Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα με την επιμήκυνση στις σωληνώσεις κάθεται μεταξύ 900 και 1100..... Ίδια συμπεριφορά με την δικιά σου είχε πριν την επιμήκυνση...Πάει να πέσει στις στροφές σαν να ξεψυχάει αλλά δεν μπορεί να κρατηθεί και ανεβαίνει σταδιακά μέχρι τις 1200+ όπου και βρίσκει ένα σκαλοπάτι και κάθεται...Αλλά δεν έκλεινε ούτε ανεβαζε θερμοκρασία πάνω από 1 βαθμό...

Επεξ/σία από argitt
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sacarelis22 είπε

Καλησπέρα 

Ενδιαφέρομαι για αγορά κλιματιστικού 18000btu.

Υπάρχει κάποια πρόταση για μπάτζετ μέχρι 750-800€? 

Είσαι σίγουρος ότι σε καλύπτει το 18αρι;

Αν έχεις υπομονή, προσπάθησε να πετύχεις σε προσφορά το Toshiba Shorai το 18αρι.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sacarelis22 είπε

Καλησπέρα 

Ενδιαφέρομαι για αγορά κλιματιστικού 18000btu.

Υπάρχει κάποια πρόταση για μπάτζετ μέχρι 750-800€? 

Αν μπορείς βάλε το shorai αξίζει τα παραπάνω χρήματα και δε θα το μετανιώσεις ;)

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Στο ερώτημα σου αν αξίζει να πας σε κάποιο πιο ακριβό, το μηχάνημα θα είναι κύρια πηγή θέρμανσης το χειμώνα ; Θα δουλεύει για παράδειγμα αρκετές ώρες κάθε μέρα όταν θα κοιμάσαι ή απλά θα το έχεις επικουρικά για να βοηθάει στα τρελά κρύα  ;

Πρώτν, ευχαριστώ για την πληρέστατη απάντηση σου Daredevil! Μου απάντησες ξεκάθαρα σε ολα τα ερωτηματα!

Τωρα οσον αφορά το κλιματιστικο, ΝΑΙ θα δουλεύει αρκετές ώρες κάθε μέρα και στην θερμανση και στην Ψυξη. Οπότε αν είναι να ανέβω στα 500-550 ευρώ, τι προτείνεις; Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, CorumD είπε

Πρώτν, ευχαριστώ για την πληρέστατη απάντηση σου Daredevil! Μου απάντησες ξεκάθαρα σε ολα τα ερωτηματα!

Τωρα οσον αφορά το κλιματιστικο, ΝΑΙ θα δουλεύει αρκετές ώρες κάθε μέρα και στην θερμανση και στην Ψυξη. Οπότε αν είναι να ανέβω στα 500-550 ευρώ, τι προτείνεις; Ευχαριστώ και πάλι!

Αν θες κοίτα και το TCL XA412 το 12αρι.

Ένας φίλος έβαλε το 9άρι και είναι πολύ ευχαριστημένος , συν ότι είναι αθόρυβο.

Επίσης 10 χρόνια εγγύηση, καλή τιμή και καλά SEER / SCOP.

Επεξ/σία από liakjim
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα στην εξαιρετικη παρεα .καταφερα και διαβασα περιπου τις 100 τελευταιες  σελιδες και οφειλω να ομολογησω οτι σε μερικα κατατοπιστηκα και σε μερικα μπερδευτικα .η ερωτηση μου ειναι ετουτη αξιζει?https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/187834-morris-wfin70132  .

θα μπει με δοσεις γιαυτο και ο κοτσος.εαν αξιζει βεβαια.προοριζεται για σαλονι 45 τμ .και με διαδρομο 2 μετρα προς τα 2 υπνοδωματια  .1 οροφος σε 2 οροφο .μετριες μονωσεις .ο μονος λογος εδω ειναι τα χρηματα 599.......ευχαριστω για τι συμβουλες σας,  προτασεις σας εκ των προτερων.μπορω να ανεβω λιγο παραπανω και επιπλεων το σκεφτομαι για επικουρικη θερμανση τον χειμωνα

Επεξ/σία από danaos7
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, danaos7 είπε

καλησπερα στην εξαιρετικη παρεα .καταφερα και διαβασα περιπου τις 100 τελευταιες  σελιδες και οφειλω να ομολογησω οτι σε μερικα κατατοπιστηκα και σε μερικα μπερδευτικα .η ερωτηση μου ειναι ετουτη αξιζει?https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/187834-morris-wfin70132  .

θα μπει με δοσεις γιαυτο και ο κοτσος.εαν αξιζει βεβαια.προοριζεται για σαλονι 45 τμ .και με διαδρομο 2 μετρα προς τα 2 υπνοδωματια  .1 οροφος σε 2 οροφο .μετριες μονωσεις .ο μονος λογος εδω ειναι τα χρηματα 599.......ευχαριστω για τι συμβουλες σας,  προτασεις σας εκ των προτερων.μπορω να ανεβω λιγο παραπανω και επιπλεων το σκεφτομαι για επικουρικη θερμανση τον χειμωνα

Με φασονακι της gree μου φέρνει.

@Rnd1978

συμφωνείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, liakjim είπε

@Rnd1978

συμφωνείς;

περιμενω πως και πως των δυο σας τις απαντησεις αχαχαχαχαχα.σε γενικες γραμμες μια χαρα δεν φαινεται?

Kλιματιστικό τύπου SPLIT 24000BTU INVERTER WiFi
Με συμπιεστή περιστροφικού τύπου για μεγαλύτερη οικονομία και χαμηλό επίπεδο θορύβου
Απόδοση : 22000(5150-23950)BTU σε λειτουργία ψύξης / 22000(5150-25650)BTU σε λειτουργία θέρμανσης
Κατανάλωση: 1940 (350-2800)W σε λειτουργία ψύξης / 1988 (300-3200)W σε λειτουργία θέρμανσης
Συντελεστής ισχύος ψύξης (SEER) : 6,30 / Ενεργειακή κλάση : A++
Συντελεστής ισχύος θέρμανσης (SCOP) : 5,1 (Ενεργειακή κλάση : A+++) για ζεστή κλιματική ζώνη / 4,0 (Ενεργειακή κλάση : Α+) για μέση κλιματική ζώνη

Επεξ/σία από danaos7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, danaos7 είπε

Κατανάλωση: 1940 (350-2800)W σε λειτουργία ψύξης / 1988 (300-3200)W σε λειτουργία θέρμανσης

Αν ισχύει μια χαρά και θα έχει ενδιαφερον. 

Πάντως οπτικά μοιάζει όντως στις γνωστες φασονοπατατες (Led δεξιά)

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.

αυτο ακριβως  μου τραβηξε το ενδιαφερων .το ελαχιστο που τοσο χαμος εχει γινει...παντως ασχημο για τα λεφτα δεν το λες ας ειναι και φασονοειδες .με τετοια χαρακτηριστηκα .μια και εψαχνα εδω βαζεις τον κατασκευαστη και σου βγαζει οτι εχει πιστοποιημενο http://www.eurovent-certification.com/en/Quick_search.php#search

Δημοσ.
5 ώρες πριν, guzel είπε

Θεωρώ απίθανο να κατεβάσει τόσο χαμηλά watts.. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, guzel είπε

Και το toyotomi δεν τα έταζε αυτά;

6 ώρες πριν, danaos7 είπε

περιμενω πως και πως των δυο σας τις απαντησεις αχαχαχαχαχα.σε γενικες γραμμες μια χαρα δεν φαινεται?

Kλιματιστικό τύπου SPLIT 24000BTU INVERTER WiFi
Με συμπιεστή περιστροφικού τύπου για μεγαλύτερη οικονομία και χαμηλό επίπεδο θορύβου
Απόδοση : 22000(5150-23950)BTU σε λειτουργία ψύξης / 22000(5150-25650)BTU σε λειτουργία θέρμανσης
Συντελεστής ισχύος ψύξης (SEER) : 6,30 / Ενεργειακή κλάση : A++
Συντελεστής ισχύος θέρμανσης (SCOP) : 5,1 (Ενεργειακή κλάση : A+++) για ζεστή κλιματική ζώνη / 4,0 (Ενεργειακή κλάση : Α+) για μέση κλιματική ζώνη

Στα λεφτά αυτά είναι καταπληκτικό.

Αφού διάβασες τις 100 τελευταίες σελίδες, θα έχεις καταλάβει ποιός είναι ο άγνωστος Χ που μας προβληματίζει , βλέπε τίποτα κοφτες με υψηλή ελάχιστη κατανάλωση.

Αν θες μπορείς να ρωτήσεις την μορρις για επιβεβαίωση ότι ισχύουν τα μίνιμουμ 300 τόσα watts που λένε και να το ρισκάρεις. Στην τελική το γυρνάς πίσω.

Επίσης κοίτα αν σε καλύπτει το 18αρι . Σε ποιά περιοχή είσαι; Αν σε καλύπτει, θα έχει πιο χαμηλό κόφτη, αν έχει δλδ.

Από απόδοση θα σκοτώνει πάντως λογικά.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, liakjim είπε

Και το toyotomi δεν τα έταζε αυτά;

Στα λεφτά αυτά είναι καταπληκτικό.

Αφού διάβασες τις 100 τελευταίες σελίδες, θα έχεις καταλάβει ποιός είναι ο άγνωστος Χ που μας προβληματίζει , βλέπε τίποτα κοφτες με υψηλή ελάχιστη κατανάλωση.

Αν θες μπορείς να ρωτήσεις την μορρις για επιβεβαίωση ότι ισχύουν τα μίνιμουμ 300 τόσα watts που λένε και να το ρισκάρεις. Στην τελική το γυρνάς πίσω.

Επίσης κοίτα αν σε καλύπτει το 18αρι . Σε ποιά περιοχή είσαι; Αν σε καλύπτει, θα έχει πιο χαμηλό κόφτη, αν έχει δλδ.

Από απόδοση θα σκοτώνει πάντως λογικά.

Ναι έχω καταλάβει για τον άγνωστο Χ...το ρώτησα εκτός από τις γνώμες σας μήπως κανείς έχει πάρει ξανά τέτοιο η έχει εμπειρία ανάλογη .εγώ προσωπικά έχω πάρει ψυγεοκαταψυκτη εδώ και 10 χρόνια περίπου για το χωριό και δεν έχει κάνει κιχ .ακόμα και να έχει τον κόφτη λέμε τώρα δεν τα αξίζει τα 599? Θα πάρω τηλ μετά αντιπροσωπεία να δω τι θα πουν.Καλημερα κιόλας. Αθηνα είμαστε και κοιτώ το 24. Καλύτερα παραπάνω btu πάρα λιγότερα σωστά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, liakjim είπε

@Rnd1978

συμφωνείς;

Δεν πρέπει να είναι, (ενω λιγο μοιάζει με το εμφανισιακα με Gree), έχει τελείως διαφορετικες οδηγίες χρήσης, διαφορετικό πρόγραμμα για το Wi-Fi, διαφορετικό τηλεκοντρολ και μερικές διαφορετικές λειτουγίες οπως π.χ. ISET  . :)

Ενδιαφέρον φαίνεται σαν μηχάνημα, οι κριτικές για άλλα μοντέλα της Morris στο skroutz είναι λίγο...ανάμικτες

Με επίφυλαξη μου φαίνεται είναι TCL :)

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...