Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74434&page=480

Ρωτάει ο banana και απαντάει ο gnt

Ψάχνω να βρω και κάπου πιο επίσημα τι είναι το εύρος αυτό,αλλά δεν βρίσκω

λιγες ερωτήσεις μεχρι τώρα δεν μπόρεσε να απαντήσει ο googlis ,αυτή είναι μία από αυτές😕

Ναι μάλλον αυτό είναι. Εδώ από το ASYG24KLCA

Screenshot-5.png

και υπολογισμοί :

Screenshot-6.png

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 1/2/2019 στις 2:53 ΜΜ, anergos13 είπε

γυρω στους 16 εξωτερικη....

εχθες το βραδυ πχ  με θερμοκρασια εξωτερικη  γυρω στους 12 (κλιματιστικο 23 )   απο το σαλονι (κοινο μπαλκονι ) με κλειστες μπαλκονοπορτες  οταν 'γκαζωνε' το ακουγα....

να τους στειλω ενα email με το video ? 

ειναι ο default   Θόρυβος των Omnia Eco  ?

ή επεσα σε προβληματικη μοναδα?

(μια συγκριση περιμενω με ενα φιλο) 

Εγινε η εγκατασταση του Omnia την παρασκευη, στις 2 μερες που το εχω δουλεψει, ηχοι απο πλαστικα δεν ακουγονται

Η εξωτερικη μοναδα οταν αναβει το κλιματιστικο αρχιζει να κανει θορυβο, ο τεχνικος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικοσς εμενα μου φαινεται αρκετος, μολις πιασει καποια καποια θερμοκρασια εσωτερικα (σταματαει να δουλευει ο συμπιεστης?) ακουγεται πολυ λιγο

Εχω στο σπιτι ενα 12αρι Omnia 1, δουλευει καλοκαιρι/χειμωνα για 2 1/2 απροβληματιστα, αρχισε να κανει θορυβο ο συμπιεστης, μετα απο 2 επισκεψεις τεχνικων μου ειπαν οτι θα ερθουν να μου αλλαξουν την εξωτερικη μοναδα με μια πιο καινουργια Omnia 2, θα τους δειξω με την ευκαρια τον θορυβο απο το 9αρι Omnia

+1 για το after sales support

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα ένα τηλέφωνο στην Toshiba για να ρωτήσω για το κόστος του WI FI module..

Δεν το έχουν φέρει ακόμα....(Η σειρά έχει βγει από τον Ιούνιο)...

Αναμένεται Αρχές Μαΐου.(Ένα χρόνο μετά 👎)......με πιεστικη ερώτηση  για ενδεχόμενο κοστος....είπανε γύρω στα 90€. ευρώ.....γιατί θα είναι "εξελιγμένο"😂😂

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, anergos13 είπε

Αναμένεται Αρχές Μαΐου.(Ένα χρόνο μετά 👎)......με πιεστικη ερώτηση  για ενδεχόμενο κοστος....είπανε γύρω στα 90€. ευρώ.....γιατί θα είναι "εξελιγμένο"😂😂

To έχω ξαναπεί, λύση με λίγο πάνω από 12€. https://www.banggood.com/Broadlink-Black-Bean-Smart-Home-Wifi-Remote-IR-Controller-Universal-Appliances-Smart-Control-p-1049494.html?cur_warehouse=CN

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Είναι στο δρόμο✈️... Απ την μεγάλη Χώρα 🇨🇳

Πηρα ενα τηλ περισσότερο εγκυκλοπαιδικά.... 

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, anergos13 είπε

Εξελιγμένο μάλλον εννοούν ότι μπαίνουν νέες λειτουργίες όπως τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό 

Αν είναι έτσι και λειτουργεί σωστά, εγώ θα το αγοράσω.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, guzel είπε

Εξελιγμένο μάλλον εννοούν ότι μπαίνουν νέες λειτουργίες όπως τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό 

Αν είναι έτσι και λειτουργεί σωστά, εγώ θα το αγοράσω.

Νομίζω ότι και ο Κινέζος έχει δυνατότητες....

Και ελέγχει και άλλες συσκευές παράλληλα και μεσω Google assistant...

Θα τεσταριστει διεξοδικά όταν έρθει....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anergos13 είπε

Νομίζω ότι και ο Κινέζος έχει δυνατότητες....

Και ελέγχει και άλλες συσκευές παράλληλα και μεσω Google assistant...

Θα τεσταριστει διεξοδικά όταν έρθει....

Ο Κινέζος απλά ελέγχει το κοντρόλ του κλιματιστικού, και πιθανόν όχι όλες τις λειτουργίες του κοντρόλ.

Το θέμα είναι αν το wifi dongle της Toshiba θα προσθέτει λειτουργίες, όπως τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό, κάτι το οποίο δεν γίνεται τώρα με το κοντρόλ του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, guzel είπε

Ο Κινέζος απλά ελέγχει το κοντρόλ του κλιματιστικού, και πιθανόν όχι όλες τις λειτουργίες του κοντρόλ.

Το θέμα είναι αν το wifi dongle της Toshiba θα προσθέτει λειτουργίες, όπως τον εβδομαδιαίο προγραμματισμό, κάτι το οποίο δεν γίνεται τώρα με το κοντρόλ του.

επειδη το εψαξα λιγο ...ο κινεζος παιζει με 2.,3 εφαρμογες και οι οποιες εχουν δυνατοτητα προγραμματισμου....

σε ενα video ειδα αυτο .....που λογικα εδω προσθετεις χρονοδιακοπτες .....ημερησιους ή εβδομαδιαιους...

@liakjim  το εχεις ψαξει καθολου?

2019-02-04_14-18-57.png

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, liakjim είπε

για τσεκαρε αυτο το video ....ειναι θεμα εφαρμογης ....και μονο ...

στο  pro μοντελο   η διαφορα ειναι οτι υποστηριζει και RF και ΙR συχνοτητες.....ενω το απλο μονο IR....

Δοκίμασε και αυτή την εφαρμογη

https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.com.broadlink.econtrol.plus

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ.

Μιας και μιλατε για wireless controls, εχω το google home mini μου το φεραν δωρο απο Καναδα..γνωριζει κανεις αν μπορει να χει καποια παραπλησια χρηση; απ οτι εχω καταλαβει πρεπει να υπαρχει wireless function μιας συσκευης για να λειτουργησει μεσω assistant;; το χω στο κουτι και καθεται..

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, energy52 είπε

Μιας και μιλατε για wireless controls, εχω το google home mini μου το φεραν δωρο απο Καναδα..γνωριζει κανεις αν μπορει να χει καποια παραπλησια χρηση; απ οτι εχω καταλαβει πρεπει να υπαρχει wireless function μιας συσκευης για να λειτουργησει μεσω assistant;; το χω στο κουτι και καθεται..

Θεωρώ ότι για να λειτουργησει  θα πρέπει να έχεις έναν controller όπως το Broadlink με το οποίο θα είναι συνδεδεμένη η συσκευή (πχ air con) και αυτό με την σειρά του με το Google Home.... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, anergos13 είπε

για τσεκαρε αυτο το video ....ειναι θεμα εφαρμογης ....και μονο ...

στο  pro μοντελο   η διαφορα ειναι οτι υποστηριζει και RF και ΙR συχνοτητες.....ενω το απλο μονο IR....

Δοκίμασε και αυτή την εφαρμογη

https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.com.broadlink.econtrol.plus

Μπα δεν βλέπω διαφορά από αυτό που ήδη έχω. Το PRO έχει τις δυνατότητες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Μπα δεν βλέπω διαφορά από αυτό που ήδη έχω. Το PRO έχει τις δυνατότητες. 

Δεν είναι θέμα Pro ή απλό είναι θέμα της εφαρμογής που χρησιμοποιείς.... 

είδα πολλά video... Και προγραμματιζεται με tasks και το απλό... 

Τα βασικά πλεονέκτηματα του είναι

https://blog.banggood.com/black-bean-rm-mini-3-controller-37190.html

7A43A608-ED70-4064-9CE1-4073A8567B9E.jpeg

Επεξ/σία από anergos13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...