j11h Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Πω πω και μολις ειχα σκοπο να βαλω κανενα φραγκακι απο τωρα στην ακρη για να παρω στο τελος του καλοκαιριου καμια καλυτερη καρτα.Ωραια,λιγη υπομονη λοιπον και στο τελος καλοκαιριου-αρχες φθηνοπωρο το εχω χτυπησει το directx 11. Καιρος να γεμισουμε τον κουμπαρα λοιπον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 θα ειναι καλύτερη όπως συνεβη και με την 4870 και 4870χ2 και φυσικά ΝΑΙ γιατι όχι να έχει καλυτερες τιμές.Το έχει παρακάνει το φαρμακείο της Nvidia... καλύτερη εννοώ όχι επιλογή αλλά σε επιδόσεις... έτσι λοιπόν η GTX280 είναι καλύτερη από την 4870 και η GTX295 είναι καλύτερη από την 4870Χ2 φαρμακείο η Nvidia? γιατί η Radeon 9800XT ήταν φτηνή? η 1950ΧΤΧ ήταν φτηνή? μόνο η κακιά Nvidia βάζει υψηλές τιμές? Οι DX10.1 κάρτες θα μπορούν να παίξουν παιχνίδια με DX11 extensions... μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά... Στο διαδίκτυο μιλάνε για τέλη Αυγούστου με αρχες Σεπτέμβρη για την κάρτα της AMD ενω για την DX11 κάρτα της Nvidia ακούγεται οτι θα παει για 2010. αρβύλα το 2ο
ixthy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Το DX11 δεν προωθείται αποκλειστικά και μόνο για games, είναι ένα πλήρες API πλέον που επεκτείνεται από 2D (Direct2D,DirectWrite) ,3D Visualization/Gaming με καινούργιες τεχνικές και GPU Computing μέσω του DX11 Compute Shaders. Είναι o θεμέλιος λίθος της Microsoft στα Windows 7 και όχι κάτι της πλάκας. Αν αξιοποιηθεί σωστά από τους προγραμματιστές και βγούνε γρήγορα στην αγορά, εφαρμογές αποκλειστικά γραμμένες πάνω στις δυνατότητες του DX11 και των Windows 7, θα αλλάξει ριζικά όλο το οικοσύστημα εφαρμογών Windows σε κάτι ισάξιο και ανώτερο από τις εφαρμογές του MacOSX. Εν ολίγης θα τρίβετε όλοι τα μάτια σας ειδικά εάν έχετε μείνει στο παρελθόν με τα Windows XP. Για να γίνει κατορθωτό βέβαια σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, πρέπει το adoption των Windows 7 να πλησιάσει η και να ξεπεράσει τα Windows XP, λίγο δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο. Όσο τα XP παραμένουν, άλλο τόσο θα βλέπεται εφαρμογές γραμμένες για XP στα δυνατά multicore Windows 7 64bit συστήματα σας. Τα Windows XP, πρέπει και οφείλουν να πεθάνουν, για το καλό της ανθρωπότητας. Δεεε φταις εσύ! Η φαντασία σου τα φταίει! Ωραίο τραγουδάκι ήτανε ρε παιδιά αυτό. Παλιός καλός Νταλάρας!
ahristos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δεεε φταις εσύ! Η φαντασία σου τα φταίει! Ωραίο τραγουδάκι ήτανε ρε παιδιά αυτό. Παλιός καλός Νταλάρας! Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;
linuxovios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Ας ρίξω και εγώ μια σκωπτική ματιά στο thread (πολύ πανηγύρι ρε παιδί μου) 1) Εξαντλήθηκαν οι δυνατότητες του DX10 ? ---> ΌΧΙ 2) Μας τα πήραν επαρκώς --- > ΝΑΙ 3) Θα κόψουμε φλέβες με τα γραφικά που θα δούμε με το DX11 ---> OXI 4) Θα μας τα πάρουν επαρκώς ---> ΝΑΙ DXχχ ..... Ακόμα να καταλάβετε ότι είναι απάτη? Ποιος μπορεί να μου εξηγήσει για παράδειγμα πώς έπαιζε το CoD4 με "depth of field" και DX9c στα winXP, αφού ήταν εφέ του DX10 ? O μοναδικός περιορισμός στις υλοποιήσεις των παιχνιδιών είναι η διάθεση και η φαντασία του developer σε συνδυασμό με την ταχύτητα και τις hardware δυνατότητες των καρτών γραφικών. ΤΟ DXχχ είναι απλά ένα ενδιάμεσο layer για να μας τα παίρνει οι γνωστοί άγνωστοι (Δεν είδα καμία παιχνιδομηχανή να χρειάζεται DX). ΤΟΛΜΩ να πω ότι το DX ίσως αποτελεί τροχοπέδη για το gaming στο PC - Ναι βοήθησε πολύ στο ξεκίνημα της gaming βιομηχανίας για pc, αλλά μέχρι εκεί.
grimpr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Δεεε φταις εσύ! Η φαντασία σου τα φταίει! Ωραίο τραγουδάκι ήτανε ρε παιδιά αυτό. Παλιός καλός Νταλάρας! Κόψε τα ναρκωτικά και τον Νταράλα. Η Apple είναι το όπιο των ηλίθιων. -- Καουτσούκ Μαρξ Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2009 από grimpr
mimidon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Από μέγεθος, ΠΟΤΕ θα μικρύνουν οι κάρτες; Γιατί όσο τις θυμάμαι όσο πάνε και μεγαλώνουν χρόνο με τον χρόνο..Έλεος...
swiftech Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 πληρωνεις ενα καρο λεφτα? τι θες να παρεις μια μικρη καρτουλα?
mimidon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 πληρωνεις ενα καρο λεφτα? τι θες να παρεις μια μικρη καρτουλα? Μπα, μια 4850 έχω σε λογική τιμή αγορασμένη, αλλά θεωρώ ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας, δεν θα έπρεπε τα εξαρτήματα να γίνονται (πάλι) μικρότερα;
swiftech Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 ψυχολογικα ειναι αλλη φαση να παιρνεις ενα θηριο 2 κιλα (295) και να το βαζεις πανω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Amd wins. Αντε με το καλό Αυτό που έδειξε η ΑΜD είναι A10 revision που ισοδυναμεί με NVIDIA A1 το οποίο στάδιο υποτίθεται ότι έχει προσπεράσει η NV εδώ και αρκετές εβδομάδες. μπαλάρες wins
ixthy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Κόψε τα ναρκωτικά και τον Νταράλα. Η Apple είναι το όπιο των ηλίθιων. -- Καουτσούκ Μαρξ Απορώ με τους moderators!!! Microsoft fanboy φάε opencl στη μάπα και ονειρέψου DX11. Δες και λίγο τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Snow και έλα να μου πεις ποιο λειτουργικό θα είναι έτη μπροστά. Multithreading technology! Χαχαχα τώρα το ανακάλυψε η Microsoft? Περιμένετε αυτό να υλοποιείται σωστά από ένα api γραφικών τη στιγμή που το Leopard το υποστήριζε εδώ και χρόνια, ενώ στο Snow το λειτουργικό θα ρυθμίζει από μόνο του τα threads και δε θα περιμένει τι θα του πει η κάθε εφαρμογή. Και όλα αυτά θα υποστηρίζονται από τον πυρήνα του λειτουργικού και θα αφορούν τη cpu, χώρια του τι θα κάνει το opencl. Δες λοιπόν τι σημαίνει GCD και openCl και ξαναμιλάμε για τις εφαρμογές των Windows 7 που θα είναι καλύτερες ή εφάμιλλες του macos X. Επειδή είμαι κακό παιδί και δεν παίρνω όλα τα ναρκωτικά μου, κάποια μου έχουν λήξει. Μήπως λοιπόν θες τα ληγμένα μου; Γιατί θα 'ναι κρίμα να τα πετάξω, αφού αυτά που παίρνεις εσύ προφανώς δε σου αρκούν και έχεις παραισθήσεις λόγω συνδρόμου στέρησης!!! LOL!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:12 ---------- Ουπς και για να μην ξεχάσω, αυτές οι τεχνολογίες ήδη υποστηρίζονται από όλες τις εφαρμογές του Snow. Στα windows όλα θα εξαρτώνται από το πώς θα προγραμματίσουν οι developers της κάθε εφαρμογής!!! Οπότε... υπομονή!:lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:26 ---------- Επίσης βρήκα και φήμη ότι το DX11 μπορεί να μην είναι ενσωματωμένο στα Windows 7 με την κυκλοφορία τους! :shock: Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2009 από ixthy
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 δεν θα είναι στα final και είναι στην beta και στην RC? λίγο απίθανο μου φαίνεται...
ixthy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Τι να σου πω φίλε Thresh. Τελικά ο καθένας ό,τι θέλει γράφει! Στη βράση να δούμε! Τέλος πάντων εγώ εύχομαι τα 7 να είναι όσο πιο καλά γίνεται. Στο κάτω κάτω χρησιμοποιώ όλα τα λειτουργικά, οπότε κερδισμένος θα είμαι either way.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα