Προς το περιεχόμενο

Λιμάνι Ραφήνας Κυριακή μεσάνυχτα. Θα βρω μεταφορικό;

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Λοιπόν, έχω βρει ένα πλοίο που ξεκινάει από Άνδρο βράδυ και φτάνει Ραφήνα κοντά στα μεσάνυχτα. Αυτοκίνητο δεν παίζει, ούτε και κανείς να έρθει να μας πάρει (2 άτομα). Θα βρω κανένα τρόπο να γυρίσω Αθήνα ή θα περιμένω να ξημερώσει για να πάρω ΚΤΕΛ; Έχει κανείς εμπειρία, αν περιμένουν ταξί στη Ραφήνα και αν είναι αρκετά;

Ευχαριστώ!

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα. Λοιπόν, έχω βρει ένα πλοίο που ξεκινάει από Άνδρο βράδυ και φτάνει Ραφήνα κοντά στα μεσάνυχτα. Αυτοκίνητο δεν παίζει, ούτε και κανείς να έρθει να μας πάρει (2 άτομα). Θα βρω κανένα τρόπο να γυρίσω Αθήνα ή θα περιμένω να ξημερώσει για να πάρω ΚΤΕΛ; Έχει κανείς εμπειρία, αν περιμένουν ταξί στη Ραφήνα και αν είναι αρκετά;

Ευχαριστώ!

Ταξί υπάρχουν, πιθανολογώ ότι θα υπάρχουν στην προβλήτα του λιμανιού για να περιμένουν ταξιδιώτες (όπως εσύ καλή ώρα) που θα έρχονται από Άνδρο. Τώρα εάν είναι αρκετά είναι σχετικό - πόσοι θα αποφασίσουν να έρθουν. Γενικά είναι καμιά 10αριά τα εν υπηρεσία ταξί στη Ραφήνα.

Είναι Κυριακή βράδυ η επιστροφή;

Δημοσ.

Ναι, Κυριακή 23.45 λέει ότι φτάνει το πλοίο και με προβληματίζει αν θα βρω κανέναν πρόθυμο να με πάει Μαρούσι. Δεν ξέρω και πόσο κόσμο έχουν αυτά τα πλοία. Αν έχει 10 ταξί η Ραφήνα, 20 νοματαίοι να κατεβούμε, δε θα χωρέσουμε!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι, Κυριακή 23.45 λέει ότι φτάνει το πλοίο και με προβληματίζει αν θα βρω κανέναν πρόθυμο να με πάει Μαρούσι. Δεν ξέρω και πόσο κόσμο έχουν αυτά τα πλοία. Αν έχει 10 ταξί η Ραφήνα, 20 νοματαίοι να κατεβούμε, δε θα χωρέσουμε!

Αν δεν σε χαλάει το πρωινό ξύπνημα (ΚΤΕΛ για Αθήνα έχει από τις 6.00), να σε φιλοξενήσω. Θα σου κάνω και σπέσιαλ τιμή (δεχόμεθα και πιστωτικές, κατά προτίμηση golden).

Δημοσ.

Θα βρεις.Παιζει να υπάρχει και κάνενα λεοφωρίο όμως. Αλλα χλωμά.

Αρα ραδιοταξί παίρνεις η βρισκεις κανενα ταξί Αν και ειναι λιγο αγρια εκει το βράδυ και ειδικα αν κουβαλάς πραγματα.

Αλλα ειτε ξηλώνεσε και παιρνεις ραδιοταξι. Το πολυ 20-30 ευρώ να σας πάρει συνολο ισως και κατι παραπανω νομιζω.Σιγα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα κάνω μια προσπάθεια να εξασφαλίσω κοπάνα από τη δουλειά τη Δευτέρα το πρωί, για να γυρίσω με το πρώτο της Δευτέρας. Αν τα καταφέρω καλώς, αν όχι, μάλλον με βλέπω να κανονίζω ραδιοταξί.

ΠΔ ευχαριστώ, θα είμαστε 20 άτομα, δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα, ε;

Δημοσ.

προσεχε τους ταριφες στη Ραφηνα, ειναι μεγαλοι αληταραδες. ειδικα τετοια ωρα αν βρεις, θα σου σπασουν τα @@ για να σου κανουν "τη χαρη" να σε πανε Αθηνα και πιθανον να ζητησουν διπλα λεφτα. προσεξε τους

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

ΠΔ ευχαριστώ, θα είμαστε 20 άτομα, δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα, ε;

Όχι, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα...

... εάν δεν έχετε πρόβλημα να κάνετε κάμπινγκ στον κήπο παρέα με 4 σκυλιά. :-)

Πες μου αν είναι, να τα αφήσω νηστικά για 1-2 μέρες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...