Προς το περιεχόμενο

Eurovision: Ρε συ! Αυτοί ζούνε σε άλλο πλανήτη;!

billdll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω να δω τηλεόραση από τότε που έπαιζε τα εγκλήματα.Την απεχθάνομαι.

same.

Και εγω την ιδια γνωμη εχω για την Eurovision.. αλλά ειναι πιθανο σαν χώρα να εχουμε κερδη απο αυτή τη μα..ια πουλώντας τουρισμο... Αυτο ειναι το target group τουριστων που στοχευουμε γι'αυτο δινουμε "βαρος" στο διαγωνισμο τα τελευταια χρόνια που αρχισε να γίνεται πιο σοβαρη δουλεια στην προσελκιση τουριστων.

Δεν συμφωνω με αυτη τη λογική βεβαια αλλά ετσι ειναι τα πραγματα..

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως τη γουστάρω αυτή τη παρακμή.Με φτιάχνει.Όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες που πάνε και κυματίζουν τη σημαία μας δηλαδή, τα έχουν λύσει ΌΛΑ τα προβλήματα τους;WTF?Τα έχουν κάνει όλα και το μόνο που έμεινε στην 'to do list' τους είναι συμμετοχή στο eurovision contest;

• Super Moderators
Δημοσ.
same.

Και εγω την ιδια γνωμη εχω για την Eurovision.. αλλά ειναι πιθανο σαν χώρα να εχουμε κερδη απο αυτή τη μα..ια πουλώντας τουρισμο... [...]

Εάν υπήρχε τέτοια πιθανότητα, ίσως ήμουν υπέρ. Αλλά δυστυχώς τα περί άγρας τουρισμού μάλλον όνειρα είναι παρά σοβαρή προοπτική. Εδώ δεν είχαμε κέρδη στον τουρισμό από την κορυφαία διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς του 2004 (στους οποίους πήγαμε και πολύ καλά), από τη Eurovision θα'χουμε;

Δημοσ.
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι γίνετε, πως ανεχόμαστε μέσα σε αυτή τη κρίση μέσα σε αυτό το χαμό μέσα σε αυτή την ανεργία μέσα σε αυτή τη ανέχεια και τη δυστυχία μέσα στις αυτοκτονίες που γίνονται για απλήρωτα χρέη μέσα στο οικολογικό και ενεργειακό πρόβλημα που έχει ο πλανήτης μέσα σε τέτοιο άσχημο κλίμα γενικότερα ανά το κόσμο να ασχολούμαστε και να τρώμε στη μάπα από όλα τα μέσα ενημέρωσης (υποτίθεται πως είναι) τη "γουροβισιον" μέσα στη χλίδα με χιλιάδες φώτα αναμμένα, με υπέρογκα έξοδα και με πολύ life style λες και ζούνε σε άλλο πλανήτη ρε δε μας χέζουνε λέω εγώ... θα τη σπάσω τη ριμάδα τη τηλεόραση…τέλος...τους σιχάθηκα

ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δε λέγεται η οργή που νιώθω όταν βλέπω αυτούς τους ελεεινούς κρετίνους να μας λένε δήθεν πως θα σώσουμε το πλανήτη και πως θα κάνουμε οικονομία και από την άλλη να ασχολούνται με μια εκδήλωση του κόλου που με το προϋπολογισμό τις, θα μπορούσαν να βοηθηθούν χιλιάδες οικογένειες.

sorry αν είπα και κάνα μπινελίκι:X

Με όση ωριμότητα μπορώ να έχω στα 15 μου χρόνια, και με όση απέχθεια νιώθω για την eurovision θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου σε ορισμένα πράγματα που είπες... Μιλάς για απλήρωτα χρέη και αυτοκτονίες... Ποιος τα έκανε αυτά τα χρέη άνθρωπε μου? Ο ίδιος που αυτοκτόνησε δεν τα έκανε? Όταν τα έκανε δεν ήξερε τι επιπτώσεις θα μπορούσαν να έχουν σε αυτόν και την οικογένεια του? Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που με έμαθαν να απλώνω τα πόδια μου μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα μου και σου μιλάω ειλικρινά δεν νιώθω καμιά θλίψη για αυτούς που "αυτοκαταστρέφονται"... Αυτή ήταν η μόνη επισήμανση που ήθελα να κάνω... Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου για τον θεσμό της eurovision και τα λεφτά που ξοδεύονται αλλά η ελλάδα έτσι ήταν κι έτσι θα 'ναι... Για να κάνουμε εφέ είμαστε πρώτοι... Να προσποιούμαστε κάτι που δεν είμαστε... Να δίνουμε εκεί που δεν υπάρχει αξία...

Όλα ειπώθηκαν με φιλικό τρόπο πάντα, δεν θα ήθελα να δημιουργήσω κάποια αναταραχή...

Με εκτίμηση,

Domenico

Δημοσ.
Εάν υπήρχε τέτοια πιθανότητα, ίσως ήμουν υπέρ. Αλλά δυστυχώς τα περί άγρας τουρισμού μάλλον όνειρα είναι παρά σοβαρή προοπτική. Εδώ δεν είχαμε κέρδη στον τουρισμό από την κορυφαία διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς του 2004 (στους οποίους πήγαμε και πολύ καλά), από τη Eurovision θα'χουμε;

Δεν είχαμε κέρδη στον τουρισμό από τους Ολυμπιακούς του 2004 !?

Ακόμα και αν δεν είχαμε άνοδο, μήπως αν δεν ήταν οι οι ολυμπιακοί τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα .. ;

Δημοσ.

Ναι γιατι η Γιουροβιζιον πλασαρει μια εικόνα ιδια με αυτη που πλασαρουμε και εμεις στους τουριστες. Η εικονα που δινουμε ειναι οτι ειμαστε παιδαραδες και εχουμε τις σουπερ γκομενες και αν θελετε σεξ και ξενυχτια ελατε στην Ελλαδα.. Δεν στειλαμε τη Φαραντουρη να τραγουδησει αλλά τον Σακη και τη Παπαριζου (χωρις φουστα)...

Δημοσ.

Α ρε κατηφόρα που πήραμε ...

Εδώ οι καλές ακρογιαλιές και οι καθαρές θάλασσες ....

Ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω ...

Δημοσ.

Δεν το είχα σκεφτεί στο παρελθόν, και πάντα προσπαθούσα να μάθω γιατί τόσο ντόρος με την eurovision. Τελικά δεν έχουμε καταλάβει ότι η eurovision είναι μια από τις "βασικές βαριές βιομηχανίες μας". Όσο και αν δεν θέλουμε να το καταλάβουμε

• Super Moderators
Δημοσ.

Μακριά από μένα να υπερασπιστώ την τραγουδιάρικη πανύγηρη, αλλά το "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου" δεν είναι τωρινή κατεύθυνση του Ελληνικού τουρισμού, χρόοοοοονια τώρα έτσι πορευόμαστε.

Προσωπικά, αμφιβάλλω για το αν υπάρχουν οφέλη για τον τουρισμό από αυτή την ιστορία, αλλά το γεγονός πως τα ποσά της eurovision πάνε με απευθείας ανάθεση στους ίδιους και τους ίδιους (Ρουβάς, Ευαγγελινός, Μαγγίρα τώρα, εκείνη η ανεκδιήγητη η Μπόκοτα παλιότερα) είναι προκλητικό.

Αν, πάλι, όπως η Μολδαβία, πήγαιναν για "διεθνή καριέρα" με δικά τους έξοδα, θα μου ήταν πολύ συμπαθέστερος ο ασθμαίνων Σάκης και η κομπανία του.

Δημοσ.

οι ολυμπιακη βοηθήσανε και πολύ μάλιστα απλος για να γίνουν τα ερ΄γα αυτα που βγάλαμε τα πη΄γαμε στην εξωφληση αλλα τα εργα έμειναν.

η eu. πάντως είναι και σκηνικο πολιτικών εξελίξεων που μπορει να το άρχησε η ελλάδα και η κύπρος

και να πω και ακόμα πως εχω απορια ποση ψιφήζουν αφου απο γνωστα πρόσωπα μου που τους αρέσει να τα βλέπουν δεν εχουν χαλάσει παρόλλο αυτα δεκάρα σε μήνυμα

Ο τουρισμός της ελλαδας χωριζεται σε 3 μεροι

1. οι εληνες που κανουν εσωτερικο τουρισμό

2.οι ξενοι που ερχοντε για τη μυκωνο

3.οι ξένοι που έρχοντε για να γνωρισουν το πολιτισμό ,τη΄φύση κτλ

οι πρώτη σπαταλουν μετρια,αναλογα το εισωδημα κτλ

οι δεύτεροι πληρώνουν πολύ πολύ λιγα αφου όλοι ειναι με το βραχιολάκι

οι τριτοι ειναι αυτοι που θα δώσουν τα περισσότερα

πολύ πιθανον να εχουν ξεναγό, ή χαρτες ή άλλα τοσα πράγματα

Δημοσ.
Μακριά από μένα να υπερασπιστώ την τραγουδιάρικη πανήγυριfixed, αλλά το "λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου" δεν είναι τωρινή κατεύθυνση του Ελληνικού τουρισμού, χρόοοοοονια τώρα έτσι πορευόμαστε.

Οχι όμως χαιδεύοντας τα ταπεινά αντανακλαστικά του μέσου θεατή του πανηγυριού της eu , όχι ρεζίλικα και ευτελιστικά , αλλά δίνοντάς του ερεθίσματα πολιτισμικά , κεντρίζοντάς του το ενδιαφέρον όχι με κέντρισμα τσιφτετελομπαρόκ .
Δημοσ.

Εγω θα `λεγα να κανουμε το σταυρο μας, να μην βγουμε πρωτοι,γιατι του χρονου θα πρεπει να τους φιλοξενησουμε.

Νομιζω οτι ολοι καταλαβενετε τι θα σημαινει αυτο.

Σπαταλη και κοντρα σπαταλη και κοντρα κοντρα σπαταλη και...σπαταλη στο απειρο...

Γιατι πρεπει να δειξουμε το καλο μας προσωπο και να να τιμησουμε τον Ξενιο Δια και να γινουμε για αλλη μια φορα ο φαρος και μπλα μπλα μπλα...

Και φυσικα σε ελευθερη μεταφραση ολα αυτα σημαινουν ελεηστε τυφλοι τους ανοιχτοματηδες...

Δημοσ.

Ποια κερδη ειχαμε με τους Ολυμπιακους ?

Το κυκλοφοριακο παρεμεινε το ιδιο και χειροτερο εκτος απο το τραμ :-D:-D:-D και και την Κηφισου

Σπαταληθηκαν εκατομμυρια για σταδια τα οποια εχουν μεινει ερημα και ετοιμα να γκρεμιστουν

Α ξεχασα οτι εξαρθρωθηκε και η τρομοκρατια ως δια μαγειας λιγο πριν τους αγωνες αλλα ατυχια, ξαναεμφανιζεται τωρα ξανα

Δημοσ.

Εγώ απορώ πως γίνεται νέοι άνθρωποι που έχουν internet να ασχολούνται ακόμα με την τηλεόραση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...