Evgenios1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Εχεις να κανεις με ανθρωπινη ζωη. Πως το βλεπω? Εστω ο,τι ο νομος ελεγε.. "Στη περιπτωση που θα διαπιστωσετε ο,τι στο σπιτι κυκλοφορει ενας κλεφτης, εχετε το δικαιωμα να τον σφαξετε" Ετσι ενας Χ ανθρωπος αν θελει να σκοτωσει καποιον, απλα θα τον καλεσει στο σπιτι. Και στο δικαστηριο θα πει ο,τι ηταν κλεφτης. Πως μπηκε? ξεχασα το παραθυρο ανοικτο. Απ'ο,τι ξερω, εχεις το δικαιωμα να σκοτωσεις μονο οταν κινδυνευει η ζωη σου (πραγματικος κινδυνος, οχι εφαγα δυο μπουκετα). Εγω συμφωνω με τις αποψεις που δοθηκαν παραπανω. "μη σου τυχει" 1
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Εχεις να κανεις με ανθρωπινη ζωη. Πως το βλεπω? Εστω ο,τι ο νομος ελεγε.. "Στη περιπτωση που θα διαπιστωσετε ο,τι στο σπιτι κυκλοφορει ενας κλεφτης, εχετε το δικαιωμα να τον σφαξετε" Ετσι ενας Χ ανθρωπος αν θελει να σκοτωσει καποιον, απλα θα τον καλεσει στο σπιτι. Και στο δικαστηριο θα πει ο,τι ηταν κλεφτης. Πως μπηκε? ξεχασα το παραθυρο ανοικτο. Απ'ο,τι ξερω, εχεις το δικαιωμα να σκοτωσεις μονο οταν κινδυνευει η ζωη σου (πραγματικος κινδυνος, οχι εφαγα δυο μπουκετα). Εγω συμφωνω με τις αποψεις που δοθηκαν παραπανω. "μη σου τυχει" Ενταξει και αυτο ακραια περιπτωση ειναι. Εδω μιλαμε για καταστασεις που ειναι φως φαναρι αυτο που φενεται οτι ειναι. Παντως ειναι σχεδον σιγουρο οτι ολοι οσοι εχουν οικογενειες μαλλον θα προβουν σε δραστικα μετρα προς αποφυγην ανεπιθυμητων καταστασεων και ας τους στηλει μετα και φυλακη. Αν εισαι μονος σου εεεε εκει μπορει να κανεις και την παπια, να παρουν οτι θελουν και να φυγουν.
freedubus Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει. Ακριβώς επειδή έχεις οικογένεια ΔΕΝ ρισκάρεις και δεν κάνεις ταρζανιές. Ας μας πεί και κάποιος που έχει.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Εγώ πάντως έχω ένα λοστό κι ένα κατάνα κάτω από το κρεβάτι.Ας κάνει τη μαλακία για να μπεί να κλέψει φοιτητικό σπίτι με τηλεόραση 12 ετίας και υπολογιστή 4 ετίας,και να χάσει κάποιο μέλος.Ας πάω φυλακή,προκειμένου να κάτσω να με γδύσει κ από τα λιγοστά που έχω.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει. Ακριβώς επειδή έχεις οικογένεια ΔΕΝ ρισκάρεις και δεν κάνεις ταρζανιές. Ας μας πεί και κάποιος που έχει. Καλα εκεινη την ωρα ειναι πως θα ερθει στο κεφαλι σου. Οπως ειπαμε απλα ΜΗΝ σου τυχει. Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες τουμπανα που λεμε.
Evgenios1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Εγώ πάντως έχω ένα λοστό κι ένα κατάνα κάτω από το κρεβάτι.Ας κάνει τη μαλακία για να μπεί να κλέψει φοιτητικό σπίτι με τηλεόραση 12 ετίας και υπολογιστή 4 ετίας,και να χάσει κάποιο μέλος.Ας πάω φυλακή,προκειμένου να κάτσω να με γδύσει κ από τα λιγοστά που έχω. Ειναι μη σου τυχει. ποτε δε ξερεις τι θα εκανες (το ειπε και καποιο πιο πανω). Δεν ειναι και λιγο να βλεπεις καποιον να σου καταστρεφει τη περιουσια. ΥΓ: ουτε και εγω ξερω, τι θα εκανα.
De@th L0rd Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δεν είναι θέμα περιουσίας για μένα γιατί δεν έχω κ τίποτα να αξίζω.Είναι θέμα θράσους κ τρόμου αν μπεί ενώ είμαι μέσα.
Teaser Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ΥΓ: ουτε και εγω ξερω, τι θα εκανα. Φυσικά και ξέρεις...θα ζητούσες την ευχή του κυρίου που κατοικεί στο αβατάριο σου.
Daemonos Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μετά απο σκέψη και μελέτη κατέληξα να έχεις ένα τέτοιο μαραφέτι κάτω απο το κρεββάτι σου! The ADVANCED TASER M18 and M18L are modeled after the police model ADVANCED TASER M26. It utilizes the same technology as the law enforcement models providing incredible take down capability. Και κάντον ψητή πασέτα! Και είναι και νόμιμο!!!!
ghostgr_a_n Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μετά απο σκέψη και μελέτη κατέληξα να έχεις ένα τέτοιο μαραφέτι κάτω απο το κρεββάτι σου! The ADVANCED TASER M18 and M18L are modeled after the police model ADVANCED TASER M26. It utilizes the same technology as the law enforcement models providing incredible take down capability. Και κάντον ψητή πασέτα! Και είναι και νόμιμο!!!! Εισαι σιγουρος? Δεν ξερω γενικα για αυτο το οπλο αλλα το συγκεκριμενο(στην φωτογραφια) εχει σκοπευτικο με laser και(αν δεν κανω λαθος) στην Ελλαδα απαγωρευοντε τα σκοπευτικα με laser.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μετά απο σκέψη και μελέτη κατέληξα να έχεις ένα τέτοιο μαραφέτι κάτω απο το κρεββάτι σου! The ADVANCED TASER M18 and M18L are modeled after the police model ADVANCED TASER M26. It utilizes the same technology as the law enforcement models providing incredible take down capability. Και κάντον ψητή πασέτα! Και είναι και νόμιμο!!!! Μην γράφεις ανακρίβειες εάν δεν γνωρίζεις. Το συγκεκριμένο δεν είναι απλώς παράνομο είναι καραπαράνομο.
michael92 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Και εγω ειμαι αντιθετος στην ελευθερη πωληση οπλων αλλα θα μπορουσαμε να ειχαμε απλα το σκηνικο στον νομο οτι απλα οτι και να κανεις στο ληστη / δολοφονο εφοσον ειναι στο σπιτι σου/ περιουσια σου (απο το να τον σπασεις στο ξυλο μεχρι και να του ανοιξεις το κεφαλι με "κατσαβιδι") δεν θα επρεπε να υπαρχει καν ελεγχος και δικαστηρια και δεν ξερω και γω τι αλλο για εναν πουστη που πηγε να σε κλεψει και ισως να σου παρει και τη ζωη γιατι δεν εχει τον παραμικρο ενδιασμο αν χρειαστει. Δηλαδη ας παρουμε παραδειγμα αυτον τον γνωστο μου. Γιατι τον τρεχουν 3 χρονια τωρα στα δικαστηρια? Ο ανθρωπος μεροκαματιαρης ειναι με γυναικα και παιδι σε επαρχια και ζει εκει απο τοτε που γεννηθηκε. Βρεθηκε ενα καθικι να μπει οπλισμενο στο σπιτι του με κακο σκοπο και αυτος ο καημενος ετυχε να τον σκοτωσει πανω στο σοκ. Γιατι δηλαδη? Φανταζομαι οτι η περιπτωση του δεν ειναι και η μοναδικη ουτε η πρωτη και ουτε η τελευταια. Τι ακριβως συμβαινει με αυτο το θεμα? Δηλαδη θα πρεπει να φοβομαστε να προστατεψουμε ακομα και τους εαυτους μας και την οικογενεια μας ΜΕΣΑ στο σπιτι μας? Γιατί η δολοφονία είναι δολοφονία, είτε σκόπιμη είτε από αμέλεια είτε για προστασία περιουσίας, απλά μεταβάλλεται η ποινή... Εγώ πάντως έχω ένα λοστό κι ένα κατάνα κάτω από το κρεβάτι.Ας κάνει τη μαλακία για να μπεί να κλέψει φοιτητικό σπίτι με τηλεόραση 12 ετίας και υπολογιστή 4 ετίας,και να χάσει κάποιο μέλος.Ας πάω φυλακή,προκειμένου να κάτσω να με γδύσει κ από τα λιγοστά που έχω. Και μέχρι να βγάλεις το katana αν έχεις ξυπνήσει και αν μπορέσεις να το σηκώσεις και να χτυπήσεις με φόρα, για να κόψεις δεν αναφέρω καν, σώθηκες
De@th L0rd Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Γιατί η δολοφονία είναι δολοφονία, είτε σκόπιμη είτε από αμέλεια είτε για προστασία περιουσίας, απλά μεταβάλλεται η ποινή... Και μέχρι να βγάλεις το katana αν έχεις ξυπνήσει και αν μπορέσεις να το σηκώσεις και να χτυπήσεις με φόρα, για να κόψεις δεν αναφέρω καν, σώθηκες Βρε συ θα τον αφήσω πρώτα να προσπαθήσει να κουβαλήσει κάτι βαρύ,για να είναι απασχολημένος.:p:p
Daemonos Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ε δέν είναι όλα τα TAZER παράνομα...ενα παράδειγμα έδωσα.... Αλλα είναι άκρως αποτελεσματικά!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) ε δέν είναι όλα τα TAZER παράνομα...ενα παράδειγμα έδωσα.... Αλλα είναι άκρως αποτελεσματικά!!! Όπλα θεωρούνται και οι μηχανισμοί εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Ποια είναι νόμιμα λοιπόν ; Επεξ/σία 30 Μαΐου 2009 από EXARXEIA_CITY
Προτεινόμενες αναρτήσεις