Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rnd1978 είπε

Το 9000btu? Εδώ το toyo το δικό σου το μικρό δεν το είχε 😛 Στα μεγαλα μοντελα, με μεγάλους δυνατούς ανεμιστήρες έχει παρατηρηθεί όχι στα μικρά..

Αφού δεν έχουμε μεγαλύτερο για δείγμα θα κοιτάξουμε αυτά 

3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Υποψιάζομαι ότι το carrier που έχω ότι τον έχει. Και έχει eurovent. Θα το δούμε τον χειμώνα. 

Πάντως δεν πιστεύω ότι έχει κάποια σύνδεση. 

Κάπως πρέπει να συγκρίνουμε ίδια scop ίδια btu με κανόνα 42 και χωρίς με την ασφάλεια ότι η eurovent θα τα έχει μετρήσει με ίδιες συνθήκες άρα το πόσες kWh κατανάλωσαν σε εποχιακή ρύθμιση θα είναι άμεσα συγκρίσιμα και μετρήσιμα 

• Like 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Ζήτηση 27 nemesis pro 12

Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως ενώ ζητάς 27 θα πάει μέχρι 25.3

Screenshot_2019-09-18-22-25-57-772_com.tuya.smartlife.png

Τέτοια εποχή είναι λογικό.. το καλοκαίρι όμως δεν είναι ;)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως ενώ ζητάς 27 θα πάει μέχρι 25.3

Είπαμε , άλλη θερμοκρασία έχεις στον ταβάνι και άλλη κάτω. Βάλε το θερμόμετρο από εκεί που τραβάει ψηλά και λογικά θα δεις 27. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rnd1978 είπε

Ακριβώς !

Όχι φίλε μου.επεοδη το παρακολουθώ αρκετά και 28 άμα του βάζω πάει τον χώρο στους 26.5.ισως θα βοηθαγε αν του έβαζα το ifeel.

Για άλλον χώρο αρκετά μικρό υπνοδωμάτιο(10τμ) σκέφτομαι αν παίξει σε προσφορά το daikin atxc25

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, liakjim είπε

Είπαμε , άλλη θερμοκρασία έχεις στον ταβάνι και άλλη κάτω. Βάλε το θερμόμετρο από εκεί που τραβάει ψηλά και λογικά θα δεις 27. 

Στο ifeel παίζει καρφωτα,του λες θέλω 27 πάει 27C ο αισθητήρας του τηλεχειριστηρίου και κλείνει το κλιματιστικό. Στον κανονικό  αισθητήρα έχουν μια απόκλιση 2C .Αρα μπορεί να έχει 25 εκεί πανω. Απλα τώρα έχει κρύο έξω χαμηλές θερμοκρασίες λίγο να γκαζωσει πέφτει η θερμοκρασία εύκολα γενικά..

Λάθος παράθεση στον Alex απευθυνομουνα

Επεξ/σία από Rnd1978
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Στο ifeel παίζει καρφωτα,του λες θέλω 27 πάει 27C ο αισθητήρας του τηλεχειριστηρίου και κλείνει το κλιματιστικό. Στον κανονικό  αισθητήρα έχουν μια απόκλιση 2C .Αρα μπορεί να έχει 25 εκεί πανω. Απλα τώρα έχει κρύο έξω χαμηλές θερμοκρασίες λίγο να γκαζωσει πέφτει η θερμοκρασία εύκολα γενικά..

Δεν είχε βάλει ifeel από ότι κατάλαβα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι καλό αλλά έχει ακριβά ανταλλακτικά.

Αυτό είναι καλό αλλά πρόσεχε να κάνεις σούπερ καλά την εγκατάσταση γιατί δαγκώνουν και την ακυρώνουν την εγγύηση.

Αυτό ειναι καλό αλλά δεν έχει καλό service.

Eurovent πιστοποίηση δεν είναι κάτι σημαντικό, πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στα νούμερα που δίνουν οι εταιρείες.. (εκτος απο Finlux που  λέει ψεμματα.)(να πω και για την Toyo που αλλά specifications λένε και άλλα έχουν πραγματικά; Άστο θα με φάει ο Dimos 😛 )

Δεν υπάρχουν κινέζικα όλα είναι κινέζικα άρα όλα είναι ιδια.

Κινέζικο φασον, είναι το ίδιο καλό με το κανόνικο κινεζικο μοντέλο (παρόλο που τους χωρίζουν 4-5 χρόνια διαφορά σε παλαιότητα) 

Αυτό είναι καλό έχει εγγύηση αλλά θέλει ετήσιο service..

Α και αν θες μεγάλη εγγύηση (άνευ όρων γκουχ) και καλό τότε Inventor. Το όνομα (γκουχ) στο κλιματισμό. (Α+++ θέρμανση παντού σε όλα τα κλίματα πως το διαφήμιζαν στην σελιδα δεν θυμάμαι)

Όπως είναι η Inventor με 10 χρόνια εγγύηση υπάρχει η TCL (10 χρόνια) η Gree (10 χρόνια) ,η Aux/Toshiba με εφτά χρονια..(κατασκευαστές), και αλλες όπως Fluo.. τώρα γιατί κάποιος να επιλέξει το όνομα .. δεν ξέρω.. Ειδικά με τις τιμές που τα προωθούν..ΑΝ ήταν σε πιο χαμηλή κατηγορία χρημάτων λες άντε καλά.. αλλά να δώσω 1000€ για το 24? Όχι! καλύτερα Finlux 500€  ,να ανταγωνιζομαι κάτι Mitsubishi, και κάτι Ururu Sarara (στα scop seer).

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Ήταν πολύ καλή ευκαιρία πριν λίγες μέρες το daikin atxc25b Κωτσόβολος το είχε 410..για πιο καλό το asyg_25_kmta αξίζει??

Εχω το Daikin ΑΤΧC25b και το 14kmta. Στην πραξη και τα δυο ειναι πολυ καλα κλιματιστικα. Το Fujitsu καλυτερη ψυξη, το DAIKIN καλυτερη θερμανση. Καλα πλαστικα, καλη ποιοτητα κατασκευης, ψευτικο κοτρολ το FUJITSU, στιβαρο το DAIKIN. Εχω υποψια ομως οτι ειναι πιο οικονομικο το FUJITSU μακροπροθεσμα, αλλα δεν εχω χρονο για μετρησεις ακομα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

να πω και για την Toyo που αλλά specifications λένε και άλλα έχουν πραγματικά; Άστο θα με φάει ο Dimos 😛 )

Toyotomi και ξερό ψωμί 

• Like 3
Δημοσ.

@Rnd1978 το θέμα με το led στο σοραι εσύ το είχες? Κατέβηκα μετά από καιρό στο πατρικό μου και διαπίστωσα ότι δεν ανάβει καθόλου το φωτακι στο σώμα του a/c και θυμάμαι που το είχε και άλλος αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, turbakiasss είπε

@Rnd1978 το θέμα με το led στο σοραι εσύ το είχες? Κατέβηκα μετά από καιρό στο πατρικό μου και διαπίστωσα ότι δεν ανάβει καθόλου το φωτακι στο σώμα του a/c και θυμάμαι που το είχε και άλλος αυτό το πρόβλημα.

Ναι το είχα και εγώ και ο anergos13 ,τηλέφωνο Toshiba έρχονται και το αλλάζουν δύο λεπτά υπόθεση είναι (όταν έρθουν)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...