geovard Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ρε σεις, οι ουδετεροι που μας λεγατε για τα δικια του Τζιγγερ που βαζει πρωτα την "οικονομικη υγεια", στο αλλο τοπικ κλαινε οι γαυροι απο στεναχωριαΣου λεει χρωσταμε και τα σκαμε στον Ριερα?Δεν γινεται. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ Και επειδή προφανώς αναφέρεσαι σε μένα γιά δείξε μου σε παρακαλώ σε ποιό μήνυμα έγραψα ότι επικροτώ τον Τζίγκερ που έχει σε οικονομική υγεία τον Παναθηναϊκό? Επιτέλους θα γράφετε την αλήθεια ή θα είστε μόνιμα παραπληροφοροιοδότες? Εκτός και αν δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε. Να αναφέρεις το μήνυμα σε παρακαλώ(προκαλώ) που το λέει αυτό και αν έχεις δίκιο τότε να ειρωνεύεσαι.
Linus_21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Σκούρα τα πράγματα για τον δικό μας αν συνεχίσει σε αυτό το tempo ο απέναντι, θα αναγκαστεί να ξηλωθεί.. Γκόμενες γυναίκες παιδιά παιχτών, πρωτοσέλιδα και οπισθόφυλλα εφημερίδων δεν θα σώσουν την κατάσταση.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Σκούρα τα πράγματα για τον δικό μας αν συνεχίσει σε αυτό το tempo ο απέναντι, θα αναγκαστεί να ξηλωθεί.. Ο Τζίγκερ αποκλείεται να ξηλωθεί, μόνο αν πουλήσει έχετε ελπίδα.
johnnyestia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Καλά, αν κρατήσει την ομάδα όπως είναι αυτή την στιγμή χαλαρά θα το πάρουμε και αυτό το πρωτάθλημα.
vlachaquito Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ρε σεις, οι ουδετεροι που μας λεγατε για τα δικια του Τζιγγερ που βαζει πρωτα την "οικονομικη υγεια", στο αλλο τοπικ κλαινε οι γαυροι απο στεναχωριαΣου λεει χρωσταμε και τα σκαμε στον Ριερα?Δεν γινεται. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ Και επειδή προφανώς αναφέρεσαι σε μένα γιά δείξε μου σε παρακαλώ σε ποιό μήνυμα έγραψα ότι επικροτώ τον Τζίγκερ που έχει σε οικονομική υγεία τον Παναθηναϊκό? Επιτέλους θα γράφετε την αλήθεια ή θα είστε μόνιμα παραπληροφοροιοδότες?Εκτός και αν δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε. Να αναφέρεις το μήνυμα σε παρακαλώ(προκαλώ) που το λέει αυτό και αν έχεις δίκιο τότε να ειρωνεύεσαι. Σε εμενα αναφερετε εγω ειχα μιλησει για οικονομικη υγεια. Καιζερ, με επιβεβαιωνεις με αυτο το ποστ. Αν ηταν ακομα ο κοκκαλης, με τοσα χρεη που ΕΙΧΕ θα επερνε ριερα νομιζεις?? Μην ξεχνας οτι ο μαρινακης πληρωσε/θα πληρωσει και τα χρεη αγοραζοντας την ομαδα (γιαυτο αλλωστε την πηρε πιο φτηνα). Ειναι η πρωτη του χρονια, θελει να φερει ενθουσιασμο στην ομαδα, τι περιμενες, να μεινει με τον χολεμπα???
KaizerSoze Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Και επειδή προφανώς αναφέρεσαι σε μένα γιά δείξε μου σε παρακαλώ σε ποιό μήνυμα έγραψα ότι επικροτώ τον Τζίγκερ που έχει σε οικονομική υγεία τον Παναθηναϊκό? Επιτέλους θα γράφετε την αλήθεια ή θα είστε μόνιμα παραπληροφοροιοδότες?Εκτός και αν δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε. Να αναφέρεις το μήνυμα σε παρακαλώ(προκαλώ) που το λέει αυτό και αν έχεις δίκιο τότε να ειρωνεύεσαι. Εσυ τωρα που κολλας? Οχι, δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου οταν ποσταρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ακουγεται οτι κινουμαστε για τον χοντρο με ενα συμβολαιο υψους 1.4εκ/χρονο. Και σκεφτομαι τα εξης Η ρητρα του Μαριτς ειναι 1εκ ευρω ενω ο Μαριτς αμοιβεται αυτη τη στιγμη με 250.000/χρονο. Εμεις του προσφεραμε 500.000/χρονο και αρνηθηκε (καλος λαλακας δε μπορω να πω). Αντε πες οτι του προσφερεις 700.000/χρονο, του φουστη θα δεχθει 3πλασια λεφτα ειναι. Συνολο δηλαδη, χοντρικα τελειως 1εκ ρητρα+700.000 = 1.7εκ ευρω και ηρθε. Και καθομαστε και συζηταμε για 1.4/χρονο στον χοντρο? Ειναι δυνατον? Καιεπειδη τα συμβολαια σε 25ρηδες παιχτες (οσο ειναι και οι 2 δηλαδη) ειναι περιπου 3ετη κλειστα ας το σκεφτουμε, αυτη ειναι η πιο σωστη εκδοχη: Αν φερουμε Μαριτς με ενα 3ετες στα 700.000 ευρω θα μας κοστισει συνολικα 3.4εκ ευρω. Αν φερουμε χοντρο με επισης 3ετες στα 1.4εκ ευρω, τοτε θα μας κοστισει 4.2εκ ευρω. Και 1μυριο να δωσουν συμβολαιο στο Μαριτς παλι φθηνοτερος απτο χοντρο βγαινει. Και ακομα συζηταμε για τον χοντρο? Ο ενας ερχεται και δινει οριστικη λυση στη φροντ λαιν σου και σου στοιχιζει λιγοτερα και ο αλλος ειναι ενα κατασκευασμα των ΜΜΕ στον οποιο ελπιζεις οτι ΘΑ γινει επαγγελματιας, ΘΑ βελτιωθει, ΘΑ προσαρμοστει, ΘΑ ΘΑ ΘΑ, μπας και σου δωσει λυση στη φροντ λαιν ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ.
SlimData Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Και ξαναγράφω εγώ.. ΟΚ, τον αντιπαθείς τον σχορτσιανίτη.. Αν όμως τον θέλει ο ζοτς δεν σημαίνει τίποτα αυτό για σένα?? Δεν του έχεις εμπιστοσύνη??
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Και ξαναγράφω εγώ.. ΟΚ, τον αντιπαθείς τον σχορτσιανίτη.. Αν όμως τον θέλει ο ζοτς δεν σημαίνει τίποτα αυτό για σένα?? Δεν του έχεις εμπιστοσύνη?? Αν ο χοντρος προηγειται στη λιστα του Ζοτς απο τον Μαριτς τοτε παω πασσο.
johnyboy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Αν δε πουλήσει ο Α/Α ξεχάστε και τα 2 αθλήματα.Θα αργήσετε αλλά θα το καταλάβετε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Αν δε πουλήσει ο Α/Α ξεχάστε και τα 2 αθλήματα.Θα αργήσετε αλλά θα το καταλάβετε. Δεν υφισταται αυτο στο μπασκετ που εχω ηδη ετοιμη 10δα (αλλες 2 προσθηκες θελω και εκλεισα) και ΚΥΡΙΩΣ εχω Ζοτς στον παγκο. Χωρια οτι καναμε αψογες μεταγραφικες κινησεις μεχρι στιγμης εχοντας κινηθει πολυ προσεκτικα σε ολες τις περιπτωσεις, που σημαινει οτι για ακομα 1 καλοκαιρι δουλευουν σωστα εκει μεσα :> Υπαρχει περιπτωση να ξεγραφω αθλημα με Ομπραντοβιτς στον παγκο?
johnyboy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 θες ψηλό και και ένα παίχτη στο 1-2.όλοι λένε χοντρό και τέρμα.Αν γίνει αυτό πάμε για ναυάγιο. Και δεν μιλάω για την Ελλάδα.Για Ευρώπη λέω. Θα το βρούμε μπροστά μας αυτό λέω στο προηγούμενο ποστ.Εδώ θα είμαστε.θα ακούσουμε για δώρο Παύλου ο Γκαλάς και στο μπάσκετ δεν θα έχουμε 1-2.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 θες ψηλό και και ένα παίχτη στο 1-2.όλοι λένε χοντρό και τέρμα.Αν γίνει αυτό πάμε για ναυάγιο. Και δεν μιλάω για την Ελλάδα.Για Ευρώπη λέω. Θα το βρούμε μπροστά μας αυτό λέω στο προηγούμενο ποστ.Εδώ θα είμαστε.θα ακούσουμε για δώρο Παύλου ο Γκαλάς και στο μπάσκετ δεν θα έχουμε 1-2. Σεντερ θελουμε και να ανανεωσει ο Σαρας. Ουτε εγω θελω το χοντρο (μονο να σουταρει βολες τον σκεφτομαι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι) αλλα imo η δουλεια θα γινει οπως εγινε και αυτη του Σατο, γνωστη και επιτυχημενη η τακτικη της ΚΑΕ. Αποπροσανατολισμος του κοσμου και κυριως των αντιπαλων για Ρουντι Φερναντεζ μεχρι να συμφωνησουν με Σατο και να σκασει στη δημοσιοτητα το θεμα. Ετσι πιστευω πως γινεται κι εδω, δηλαδη λενε χοντρος-χοντρος-χοντρος και καποια μερα ξαφνικα θα μαθεις οτι εκλεισε κανας Μαριτς/Ν Ντογκ/Αντερσεν (για τον 3ο δεν παιζει καμια πιθανοτητα αλλα λεμε τωρα). Εχω εμπιστοσυνη. Θελω να πιστευω οτι δε θα ανακατευτουν με τον Γκαλας η οποιοδηποτε αλλο στη μπαλα οι Γιαννακοπουλοι. Και ας μεινουμε με τον Βασκο και τον Βυντρα.
ata1983 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ο Εντογκ πλάκα πλάκα με τους νούς κανόνες μια χαρά θα ήταν με τον Μπατιστ για τα δυο μας βασικά πεντάρια , γρήγοροι και αθλητικοί τύποι.
johnyboy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δεν γίνεται να ανανεώσει ο Σάρας.Με τίποτα. θα έπαιρνε 1.2 για τον τελευταίο χρόνο.Του κάναμε διακοπή για να του κάνουμε 600.000 για να πάει με εφορία 1,1? γελάνε τα τσιμέντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.