Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ανακοίνωση της η Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), καλεί τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί αναφορικά με τις κλήσεις που πραγματοποιούν σε αριθμούς τηλεφώνων πέραν της επικράτειας! Το τελευταίο διάστημα όπως αναφέρεται, έχουν πραγματοποιηθεί καταγγελίες σχετικά με υπερχρεωμένους λογαριασμούς από κλήσεις σε χώρες του εξωτερικού οι οποίες όμως θεωρούνταν ως “δωρεάν” από πλευράς καταναλωτών, σύμφωνα πάντα με τις διαφημίσεις στα πακέτα των εναλλακτικών παρόχων!

Η επιτροπή εξετάζει τις καταγγελίες για να εξακριβώσει εάν πρόκειται για παραπληροφόρηση από πλευράς των παρόχων είτε εάν συμβαίνει παράβαση του κώδικα δεοντολογίας ώστε να γίνουν παρατηρήσεις και να επιβληθούν κυρώσεις όπου χρειάζεται.

Καλό θα ήταν να εξετάζετε με προσοχή τους όρους χρήσης κάθε συμβολαίου, να ελέγχετε τα μικρά γράμματα καθώς και να ενημερώνεστε για τις χρεώσεις σε υπηρεσίες και προσφορές τις οποίες είναι υποχρεωμένος ο κάθε πάροχος να αναφέρει αναλυτικά!

Source.png Πηγή: zero.gr

Δημοσ.
είχε κάποιος τέτοιο πρόβλημα; σε εμένα με forthnet μια χαρά τζάμπα ήταν πάντως..

Έχω πάρει τηλέφωνο στην Αγγλία και χρεώθηκα με τις τρέχουσες τιμές. Αφού το είδα στο λογαριασμό μου τους πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι και πως. Μου απάντησαν ότι ισχύει για landlines και όχι για γραμμές που έχουν να κάνουν και με data. Τους έδωσα το τηλέφωνο στο οποίο πήρα (ξενοδοχείο ήταν) και μου είπαν ότι αυτό έχει χρέωση.

Μου είχαν προτείνει να τους παίρνω τηλέφωνο πριν για να μου λένε αν έχει χρέωση ή όχι.

Δημοσ.

και όχι για γραμμές που έχουν να κάνουν και με data

για ανάλυσέ τοππ λίγο παραπάνω, δε καταλαβαίνω τι εννοείς.

Δημοσ.

Στην αγγλία έχουν ένα κάρο προθέματα στα σταθερά τους (όχι τα οικιακά) τα οποία έχουν και διαφορετικές χρεώσεις. προφανώς θα ήταν κάτι τέτοιο (η εστία μου είχε 0870 το οποίο ήταν με κανονική χρέωση - δεν έχουν όμως όλα τα 0870 ίδια χρέωση,τουλαχιστον πριν 5 χρόνια ήταν έτσι)

δες και εδώ

Δημοσ.
για ανάλυσέ τοππ λίγο παραπάνω, δε καταλαβαίνω τι εννοείς.

Μάλλον είναι αυτό που αναφέρει ο grigas. Στην περίπτωση τη δικιά μου, μου ανέφεραν από τη Forthnet ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν ανήκει στο "κλασσικό" τηλεφωνικό δίκτυο, αλλά έχει καταχωρηθεί σαν data τερματικό όπως περίπου τα fax. Μάλλον επειδή ήταν ξενοδοχείο δεν είχε κλασσική landline αλλά ίσως κάποια περίεργη VoIP like...

Δημοσ.
Έχω πάρει τηλέφωνο στην Αγγλία και χρεώθηκα με τις τρέχουσες τιμές. Αφού το είδα στο λογαριασμό μου τους πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι και πως. Μου απάντησαν ότι ισχύει για landlines και όχι για γραμμές που έχουν να κάνουν και με data. Τους έδωσα το τηλέφωνο στο οποίο πήρα (ξενοδοχείο ήταν) και μου είπαν ότι αυτό έχει χρέωση.

Μου είχαν προτείνει να τους παίρνω τηλέφωνο πριν για να μου λένε αν έχει χρέωση ή όχι.

Καλησπερα για πια εταιρια πες μας να ξερουμε,εννοω ενναλακτικο?

Δημοσ.
Καλησπερα για πια εταιρια πες μας να ξερουμε,εννοω ενναλακτικο?

Forthnet αν και για όλους πρέπει να ισχύουν αυτές οι εξαιρέσεις.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
Netone και ολα τσαμπα!!!

famous last words...

αλλά ξέχασα δεν διαβάζεις τα posts μέσα στο topic, μόνο τον τίτλο...

Δημοσ.
είχε κάποιος τέτοιο πρόβλημα; σε εμένα με forthnet μια χαρά τζάμπα ήταν πάντως..

δεν είχα οποιοδήποτε πρόβλημα για τους μήνες τώρα

Δημοσ.
famous last words...

αλλά ξέχασα δεν διαβάζεις τα posts μέσα στο topic, μόνο τον τίτλο...

Ειδες τι εκανες τωρα; Του την ειπες και στο αλλο θεμα με τα ασυρματα υψηλων ταχυτητων, εκανε ακριβως το αντιθετο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...