lefi Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ένα παλαιό γνωστό αστείο λέει ότι εάν πως εάν πετάξεις μία πέτρα από ένα παράθυρο θα πετήχεις ένα πρόεδρο. Το θέμα αυτού του topic είναι ότι έχουμε γεμίσει από προέδρους , για παράδειγμα είχα δει πριν καιρό στην τηλεόραση τον πρόεδρο ελλήνων χρηστών ίντερνετ, στα μπλόκα των αγροτών ο πρόεδρος του συνδέσμου μπλόκου αγροτών τάδε περιοχής. Είναι λειτουργικό να έχουμε τόσους πολούς προέδρους ποιός ψήφισε τον πρόεδρο ελλήνων χρηστών ίντερνετ;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το προβλημα σου ειναι ο προεδρος χρηστων Ιντερνετ, τον οποιο φαινεται οτι δεν συμπαθεις και τοσο, η γενικα οι προεδροι ?
Tenshi Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δέν ξέρω τι κάνουν οι πρόεδροι...τα γκαφρά είναι στους Ταμίες πάντως
klainmaingr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Πρόεδρος ελλήνων χρηστών ίντερνετ; Το στομάχι μου πόνεσε απο την αηδία...
tasoskont Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Πρόεδρος ελλήνων χρηστών ίντερνετ;Το στομάχι μου πόνεσε απο την αηδία... xaxaxaxax παντου υπαρχει τελικα ενας προεδρος
gf030 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Είναι λειτουργικό να έχουμε τόσους πολούς προέδρους ποιός ψήφισε τον πρόεδρο ελλήνων χρηστών ίντερνετ; Ενταξει, νομιζω οτι υπερβαλεις λιγακι.... Προεδρος ενοικιαστων της πολυκατοικιας μου
MiltoZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Πρόεδρος ελλήνων χρηστών ίντερνετ;Το στομάχι μου πόνεσε απο την αηδία... Ε.Ε.Χ.Ι. (Ένωση Ελλήνων Χρηστών Ίντερνετ) - Εκπροσωπώντας εμένα, χωρίς…εμένα
klainmaingr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ Μίλτο. Δέν ήξερα οτι αυτός ο τύπος είναι για τον οποίο γίνεται η συζήτηση... Ο ίδιος τραγικός που είχανε πάει και τα παιδιά απο μάς αν δεν κάνω λάθος... Εμετικός και γραφικός.... Σπάμ και βία
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ε.Ε.Χ.Ι. (Ένωση Ελλήνων Χρηστών Ίντερνετ) - Εκπροσωπώντας εμένα, χωρίς…εμένα Θα μου επιτρέψετε να σημειώσω εδώ ότι δεν έχω καμία σχέση με το site με URL www.pare-dose.net . Άλλωστε το δικό μου nickname γράφεται με w (paredwse).
Lucifer Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Νομίζω είναι πολύ αργά για υπεκφυγές, ο Πρόεδρος έχει δει τι έχεις κάνει. "The Emperor is not as forgiving as I am".
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Νομίζω είναι πολύ αργά για υπεκφυγές, ο Πρόεδρος έχει δει τι έχεις κάνει."The Emperor is not as forgiving as I am". "I find your lack of faith disturbing"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 "I find your lack of faith disturbing" the video is no longer available... Paredwse, i'm disappointed...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Διορθώθηκε το αρχικό link...
Evgenios1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ελεος..... τοσα πραματα εχει κανει αυτος (Βασιλάκος) μεχρι και στη συνταξει του λεξικου ηταν μεσα. ητο ανανγκη να βαπτιστει προεδρος ? κριμα και τον συμπαθουσα 10 "ου" στον Βασιλάκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.