KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου, χωρις να θεωρηθει το ποστ μου σαν flame H οικογενεια δεν ειναι αυτη που τοσα χρονια εκανε μια ομαδα χωρις χρεη, κατι το πρωτοφανες για τα Ευρωπαικα δεδομενα?? Δεν ειναι αυτος που εκανε μια ομαδα που εχανε στην Ελλαδα αλλα ειχε πολυ καλα αποτελεσματα στην Ευρωπη?? Που χαρισε ενα προπονητικο κεντρο κοσμημα?? Αυτος δεν ηταν που ειχε φτιαξει μια ομαδαρα και κατω απο προτροπη ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ την διελυσε μεσα σε μια νυχτα μετα τον αγωνα της ριζουπολης?? Και παει κοντρα με τον βγενοπουλο, που ο καθε νοημων ανθρωπος βλεπει τις ομοιοτητες του με τον κοκκαλη... Η προταση αγορας εγινε σε τετοιο χρονικο σημειο ωστε να σκεπασει τις κατηγοριες για αναμειξη της μαρφιν στο σκανδαλο βατοπαιδιου η μου φαινεται?? Δεν μιλαω για την σοβαροτητα της πραξης, αλλα για την στιγμη που εγινε. Τον πατερα να πω την αληθεια τον παραδσχομαι περισσοτερο. Φαινεται τσαμπουκας και παιδι της πιατσας, με αγνα παναθηναικα αισθηματα, και χωρις να θελει να παρει απο τον παναθηναικο τπτ.. Αλλα βριζεται τον τζιγξερ για φιλοολυμπιακο (κατι το λιγοτερο αστειο κατα την γνωμη μου) την στιγμη που ο πατερας ειναι κολληταρι του μαρινακη, καφεδακια στο εξωτερικο μαζι κλπκλπ?? Μηπως ο τζιγκερ, βλεπει τα καμωματα του βγενοπουλου και προσπαθει να γλυτωσει τον παο απο εναν νεο κοκκαλη η ακομα καλυτερα απο εναν νεο.. σαλιαρελη?? Think about it πριν με ριξετε στην πυρα... Μια προταση προς απαντηση σου Συνθημα "Δεν χρωσταμε οε οε οε" δεν εχει ακουστει σε κανενα γηπεδο του κοσμου
vlachaquito Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μια προταση προς απαντηση σου Συνθημα "Δεν χρωσταμε οε οε οε" δεν εχει ακουστει σε κανενα γηπεδο του κοσμου για ρωτα και στην αεκ να δεις τι θα σου πουνε... και επειδη δεν ειμαστε ρεαλ, ουτε βρεχει μαρινακιδες να ξεπληρωνουν χρεη, δεν ειναι και κατι τοσο μικρο... believe me....
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 για ρωτα και στην αεκ να δεις τι θα σου πουνε... και επειδη δεν ειμαστε ρεαλ, ουτε βρεχει μαρινακιδες να ξεπληρωνουν χρεη, δεν ειναι και κατι τοσο μικρο... believe me.... Εγω λεω να ρωτησουμε τους Ολυμπιακους να μας πουνε αν θα ανταλλασαν Τζιγγερ και λεφτα με 12 τιτλους και 50Μ τρυπα μετα απο 15 χρονια Κοκκαλη
johnnyestia Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 vlachaquito, αυτά που λες είναι εκτός πραγματικότητας. Ο Παναθηναϊκός επί Βαρδ. δεν τίναξε ποτέ την μπάνκα στον αέρα. Αυτό έλλειπε να χρωστάει κιόλας. Επίσης είναι τουλάχιστον αστείο να παρομοιάζεις τον Κόκκαλη με τον Βγενό. Ο πρώτος έβγαινε και μίλαγε για "πελάτες" και "κότες" και ο δεύτερος δήλωνε πως ξενερώνει ακόμα και με τα υβριστικά συνθήματα που ακούγονται στα γήπεδα. Γενικά, η οικογένεια Βαρδ. πάντα έβλεπε τον Παναθηναϊκό σαν τσιφλίκι της και έκανε πολλές προσπάθειες για να την απομονώσει από τον κόσμο της. Αν θεωρήσουμε τους Βαρδ. θεματοφύλακες της ομάδας του Παναθηναϊκού ζήτω που καήκαμε. Μοναδικός αξιόπιστος θεματοφύλακας του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος και δεν είναι καθόλου τυχαίο που αυτός βράζει σύσσωμος κατά της οικογένειας και δείχνει με κάθε τρόπο του την επιθυμία του να πουλήσουν την ΠΑΕ.
gilardino Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 λογικα καποιον θα παρουμε, συν το οτι μετα απ αυτη την εξελιξη μαλλον θα μεινει ο σαρας...
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ! Κλειστε τωρα κανα σοβαρο παικτη να πουμε υγ. Ελα, κλειστε Βουγιουκα για αντιΣερμαντινι για το διαβατηριο και φερτε ξενο παικταρα
gilardino Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 τωρα δηλαδη θελουμε εναν αντικαταστατη του σπανουλη,ενα τριαρι και εναν σεντερ;τα λεω καλα ή οχι;
Anubis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Καπως ετσι..Του ευχομαι να του φερομαστε καθε φορα οπως μας φερθηκε και να σηκωσουμε ολες τις ουπες στην μαπα του
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 τωρα δηλαδη θελουμε εναν αντικαταστατη του σπανουλη,ενα τριαρι και εναν σεντερ;τα λεω καλα ή οχι; Βασικα θελουμε ενα αντιΧοψονιδη και εναν αντιΠεκο. Οπως ειναι τα πραγματα το 3αρι θαναι μπονους ΚΛΕΙΣΤΕ ΒΟΥΓΟΥΚΙΑ και δωστε το χαρτι για ξενο γκαρντ και παικταρα σεντερ
gilardino Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 ενταξει επαγγελματιας ειναι οπου θελει παει αλλα εμενα προσωπικα μου την εσπασε οτι 3 βδομαδες τωρα μας δουλευε...αφου απ την αρχη οι αλλοι του εδιναν περισσοτερα...
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 ενταξει επαγγελματιας ειναι οπου θελει παει αλλα εμενα προσωπικα μου την εσπασε οτι 3 βδομαδες τωρα μας δουλευε...αφου απ την αρχη οι αλλοι του εδιναν περισσοτερα... Και ποιος σου λεει οτι δεν το εκανε επιτηδες?Ειδικα αφου θα παρει 2.4 οσα απο την πρωτη στιγμη του δινανε Ηδη ο ΜακΙνταιρ χαθηκε
gilardino Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Και ποιος σου λεει οτι δεν το εκανε επιτηδες?Ειδικα αφου θα παρει 2.4 οσα απο την πρωτη στιγμη του δινανεΗδη ο ΜακΙνταιρ χαθηκε σωστο κι αυτο...φετος παντως δε παιζουν πολλα ονοματα(ελευθεροι παιχτες τουλαχιστον)...αντε να δουμε....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 ενταξει επαγγελματιας ειναι οπου θελει παει αλλα εμενα προσωπικα μου την εσπασε οτι 3 βδομαδες τωρα μας δουλευε...αφου απ την αρχη οι αλλοι του εδιναν περισσοτερα... Θα ηταν επαγγελματιας αν φεροταν επαγγελματικα απεναντι και στις 2 ομαδες, κατι που δεν εκανε. Θα ηταν επαγγελματιας αν δεχοταν εξαρχης την καλυτερη προταση του ΟΣΦΠ και οχι να καθεται να μου παζαρευει και με τους 2 επι 1 μηνα για να του ανεβασουν την προσφορα κατα 50.000 αντε 100.000 ευρω. Θα ηταν επαγγελματιας αν δεν το τραιναρε τοσο καιρο, περιμενοντας απο τον ΠΑΟ να του κλεισει την πορτα, ωστε να βγει και να πει "οριστε εσεις με διωξατε, δεν πηγα εγω στον Πειραια". Θα ηταν επαγγελματιας αν συνυπολογιζε οτι οταν δεν ειχε στον ηλιο μοιρα και παρακαλαγε να βρει Ευρωπαικη ομαδα να τον φερει πισω, η ομαδα που ενδιαφερθηκε για το μελλον του ηταν ο ΠΑΟ. Και ξοδεψε ΠΟΛΛΑ λεφτα, απλα επειδη ο Σπανουλης ηθελε να δοκιμασει την τυχη του στο ΝΒΑ αλλα δεν καλοπερασε και βιαστηκε να επιστρεψει. Αυτην του την κακοπεραση και την βιασυνη καποια ομαδα και καποια διοικηση του την χρυσοπληρωσε, για να του δειξει οτι ειναι κοντα του και στα δυσκολα. Αλλιως θα περνουσε αλλη μια χρονια ανυπαρξιας στο ΝΒΑ με διαφορες πιθανες συνεπειες για την καριερα του. Θα ηταν επαγγελματιας αν θα παραεβλεπε το 15% μεγαλυτερο συμβολαιο για να ακουσει την επιθυμια του ανθρωπου που τον ανεδειξε στον μπασκετικο χαρτη. Ο Ζοτς πριν κανα μηνα του ζητησε κατ'ιδιαν να μεινει στον ΠΑΟ. Οταν στο ζηταει ο Ζοτς, ο ανθρωπος που σε εκανε αυτο που εισαι, νομιζω τα 300.000 επιπλεον ευρω του ΟΣΦΠ μπαινουν σε 2η μοιρα, μπρος στην επιθυμια του μεντορα σου. Επισης μια διευκρινηση. Καμια σχεση η περιπτωση Σπανουλη με την περιπτωση Οικονομου, τουλαχιστον ως προς την ηθικη "υποχρεωση" του καθε παιχτη απεναντι σε συλλογο-προπονητη και την τακτικη διαπραγματευσεων που ακολουθηθηκε. Να διευκρινισω οτι σε ολα τα παραπανω δεν εχω λαβει καν υποψιν σε ποια ομαδα υπεγραψε. Και στη Ρεαλ να πηγαινε, ακριβως τα ιδια θα εγραφα. Αυτα για να μην πει καποιος οτι υπεισερχεται οπαδισμος σε οσα γραφω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.