thakisn Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 αυτό που λες φιλε με τις 2 κάρτες είναι για το macbook προ (δες εδώ) α,οκ...Συγνωμη,δεν το ηξερα..
charoui Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 α,οκ...Συγνωμη,δεν το ηξερα.. τι συγγνώμη, εδώ είμαστε για να βοηθάμε
thakisn Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Και επανέρχομαι δριμύτερος επειδή μου έσκασε μια ωραία περίπτωση!!!Αυτός που ξέρει σίγουρα θα γελά τώρα που το διαβάζει!! Λοιπόν,αυτός με τα 2,66ghz , αν θέλω αργότερα,μπορώ να του αλλάξω cpu ή/και καρτα γραφικών ή θα μπλέξω? Επίσης, θα μ'ενδιέφερε πολύ να μου πεί κάποιος πως γίνεται να εχω λίνουξ, έστω και "όχι εγγενώς"!!
triggerman Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Οχι δεν γινεται να αλλαξεις ουτε καρτα γραφικων ουτε cpu μιας και ειναι κολλημενες πανω στην πλακετα της μητρικης.Μονο μνημη μπορεις να προσθεσεις.Μπορεις να τρεξεις οποιοδηποτε αλλο λειτουργικο(αρα και linux) μεσω καποιου virtual machine προγραμματος.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Και επανέρχομαι δριμύτερος επειδή μου έσκασε μια ωραία περίπτωση!!!Αυτός που ξέρει σίγουρα θα γελά τώρα που το διαβάζει!!Λοιπόν,αυτός με τα 2,66ghz , αν θέλω αργότερα,μπορώ να του αλλάξω cpu ή/και καρτα γραφικών ή θα μπλέξω? Όχι, σε iMac δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο. Επίσης, θα μ'ενδιέφερε πολύ να μου πεί κάποιος πως γίνεται να εχω λίνουξ, έστω και "όχι εγγενώς"!! Μπορείς να έχεις Linux "μέσα" από το ΜacOS X με ένα virtual machine όπως το VirtualBox της Sun (δωρεάν) ή το Parallels (εμπορικό). Ενδεχομένως να μπορείς να έχεις και Linux ως επιλογή boot (μέσω του Βootcamp, το οποίο είναι τεχνολογία που ενσωματώνεται στο MacOS X). Αυτό το τελευταίο δεν το λέω με σιγουριά γιατί δεν το γνωρίζω.
magicofungo Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 παιδια γεια σας εχω τον imac 24'' με την gforce,enaς φιλος μου εδωσε σε αρχειο μια blueray ταινια στα 1080p αλλα οταν προσπαθησα να την παιξω και με vlc και με quicktime δεν παιζει.Παιζει 3 sec και μετα κρασαρει.Κανονικα δεν παιζει full hd ο imac? ψιλοξενερα αν δεν παιζει γιατι πριν τον αγορασω ολοι μου ελεγαν οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα υπαρχει περιπτωση να εχει το IMac προβλημα?εσεις εκει εξω με τα imac μπορειτε να τρεξετε τετοια αρχεια?
iced Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Φιλε μου κατι αλλο συμβαινει, παιζει hd και μαλιστα παρα πολυ ανετα. Για αρχη κατεβασε τον plex και δοκιμασε. Εγω περα απο αυτον εχω τους vlc-mplayer...
Whiteyez Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 παιδια γεια σας εχω τον imac 24'' με την gforce,enaς φιλος μου εδωσε σε αρχειο μια blueray ταινια στα 1080p αλλα οταν προσπαθησα να την παιξω και με vlc και με quicktime δεν παιζει.Παιζει 3 sec και μετα κρασαρει.Κανονικα δεν παιζει full hd ο imac? ψιλοξενερα αν δεν παιζει γιατι πριν τον αγορασω ολοι μου ελεγαν οτι δεν θα εχω κανενα προβλημα υπαρχει περιπτωση να εχει το IMac προβλημα?εσεις εκει εξω με τα imac μπορειτε να τρεξετε τετοια αρχεια? Επίσης κατέβασε το Perian, είναι must. http://www.apple.com/downloads/macosx/video/perian.html
Whiteyez Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 1080 p μόνο με plex μάγκες ;ρ Και μένα o vlc κολλούσε αλλά μετά από ένα tweak έσιαξε. Άν θυμάμαι καλά πήγα στα Preferences του vlc - Video - (Κάτω δεξιά ) επιλέγουμε All -> Input Codecs -> Other Codecs -> FFmpeg -> Skip the loop filter for H.264 decoding -> Επιλέγουμε το All -> Save και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.