαν αυτούς που έκαναν face control στα δημοσιογραφικά εχτές ε; Δεν αμφιβάλλαμε...
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Παντως ο αξυριστος βρωμυλος Σερβος ειναι πολυ τυχερος που δεν εχει αλλο αγωνα στο ΟΑΚΑ Σιχαμενο κωλοπαιδι...η τελευταια εκτος λογικης και σκοπιμη αγκωνια ειναι για τρελα μπουκετα. Κριμα που τον συγκρατησε ο Μαικ
Erwdios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 http://www.superbasket.gr/diamantopoulos/?p=63 βέβαια όταν χτές τα ξημερώματα τον έκραξαν στο ράδιο είπε οτι δεν έχει σχέση με τα πρωτοσέλιδα στο φώς και πούλαγε τρελίτσα... βέβαια ακόμα περιμένουμε να πεί το μεγάλο κεφάλι της διαιτησίας που είδε το μάτς όπως και να ξαναδεί τον πρώτο, δεύτερο και τεταρτο τελικό και να μας πεί τα λάθη. να μας πει κιόλας και για το screenshot που έβαλα για το αν είναι αντιαθλητικό η έστω βρε παιδί μου ένα φάουλ ανάμεσα στα 5 που αδικήθηκε ο παναθηναικός. έτσι να μάθουμε κιόλας πόσο σημαντικο θα ήταν για την εξέλιξη του αγώνα το βασικο σου pg με 17 λεπτα να απομένουν να χρεωθεί με 3 φάουλ..... Αυτός δεν βλέπω να χαρακτηρίζει κανέναν. Την αποψή του για τη διαιτησία λέει, που σε γενικές γραμμές ξέρουμε ότι αυτή ήταν η εικόνα της. Ξέρουμε όσοι είδαμε, όχι όσοι κλείσαμε τα μάτια, αλλά δεν το συνεχίζω αυτό, δεν έχει νόημα πλέον. Δεν τον είδα πουθενά να χαρακτηρίζει τον Ομπράντοβιτς, ούτε τους Γιαννακόπουλους. Σε καλύπτει αυτή η διαφοροποίηση?
Dropsreef Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Εθελοτυφλεις ή βλεπεις μονο το δεντρο αγνοωντας το δασος!Αν υπηρχε 5ος τελικος τα ιδια θα γινονταν δικαιως εις βαρος του Τεοντοσιτς(η λεξη δικαιως που χρησιμοποιω δεν συνεπαγεται ασπασμος της καφριλας.Απλα αποτελει την ιδανικη αφορμη για να ξεσπασει ο καφρος υποκινουμενος απο την αντιαθλητικη συμπεριφορα του Τεοντοσιτς στο χθεσινο αγωνα) Παντως ο αξυριστος βρωμυλος Σερβος ειναι πολυ τυχερος που δεν εχει αλλο αγωνα στο ΟΑΚΑΣιχαμενο κωλοπαιδι...η τελευταια εκτος λογικης και σκοπιμη αγκωνια ειναι για τρελα μπουκετα. Κριμα που τον συγκρατησε ο Μαικ Μ'αλλον το απόσπασμα απο το άρθρο που παρεθεσα δεν ήταν και τυχαιο ασχέτως αν καποιοι σχολίασαν με επιχειρήματα τυπου μπλα μπλα μπλα
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μ'αλλον το απόσπασμα απο το άρθρο που παρεθεσα δεν ήταν και τυχαιο ασχέτως αν καποιοι σχολίασαν με επιχειρήματα τυπου μπλα μπλα μπλαΚαι εγω δεν μιλησα για τους φιλαθλουςΠιστευω οτι το συγκεκριμενο emo στο επομενο ματς θα βρισκοταν αγκαλια με τον ΜρΓκριν στην 2η φαση του αγωνα. Ρωτα τον Σατο της Σιενα, ξερει ΥΓ. Το αν εγω ειμαι χουλιγκανος και βλακας και δεν καταλαβαινω τα πολιτισμενα αρθρα(που ουτε καν το διαβασα) αλλαζει σε τιποτα την ελεινη συμπεριφορα ενος τυπου 24 χρονων?Δηλαδη αν φτασει 30 παρει και 2-3 τιτλους και αποκτησει και αερα τι θα κανει?roundhouse kick?
Dropsreef Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Και εγω δεν μιλησα για τους φιλαθλουςΠιστευω οτι το συγκεκριμενο emo στο επομενο ματς θα βρισκοταν αγκαλια με τον ΜρΓκριν στην 2η φαση του αγωνα. Ρωτα τον Σατο της Σιενα, ξερει ΥΓ. Το αν εγω ειμαι χουλιγκανος και βλακας και δεν καταλαβαινω τα πολιτισμενα αρθρα(που ουτε καν το διαβασα) αλλαζει σε τιποτα την ελεινη συμπεριφορα ενος τυπου 24 χρονων?Δηλαδη αν φτασει 30 παρει και 2-3 τιτλους και αποκτησει και αερα τι θα κανει?roundhouse kick? Δεν ανεφερομουν σε εσενα kaizer προσωπικά!Αναφερόμουν στους 100-200-300 καφρους που θα βρισκονταν στο ΟΑΚΑ και θα έκαναν οτι τους κατέβαινε στον εγκέφαλο!Οσο για το άρθρο απλα αναφέρει οτι ηθικοί αυτουργοι για οσοα συμβουν ειναι η διαιτησία και οι κοκορομαχίες των παιχτών!
antreas18 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Παντως ο αξυριστος βρωμυλος Σερβος ειναι πολυ τυχερος που δεν εχει αλλο αγωνα στο ΟΑΚΑΣιχαμενο κωλοπαιδι...η τελευταια εκτος λογικης και σκοπιμη αγκωνια ειναι για τρελα μπουκετα. Κριμα που τον συγκρατησε ο Μαικ Κλασσικη αντιδραση του emo που ζει ηδη κατι χρονια στην καταπιεση.Και εχει κιαλλο αν μεινει στον ολυμπιακο. Αλλα μαλλον θα την κανει...μια ζωη νασαι 2ος ποσο να το αντεξει πια?? Μουθελε να το παιξει και παιχταρας με τα 3ποντα που πηγαιναν ολα σιδερο.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Όλα αυτά για 1 (μία) φάση που εμπλέκεται ο Τσαρτσαρής με τον Αφάνα. Και για 5-6 ΜΟΝΟ εχτές που ο Τεοντόσις εσκεμμένα βγαίνει με τους αγκώνες για να χτυπήσει το Διαμαντίδη. Το ίδιο και το αυτό. Ακριβώς... To Aricept μπορεί και να βοηθούσε...
johnnyestia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Η παρούσα σελίδα είναι η 1188. Το 8 φοράει και ο Mike που τους έκλεισε το σπίτι εχθές. Τυχαίο? Δε νομίζω. :lol:
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν κάπου online οι 2 τελευταίοι τελικοί;
geovard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 http://www.sport-fm.gr/videos/1528 Τόσο ξενύχτι τσάμπα να πήγαινε? Να μην το διασκεδάσουν λίγο τα παιδιά μέσα στο εξοχικό που λέει και η Πράσινη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.