ClockOrange Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σε όλους σας.Σήμερα το μεσιμέρι μου ήρε να καθαρίσω τον υπολογιστή μου εσωτερικά λόγο ότι είχε μαζέψει πάρα πολύ σκόνη.Αγόρασα λοιπόν έν κουτάκι με συμπιεσμόνο αέρα. Άνοιξα και έβγαλα κάρτα γραφικών και μνήμες.Τα ξαναέβαλα μέσα και πάω να ανοίξω το pc και ...τπτ.Τώρα πατάω το κουμπί πέρνει μπροστα για 1 δευτερόλεπτο κλείνει και μετά απο 3 ξανααρχίζει μόνος του χωρίς όμως να έχω οθόνι.Από ότι βλέπω η κάρτα γραφικών δουλεύει κανονικά και τον ανεμιστηράκι της cpu(αν και ποιό πριν που το είχα δεί δεν δούλευε)έβγαλα της μνήμες χτυπάει κανονικά χωρις αυτές.Τι μπορεί να συμβαίνει??Βασικά ο συμπιεσμένος αέρας λέτε να φταίει ? γιατί τον χρησιμοποίησα παντου χωρίς να ξέρω αν κάνει ..παρακαλώ τα φώτα σας. p.s να σας πω ότι τον αέρα τον χρησιμοποίησα με κλειστό το pc.
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δοκίμασε με μία-μία τις μνήμες. Αν δε γίνει τίποτα, δοκίμασε ένα καθάρισμα των τιμών της CMOS.
ClockOrange Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Φίλε μου αυτό με τις μνήμες το είχα δοκιμάσει.Ακολουθεί το εξής κουλό??? το ξαναπατάω να ανοίξει ξανά τα ίδια και εκεί που δούλευει χωρίς να βλέπω τπτ στα καλά καθούμενα αλλάζει ο θόρυβος και δουλεύει.Με έβγαλε μια οθόνη η οποία την είχα δει την πρώτη μέρα που συναρμολόγησα το pc πριν βάλω οτιδήποτε και μου έγραφε "overcloacking failed" και απο κάτω press F2 to load default settings Τώρα το τι έγινε ιδέα δεν έχω.!!!Μετά απο 2 επανεκκινίσεις δουλεύει κανονικά!!!
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Θα έκανε auto reset στο BIOS. Μπες και ρύθμισε μνήμες κλπ όπως πρέπει, ή άσ' τα όπως είναι αν δεν ξέρεις τι είναι το καθένα.
ClockOrange Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δύο απορίες: 1ον γιατί να μπώ στο Bios και να κάνω ρυθμίσεις αφού τα διαβάζει όλα κανονίκα και 2ον γιατί μου έκανε όλη αυτή την ιστορία??
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 1. Για να μη δίνεις περισσότερη/λιγότερη τάση, για να παίζεις με τα timings του SPD (στις μνήμες αναφέρομαι) και για άλλους λόγους, αλλά όπως προείπα, δεν είναι απαραίτητο να πειράξεις τίποτα, αν παρουσιαστεί το οτιδήποτε, εδώ είμαστε. 2. Ποιος ξέρει στα σίγουρα..
nick#18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 αυτο γινεται γιατι κατι δεν εχει μπει σωστα στη θεση του...βγαλε γραφικων και μνημες και ψαναβαλτα.....αν δεν πετυχει με την 1η ε σιγουρα με τη 2η...
ClockOrange Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Προς το παρών δεν το πειράζω.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ώρα σου.Καλό απόγευμα.
alex89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Φίλε μου αυτό με τις μνήμες το είχα δοκιμάσει.Ακολουθεί το εξής κουλό??? το ξαναπατάω να ανοίξει ξανά τα ίδια και εκεί που δούλευει χωρίς να βλέπω τπτ στα καλά καθούμενα αλλάζει ο θόρυβος και δουλεύει.Με έβγαλε μια οθόνη η οποία την είχα δει την πρώτη μέρα που συναρμολόγησα το pc πριν βάλω οτιδήποτε και μου έγραφε "overcloacking failed" και απο κάτω press F2 to load default settings Τώρα το τι έγινε ιδέα δεν έχω.!!!Μετά απο 2 επανεκκινίσεις δουλεύει κανονικά!!! Το έψαξα λίγο στο internet. Πολλοί με Asus μητρική το παθαίνουν. Η δική μου που είναι asus για socket 478 μου βγάζει το f2 όταν βγάλω και βάλω το καλώδιο για να παίρνει ρεύμα το τροφοδοτικό. Μάλλον είναι κάποιο κουλό της Asus....
mindcrime Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 και εγώ έχω μια παλιά asus a7n8x-x (socket A) και όταν την βγάζω από την πρίζα κάνει reset το Bios..
Timour21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 και εγώ έχω μια παλιά asus a7n8x-x (socket A) και όταν την βγάζω από την πρίζα κάνει reset το Bios.. Εσένα φίλε στο κάνει για άλλο λόγο τελείως. Πρέπει να θέλει αντικατάσταση η μπαταρία της μητρικής.
ClockOrange Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Σε εμένα παιδιά δεν μου ξαναέκανε τπτ όλα πάνε ρολόι.Πιθανόν να μην είχαν εφαρμώσει καλά οι μνήμες ή η κάρτα γραφικών.
phanispal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Σε εμένα παιδιά δεν μου ξαναέκανε τπτ όλα πάνε ρολόι.Πιθανόν να μην είχαν εφαρμώσει καλά οι μνήμες ή η κάρτα γραφικών. Πολύ πιθανόν...
kng Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 @mindcrime Σίγουρα δεν τα εχει παίξει η μπαταρία της M/B;
ClockOrange Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 @mindcrimeΣίγουρα δεν τα εχει παίξει η μπαταρία της M/B; Φίλε μου μετά από ένα καλό πάτημα όλα τα παραπάνω λειτουργεί κανονικά...Αλλά ακόμα δεν κατάλαβα γιατί όταν το άνοιξα για 10 sec δεν δούλεψε και μετά πήρε μπροστά και μού βγαλε το μύνημα που σας ανέφερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.