Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι εγω θα τον ηθελα τον Σατο στην ομαδα μας αλλα θα περιμενω να δω τι θα φερουμε κ εμεις...

Οσο για τον Σοφο ναι δεν ενδιαφερομαστε και μπορει να ρθει σε σας αν ξεχασει τις ρατσιστικες κραυγες, τον Σκλαβενιτη και το οτι οταν εφτασε να ζυγιζει 205 κιλα και να κινδυνευει απο καρδια, του εσωσαν τη ζωη στην ουσια. Για καριερα δε το ξαναγραφω το χουμε πει

Αφου δε τον θελουμε ναι δε μπορει να παρακαλεσει αλλα ας παει σε αλλη ομαδα εκτος του παο

Ε κι εσας ο Σπανουλης ηταν το πιο "αγαπημενο" σας παιδι απτους παιχτες του ΠΑΟ, αλλα ηρθε σε σας, σας πουλησε και λιγο οπαδιλικι και τα ξεχασατε ολα και γινατε μια αγαπημενη οικογενεια.

Προσωπικα δε θελω το χοντρο στην ομαδα μου, οχι για οπαδικους, αλλα για αγωνιστικους λογους. Το οτι τον λεω χοντρο η του εβγαζα σακουλες του Σκλαβενιτη, δε σημαινει οτι θα αποτελεσει εμποδιο στην καριερα του, αν αυτος θεωρει οτι ειναι για καλο του η μετακινηση στον ΠΑΟ.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενταξει ρε δν ειναι το ιδιο, θελω να πω οτι τον Σπαν δε τον ειχαμε στοχοποιησει οπως εσεις τον Σοφο

Τεσπα εννοειται αν ερθει σε σας κ δε θα τον βριζετε και θα παιξει χωρις προβλημα

Δημοσ.

Πάντως, περί Σπανούλη, Σόφο κτλ, τα επιχειρήματα "ξέχασε ότι τον έβριζαν και πάει να παίξει τώρα γι' αυτούς" μου φαίνεται εντελώς άστοχα.

Στην πραγματικότητα, εγώ θα το διασκέδαζα πολύ, αν ήμουν παίκτης, να βλέπω αυτούς που με έβριζαν μέχρι πριν λίγο καιρό, να με αποθεώνουν και να φωνάζουν το όνομά μου. Η ξεφτίλα είναι των καφρο-οπαδών, όχι των παικτών. Οι παίκτες δεν παίζουν για τους οπαδούς που βρίζουν, αλλά για τα εκατομμύρια που παίρνουν. Εξάλλου, και οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας στην οποία αγωνίζονται τους βρίζουν κατά καιρούς. Ακόμα μεγαλύτερη πλάκα, δε, θα είχε αν με έβριζαν οι ιδιοκτήτες μιας ομάδας (πχ Γιαννακόπουλοι με Γιαννάκη) και μετά να πήγαινα και να τους ανάγκαζα να με χρυσοπληρώσουν.

Πέρα από αυτό, ούτε ο Σόφο ούτε ο Σπανούλης πούλησαν ποτέ οπαδιλίκι, αν θυμάμαι καλά. Η συμπεριφορά τους ήταν κατά κανόνα μετριοπαθής. Ξεφτίλα είναι για κάποιους άλλους που δήλωναν "για πάντα Παναθηναϊκοί", ότι "δε θα έπαιζαν ποτέ στον ΠΑΟ" και διάφορα τέτοια και τελικά αυτο-διαψεύστηκαν πανηγυρικά...

Δημοσ.
Παναθηναϊκός

Συμφωνία με Φερνάντες http://www.sport24.gr/html/ent/140/ent.376140.asp

Δεν είναι κακός ο Φερνάντεζ για δεύτερος.

Η μόνη μου ένσταση είναι πως αποτελεί ένα από τα πουλέν του Τουλούμπα. Επίσης είναι γεγονός πως ο Τουλούμπας θα ρίξει λάσπη στον Τζόρβα με την πρώτη ευκαιρία γιατί τον τσούζει ο επόμενος Αρχηγός του ΠΑΟ να είναι Παναθηναϊκός με cojones.

Δημοσ.

Ισως μια μεταγραφη του Σχορτσιανιτη στον ΠΑΟ να του κανει καλο - στον Ολυμπιακο ηταν παντα το κακομαθημενο ταλεντο (25 χρονων!) που ολες οι μλκιες του συγχωρουνταν. Ποτε δεν ενοιωσε επαγγελματιας γιατι ποτε δεν αντιμετωπιστηκε ως τετοιος απο την ομαδα του και τα ΜΜΕ.

Σε πιο αυστηρο περιβαλλον ισως να εχει μια ελπιδα να συνελθει- αν και κρινοντας απο το πως αντιμετωπιζει το θεμα του συμβολαιου στο ΝΒΑ δεν το πολυπιστευω.

Δημοσ.
Ενταξει ρε δν ειναι το ιδιο, θελω να πω οτι τον Σπαν δε τον ειχαμε στοχοποιησει οπως εσεις τον Σοφο

Τεσπα εννοειται αν ερθει σε σας κ δε θα τον βριζετε και θα παιξει χωρις προβλημα

Κάνεις λάθος. Πέρα από μερικά ρατσιστικά γουρούνια που δυστυχώς υπάρχουν σε όλους τους χώρους της αθλητικής και όχι μόνο ζωής, ο Σοφοκλής σε πληροφορώ δεν είχε μεγάλες αντιπάθειες. Προσωπικά όσο κι αν ακούγεται παράξενα τον συμπαθούσα και τον συμπαθώ πάρα πολύ. Ίσως γιατί έβλεπα την προσπάθεια που έκανε να αμυνθεί απέναντι στα ρατσιστικά γουρούνια όπως είπα και πόσο προσπαθούσε να συγκρατηθεί.

Όχι, όχι ποτέ δεν μού ήταν αντιπαθής ο Σόφο. Απλά δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα σαν παίχτης και έχω πεί παλιότερα ότι θα μπορούσε να κάνει άλλη δουλειά από το να παίζει μπάσκετ.

Αντίθετα έχω ακούσει Ολυμπιακούς να λένε ότι ο Σπανούλης τους κάθεται στο στομάχι και ότι στην κυριολεξία τον απεχθάνονται.

Γι αυτό σας λέω μη φανατίζεστε.Εκείνοι τη δουλειά τους κάνουν και οικονομάνε απο δω κι από εκεί κι εμείς οι ηλίθιοι φωνάζουμε και τσακωνόμαστε.

Στον sport-fm έχω ακούσει επανειλημμένα οπαδό του Ολυμπιακού να λέει ότι αν αυτό το κωλόπαιδο ο Σπανούλης έρθει στον Ολυμπιακό, εγώ αλλάζω ομάδα!

Κανένας εκ των Φερνάντες, Τζόρβα (με αυτά που έχουμε δει μέχρι φέτος) δεν κάνουν για πρώτος τερματοφύλακας.

Σε έχω δεί και άλλες φορές να απαξιώνεις τον Τζόρβα. Σε χαλάει δηλαδή αν βελτιώσει λίγο τις εξόδους του? Τι άλλο δεν σού αρέσει απ' αυτόν?

Δημοσ.
ούτε ο Σπανούλης πούλησαν ποτέ οπαδιλίκι, αν θυμάμαι καλά. .

Δεν ησουν στο παρκινγκ που ηταν μπροστα μπροστα και εκλαιγε και του φωναξαμε μην κλαις Βασιλη

Εγω ημουν

Ασε μας τωρα με τον ανθρωπο που δηλωσε "μου αρεσε η συμπεριφορα των φιλαθλων του Ολυμπιακου" ως επιχειρημα

Δημοσ.

Ρε σεις, οι ουδετεροι που μας λεγατε για τα δικια του Τζιγγερ που βαζει πρωτα την "οικονομικη υγεια", στο αλλο τοπικ κλαινε οι γαυροι απο στεναχωρια

Σου λεει χρωσταμε και τα σκαμε στον Ριερα?Δεν γινεται.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...