Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Δε ζεσταίνεται ό χώρος με αυτό που έχεις τώρα ; Αν δε ζεσταίνεται ο χώρος τότε ή είναι μικρό για το χώρο σου ή έχει θέμα απόδοσης .  
Αν ζεσταίνεται αλλά  σε ενοχλεί όταν μπαίνει σε κατάσταση συντήρησης διότι ρίχνει την θερμοκρασία εξόδου αέρα τότε οκ !
Για το ποια έχουν περιορισμό δεν το χω ψάξει να σου απαντήσω με βεβαιότητα. O @liakjim πιστεύει ότι το carrier crystal ii μάλλον έχει περιορισμό στην θέρμανση . 

Είναι 9άρι Kelvinator σε δωμάτιο 13-14τμ....δεν βγάζει ποτέ ζεστό-ζεστό αέρα....γι αυτό νομίζω ότι έχει θέμα, αλλά κι όταν ζεσταθεί κάπως το δωμάτιο το χειμώνα ρίχνει ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία εξόδου.

10 ώρες πριν, liakjim είπε

Με κάθε επιφύλαξη : Daikin, Inventor, Gree, Midea , Toyotomi

Αντίθετα : Mitsubishi, Toshiba, Fujitsu

Δεν έχουμε πλήρη και επιβεβαιωμένη εικόνα για το σύνολο των κλιματιστικών.

Επιβεβαιωμένα έχουμε το δικό μου Fujitsu ASYG24KLCA, τα 18άρια Shorai, το Mitsibishi MSZ/MUZ-SF50VE που δεν.

Τoyotomi Hiro, Kuro 18 και 24, Ariston  PRIOS 50 18 που ναι.

Για τα TCL -XA31 & Haier Tundra Green γνωρίζουμε τί ισχύει;

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, definitio είπε

Για τα TCL -XA31 & Haier Tundra Green γνωρίζουμε τί ισχύει;

Δυστυχώς όχι μιας και οι περισσότεροι δεν δίνουν feedback.

Δημοσ.

Θέλω κλιματιστικό για θέρμανση διαμέρισμα 3ου ορόφου 45 τ.μ. συνολικά( εγώ το θέλω για τη σαλοκουζίνα ήτοι περί τα 30 τ.μ.) , με αρκετά μέτρια μόνωση και πλάκα από επάνω.

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, TsibasR21 είπε

Θέλω κλιματιστικό για θέρμανση διαμέρισμα 3ου ορόφου 45 τ.μ. συνολικά( εγώ το θέλω για τη σαλοκουζίνα ήτοι περί τα 30 τ.μ.) , με αρκετά μέτρια μόνωση και πλάκα από επάνω.

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Για απόλυτη απόδοση https://airsamoilis.gr/product/srk-src-63zr-w/

και https://www.bestprice.gr/item/2155356754/fujitsu-asyg18klcaaoyg18klta.html

Ιδανικός συνδυασμός εγγύησης, ποιότητας και απόδοσης https://www.skroutz.gr/s/18742804/Toshiba-Shorai-Premium-18J2AVRG-E-18J2KVRG.html

Low Budget με10χρόνια εγγύηση.   https://www.alphaclimagr.gr/product/1409113/tcl-elite-tac-18chsa-xa51-klimatistiko-r32-inverter.html?ref=bestprice.gr 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TsibasR21 είπε

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Μέχρι πόσα χρήματα κοιτάς; 
Σε ποια περιοχή είναι η κατοικία; 
Όταν λες μέτρια μόνωση: Έχεις κουφώματα με διπλά τζάμια ; Είναι ανοιγόμενα ή συρόμενα ;
Έχεις μόνωση στους τοίχους ;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Μέχρι πόσα χρήματα κοιτάς; 
Σε ποια περιοχή είναι η κατοικία; 
Όταν λες μέτρια μόνωση: Έχεις κουφώματα με διπλά τζάμια ; Είναι ανοιγόμενα ή συρόμενα ;
Έχεις μόνωση στους τοίχους ;

Μέχρι 500 βαριά 600 ευρώ. Γλυκά νερά Αττικής. Μέτρια εννοώ με διπλά τζάμια αλλά όχι καλή μόνωση. Ιδρώνουν εύκολα και μπαζανε λίγο πριν αλλάξω τα λάστιχα. Για τους τοίχους δεν ξέρω. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, liakjim είπε

καθαρά για τους τύπους, μια διόρθωση. Το κατάστημα το αναφέρει ως μοντέλο με ενσωματωμένο ιονιστή, ενώ στην πραγματικότητα είναι με φίλτρο ιονισμού 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, TsibasR21 είπε

Μέχρι 500 βαριά 600 ευρώ. Γλυκά νερά Αττικής. Μέτρια εννοώ με διπλά τζάμια αλλά όχι καλή μόνωση. Ιδρώνουν εύκολα και μπαζανε λίγο πριν αλλάξω τα λάστιχα. Για τους τοίχους δεν ξέρω. 

Σε αυτό το budget :
BestPrice iconwww.bestprice.gr/2155331021/tcl-elite-tac-18chsaxa51.html (Από 543,20€)

10ετή εγγύηση σε όλα τα μέρη . Δε χρειάζονται συντηρήσεις για την εγγύηση . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Σε αυτό το budget :
BestPrice iconwww.bestprice.gr/2155331021/tcl-elite-tac-18chsaxa51.html (Από 543,20€)

10ετή εγγύηση σε όλα τα μέρη . Δε χρειάζονται συντηρήσεις για την εγγύηση . 

Χρειάζομαι 18αρι πιστεύεις δηλαδή; Επίσης σαν μάρκα ελπίζω να μην είναι σαν τα κινητά τους γιατί έχω άσχημη εμπειρία παλιότερα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, liakjim είπε

Όχι, θα πρέπει να αρκεστείς στον κατασκευαστή https://www.greeaircondition.gr/archives/Product_Fiches/GRS-101EIJFR-N3.pdf

Αν και μάλλον θα πρέπει να ψάξεις το έντυπο της gree βουλγαρίας...

Κοίταξα το έντυπο της Gree Βουλγαρίας, έχει άλλη κωδικοποίηση στα μοντέλα των σειρών που πουλάει και εδώ, bora, lomo, fairy, amber κτλ. Τα χαρακτηριστικά που είδα είναι ακριβώς ίδια με αυτά που γράφουν στην εδώ αντιπροσωπεία.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Κοίταξα το έντυπο της Gree Βουλγαρίας, έχει άλλη κωδικοποίηση στα μοντέλα των σειρών που πουλάει και εδώ, bora, lomo, fairy, amber κτλ. Τα χαρακτηριστικά που είδα είναι ακριβώς ίδια με αυτά που γράφουν στην εδώ αντιπροσωπεία.

Δεν είναι ίδια, δεν τα έχω ψάξει όλα αλλά πχ το 18άρι Amber είναι 16άρι εκεί

(Κλασικά) ο @tonie δεν μας ενημέρωσε για το τι έγινε...

7 ώρες πριν, TsibasR21 είπε

Χρειάζομαι 18αρι πιστεύεις δηλαδή; Επίσης σαν μάρκα ελπίζω να μην είναι σαν τα κινητά τους γιατί έχω άσχημη εμπειρία παλιότερα

Σου φαίνεται μεγάλο; Για 30τμ χρειάζεται 14-16Κbtus ανάλογα τις μονώσεις. Λες μέτριες μονώσεις οπότε σε πάω σε ασφάλεια. Η θέρμανση είναι και πάντα πιο ζόρικη μιας και στα πολλά κρύα, τα κλιματιστικά έχουν απωλέσει ακόμα και το 40% της ονομαστικής ισχύος. Βέβαια αν είσαι μερακλής, πληρώνεις για μελέτη θερμικών απωλειών και πας στοχευμένα.  Αν όχι , ας υπάρχει περιθώριο.

Για την TCL έχουν ακουστεί κολακευτικά σχόλια από μέλη εδώ μέσα (όπως και για την morris που είναι φασόν TCL). Δεν είναι πρωτοκλασάτα έτσι; Αλλά φαίνεται να αποδίδουν καλά και έχουν πολύ καλή εγγύηση .

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν είναι ίδια, δεν τα έχω ψάξει όλα αλλά πχ το 18άρι Amber είναι 16άρι εκεί

Μάλιστα. Αν και εγώ στην σειρά fairy που είδα την ισχύ, μέγιστη-ελάχιστη σε kw αντιστοιχούσαν στα ίδια με εδώ, μόνο κάτι γράμματα άλλαξαν, το grs για παράδειγμα εκεί το είχαν gw

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Μάλιστα. Αν και εγώ στην σειρά fairy που είδα την ισχύ, μέγιστη-ελάχιστη σε kw αντιστοιχούσαν στα ίδια με εδώ, μόνο κάτι γράμματα άλλαξαν, το grs για παράδειγμα εκεί το είχαν gw

Ως  παραεισαγωγη από Βουλγαρία η τιμή έχει διαφορά ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το κοίταξα αυτό γιατί έχουνε τις τιμές σε νόμισμα βουλγαρίας, πρέπει να γίνει μετατροπή. 

Μπες εδώ και κάνε click στα 5 εικονίδια που έχουν τις βασικές σειρές τους στα οικιακά κλιματιστικά, στην νέα σελίδα που εμφανίζεται γράφει κάτι τιμές http://gree-bulgaria.com/продукти/битова-климатизация/климатизация-на-директно-изпарение/моносплит/

π.χ για την σειρά fairy, 

Модел GWH09ACC-K6DNA1A GWH12ACC-K6DNA1D GWH18ACD-K6DNA1D GWH24ACE-K6DNA1A
Цена с ДДС 881,00 лв. 954,00 лв. 1530,00 лв.
Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω ότι στα έντυπα χαρακτηριστικών της gree hellas, έχουν βάλει και "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ" , όπου έχουν τους κωδικούς  τύπου πχ GW αντί για GR .

Το Bora το βλέπω με εσωτερική μονάδα 18 και εξωτερική 24.

Δεν ξέρω, αλλά ειλικρινά θα έμενα μακριά από gree .

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...