Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakjim είπε

To aria έ;

Λεω να σε ακουσω εαν μου παρουσιασει θεματα θα επανελθω tagαρωντα σε(πλακα κανω)!Ουτως η αλλως δεν θα δουλευει και τρελες ωρες οποτε δεν φοβαμαι για τυχον απροοπτα αλλα οπως και να εχει τα 10 ετη ειναι αρκετα μεγαλο ατου.Κατι που ξεχασα να ρωτησω η εξωτερικη μοναδα ο ηχος τους ειναι σε φυσιολογικα ορια καθως την μοναδα απο την προσοψη πανω εβαλα το τεχνικο να μου κατεβασει τις γραμμες πλαι στην προσοψη καθως ψηλα χτυπουσε ασχημα δεν πιστευω να κανει σαν τρακερ απεξω απο το μαγαζι;;

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, ANTONIO202 είπε

Λεω να σε ακουσω εαν μου παρουσιασει θεματα θα επανελθω tagαρωντα σε(πλακα κανω)!Ουτως η αλλως δεν θα δουλευει και τρελες ωρες οποτε δεν φοβαμαι για τυχον απροοπτα αλλα οπως και να εχει τα 10 ετη ειναι αρκετα μεγαλο ατου.Κατι που ξεχασα να ρωτησω η εξωτερικη μοναδα ο ηχος τους ειναι σε φυσιολογικα ορια καθως την μοναδα απο την προσοψη πανω εβαλα το τεχνικο να μου κατεβασει τις γραμμες πλαι στην προσοψη καθως ψηλα χτυπουσε ασχημα δεν πιστευω να κανει σαν τρακερ απεξω απο το μαγαζι;;

To crystal που έχω , έχει πολύ ικανοποιητικό θόρυβο .

Η εξωτερική μονάδα είναι ακριβώς ίδια με του aria.

Στο σκρουτζ λένε ότι τη βρίσκουν αθόρυβη.

Επεξ/σία από liakjim
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτάξτε σε τι αναστάτωση/σύγχυση έχουν έρθει οι κάτοχοι των φασονομιντεοειδών  πχ εδώ το inventor aria 24αρι .

Δεν μπορούν από την αντιπροσωπία να τους εξηγήσουν ευθαρσώς με ποια λογική δουλεύει το κλιματιστικό τους ή να τους καθοδηγήσουν;

πχ το παλικάρι ας ενεργοποιήσει το follow me και θα παίξει μπάλα μόνο του. Δεν θα βλέπει τόσα on-off (βλέπε διάγραμμα από ariston πιο πάνω)

Screenshot-16.png.5d0a35edfd4635d933657e4ef2e6a248.png

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, liakjim είπε

Κοιτάξτε σε τι αναστάτωση/σύγχυση έχουν έρθει οι κάτοχοι των φασονομιντεοειδών  πχ εδώ το inventor aria 24αρι .

Δεν μπορούν από την αντιπροσωπία να τους εξηγήσουν ευθαρσώς με ποια λογική δουλεύει το κλιματιστικό τους ή να τους καθοδηγήσουν;

πχ το παλικάρι ας ενεργοποιήσει το follow me και θα παίξει μπάλα μόνο του. Δεν θα βλέπει τόσα on-off (βλέπε διάγραμμα από ariston πιο πάνω)

Ναι αλλά κάτω από 900w δεν θα δει. Άρα ο χώρος από την στιγμή που ο χώρος θα θέλει <900w θα γίνεται ακριβώς αυτό που περιγράφει. Μην ξεχνάς ότι μιλάει για το 24αρι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, liakjim είπε

Τελικά τι ισχύει με τις αξιολογήσεις στο skroutz εδώ πχ πάνω πάνω λέει ...η αξιολόγηση αφορά ψύξη :12000 BTU .....και κάτω ο άνθρωπος μας λέει ότι αφορά 24 αρι και θρρμανση

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbakiasss είπε

Ναι αλλά κάτω από 900w δεν θα δει. Άρα ο χώρος από την στιγμή που ο χώρος θα θέλει <900w θα γίνεται ακριβώς αυτό που περιγράφει. Μην ξεχνάς ότι μιλάει για το 24αρι..

Ναι εννοείται. Αλλά είναι διαφορετικό να πει η εταιρεία "ξέρεις , βάλε το follow me πάντα. Αν ο χώρος θέλει πάνω από 900W θα δουλεύει όπως όλα τα inventer. Αν θέλει από κάτω, θα σβήνει και θα παίρνει όταν δίνει εντολή το τηλεχειριστήριο". Αυτός το έχει χωρίς follow me και βλέπει on-off από τα 2500W (αν είναι δυνατόν ρε midea, τι σκεφτόσουν; ) και έρχεται η Inventor και του λέει ότι τόσα θέλει ο χώρος. Ούτε υπερθερμάνσεις θα είχε ούτε τίποτα.

1 ώρα πριν, dimostr είπε

Τελικά τι ισχύει με τις αξιολογήσεις στο skroutz εδώ πχ πάνω πάνω λέει ...η αξιολόγηση αφορά ψύξη :12000 BTU .....και κάτω ο άνθρωπος μας λέει ότι αφορά 24 αρι και θρρμανση

Εδώ και κάμποσο καιρό, το σκρουτζ έχει ομαδοποιήσει τις κριτικές για το ίδιο μηχάνημα ανεξαρτήτων btus και απλά εσύ πρέπει να διαχωρίσεις από τον σωρό αυτό που θες (δεν μου αρέσει ούτε εμένα, θα ήθελα να υπήρχε η δυνατότητα να το ρυθμίσω).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

1 ώρα πριν, turbakiasss είπε

Επισης να προσθεσω οτι το Aριστον χωρις follow me εχει τη μιση καταναλωση...

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rbx1000 είπε

Επισης να προσθεσω οτι το Aριστον χωρις follow me εχει τη μιση καταναλωση...

????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, liakjim είπε

????

887826362_.jpg.f6da4c4df9f1fa867b0575db91adb492.jpg

~Χ/2 λεει αν δε φαινεται καλα...

Επεξ/σία από rbx1000
Δημοσ.

Έγραψε κάποιος ότι το ινβερτερ είναι νεα τεχνολογία και δεν γνωρίζουμε την αξιοπιστία του...

Θα ήθελα να πω οτι εαν κάποιος δεν έχει τεχνικές γνώσεις να μην γράφει ανακρίβειες, γιατί ο κόσμος θα έχει λανθασμένη πληροφόρηση.

Τα ινβερτερ δεν είναι κάτι καινούργιο και τα δουλεύουμε στην βιομηχανία πάρα πολλά χρόνια,γνωρίζουμε απο τι εξαρτήματα αποτελείται και δεν έχει πρόβλημα να δουλεύει για χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

887826362_.jpg.f6da4c4df9f1fa867b0575db91adb492.jpg

~Χ/2 λεει αν δε φαινεται καλα...

Ρε συ, χωρίς follow me κάνει on-off από τα 1400W ασταμάτητα, με follow me θα πιάσει θερμοκρασία κ θα κλείσει για ώρα. Απλά κράτησε λίγο το πείραμα.

Το έχω δείξει και στο carrier το οποίο χωρίς follow me καταναλώνει 3 φορές περισσότερο από ότι με.

2 λεπτά πριν, aristidis540 είπε

Έγραψε κάποιος ότι το ινβερτερ είναι νεα τεχνολογία και δεν γνωρίζουμε την αξιοπιστία του...

Θα ήθελα να πω οτι εαν κάποιος δεν έχει τεχνικές γνώσεις να μην γράφει ανακρίβειες, γιατί ο κόσμος θα έχει λανθασμένη πληροφόρηση.

Τα ινβερτερ δεν είναι κάτι καινούργιο και τα δουλεύουμε στην βιομηχανία πάρα πολλά χρόνια,γνωρίζουμε απο τι εξαρτήματα αποτελείται και δεν έχει πρόβλημα να δουλεύει για χρόνια.

Έγραψε κάποιος, που;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, aristidis540 είπε

Αυτό το είπα εγώ. Δεν αναφερθηκα γενικά για την τεχνολογία inverter στο προσκηνιο αλλά για τις αντλίες θερμοτητας και τα επιτοιχια κλιματιστικά, εκεί είναι νέα τεχνολογία τουλάχιστον για να μπορείς να πεις ότι το κλιματιστικό που πήρα τωρα θα σου αντέξει 10 15 20 χρόνια.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ρε συ, χωρίς follow me κάνει on-off από τα 1400W ασταμάτητα, με follow me θα πιάσει θερμοκρασία κ θα κλείσει για ώρα. Απλά κράτησε λίγο το πείραμα.

Το έχω δείξει και στο carrier το οποίο χωρίς follow me καταναλώνει 3 φορές περισσότερο από ότι με.

Οτι βλεπω λεω😁

3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Αυτό το είπα εγώ. Δεν αναφερθηκα γενικά για την τεχνολογία inverter στο προσκηνιο αλλά για τις αντλίες θερμοτητας και τα επιτοιχια κλιματιστικά, εκεί είναι νέα τεχνολογία τουλάχιστον για να μπορείς να πεις ότι το κλιματιστικό που πήρα τωρα θα σου αντέξει 10 15 20 χρόνια.

Εχω ινβερτερ κλιματιστικο 25 χρονων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

προγραμματίζω inverter εδω και 25 χρόνια και τονίζω οτι δεν παίζει κανένα ρόλο η μορφή που έχει το inverter ,

σε οποίο μηχάνημα και να είναι,τα ίδια ηλεκτρονικά εξαρτήματα έχει.

Επεξ/σία από aristidis540
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Οτι βλεπω λεω😁

Εχω ινβερτερ κλιματιστικο 25 χρονων.

Πλάκα μου κάνεις; 

Τέλος πάντων, ζητώ συγνώμη αν έγραψα λάθος πληροφορίες στο thread, που από ότι φαίνεται είναι λάθος αν μου λέτε ότι υπήρχε από τότε τεχνολογία inverter σε κλιματιστικά. 

Το 2014 είχα πάει σε ένα συνέδριο για αντλίες θερμοτητας και κλιματιστικά. Εκεί είχε αναφερθεί και το θυμάμαι πολύ καλά ότι αυτές οι τεχνολογίες ήταν σε πειραματικό στάδιο από τις αρχές του 2000 και άρχισαν να μπαίνουν στο εμπόριο το 2004 με 2006.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...