Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχετα με το θεμα που εχω στην ακοη στο dawn η εξωτερικη μοναδα για 5 λεπτα μετα που το ανοιγες

εβγαζε ενα πολυ δυνατο θορυβο χαμηλης συχνοτητας και γενικα ειτανε πολυ ποιο θορυβοδες απο το mitsubishi επισης ειχε λιγοτερη ψυξη.

Αυτο το επιβαιβεωσανε και αλλα ατομα που το ειδανε χωρις θεμα στην ακοη...

Τελος παντων με τις ντενεκες που εχουνε μεσα παγο θα κανω δουλεια να τον παρω τον καταψυκτη ?

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ψύξη με πάγο μπορείς να κάνεις αλλά θα χρειαστείς ποσότητες που δεν μπορεί να σου δώσει ένας καταψύκτης

16 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Υπάρχει και η ενδοδαπεδια θέρμανση/ψύξη..  τώρα κατά πόσο δουλεύει καλά η ψύξη δεν έχω ιδέα..

δεν υπάρχει ψύξη δαπέδου αλλά οροφής, αν έχεις και την οικονομική δυνατότητα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nvel είπε

ψύξη με πάγο μπορείς να κάνεις αλλά θα χρειαστείς ποσότητες που δεν μπορεί να σου δώσει ένας καταψύκτης

Και στους τοίχους γενικά μπαίνει από ότι είδα στο παραπάνω link 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nvel είπε

Ποσα λιτρα παγο δηλαδη θα χρειαστω ?

Δε θελω πολυ ψυξη ισα ισα να μην ιδρωνω/λιωνω.

Ποσο παει η ψυξη οροφης για 10μ2 ?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση σε όποιον μπορεί να γνωρίζει, νοικιάζω σπίτι 58τ.μ. σύνολο, σαλοκουζίνα που ενώνεται με 2 μικρά δωμάτια. Θα χρειαστώ 24αρι; Ποιο ειναι το καλύτερο vfm στην αγορά αυτή τη στιγμή;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, prolog είπε

Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση σε όποιον μπορεί να γνωρίζει, νοικιάζω σπίτι 58τ.μ. σύνολο, σαλοκουζίνα που ενώνεται με 2 μικρά δωμάτια. Θα χρειαστώ 24αρι; Ποιο ειναι το καλύτερο vfm στην αγορά αυτή τη στιγμή;

Στάνταρ 24 αρι.

Κοίτα το Haier tundra green .

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, liakjim είπε

Στάνταρ 24 αρι.

Κοίτα το Haier tundra green .

Τον έγδαρες :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Γιατί δεν κοιτάς και αυτό, αν θες κάτι ποιοτικό σε σφικτό μπάτζετ;
https://www.skroutz.gr/s/12271323/Fujitsu-ASYG09LLCE.html

2 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Ότι σου είπε ο liakjim με βρίσκει σύμφωνο  ! Με την σειρά που στα είπε τα μηχανήματα. 

Τα Haier έχουν 5ετή εγγύηση σε όλα τα μέρη (χωρίς να χρειάζονται ετήσιες συντηρήσεις) . Τα inventor 10 ετή σε όλα τα μέρη (χωρίς να χρειάζονται ετήσιες συντηρήσεις) . Τα Midea 3 χρόνια σε όλα τα μέρη και επέκταση +7 χρόνια μόνο στο συμπιεστή εφόσον γίνονται ετήσιες συντηρήσεις.

Σας ευχαριστώ και τους δύο. Θα στοχεύσω σε όσα αναφέρατε + το Aria που προτάθηκε νωρίτερα.

--------

Μία ακόμα ερώτηση, αλλά αυτή αφορά την αδερφή μου (που πριν λίγο "θυμήθηκε" ότι με το βρέφος στο σπίτι, πρέπει να βάλει aircon):

Σπίτι περίπου 75 τμ, "τετραγωνισμένο". Σαλόνι-διάδρομος (χωρίς ενδιάμεση πόρτα, πολύ έξυπνο :-()-δωμάτιο γονιών (αριστερά)-δωμάτιο μπεμπέ (δεξιά). Η ιδέα της ήταν να δώσει κανένα 1000αρικο για κάποιο 24αρι που θα μπει στο σαλόνι, με την ελπίδα ότι θα φτάνει μία δροσιά στο παιδικό δωμάτιο για να μην λιώνει από τη ζέστη το μωρό. Θεωρείτε ότι έχει αξία μία τέτοια κίνηση ή δεν θα κάνει δουλειά;

Η δική μου "ιδέα" (μη σχετικός γαρ) ήταν ένα 12άρι στο δωμάτιο των γονιών, όσο αθόρυβο γίνεται, για να πιάνει λίγη δροσιά και το διπλανό δωμάτιο. Φυσικά, θα χάνεται αρκετή ψύξη αφού αναγκαστικά θα πηγαίνει στο σαλόνι. Η εναλλακτική που της έδωσα φυσικά είναι να φτιάξουν την %$^#πορτα στον διάδρομο και να τελειώνει η ιστορία...

Επισκέπτης
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, liakjim είπε

Λόγω ενεργειακής κλάσης ψύξης, που δεν είναι Α+++ αλλά Α++. Γνώμη λέω, μικρό σπιτάκι είναι, μήπως να πάρει ένα πιο μικρό αλλά Α+++ ;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Λόγω ενεργειακής κλάσης ψύξης, που δεν είναι Α+++ αλλά Α++. Γνώμη λέω, μικρό σπιτάκι είναι, μήπως να πάρει ένα πιο μικρό αλλά Α+++ ;

Για 24άρι , έχει πάρα πολύ καλό SEER . 

Θα μπορούσε να βάλει 1Χ12άρι στο σαλόνι και από 1Χ9άρι σε κάθε δωμάτιο. Σίγουρα θα έχει καλύτερη κατανομή και λογικά καταναλώσεις. Θα πρέπει να πάει βέβαια σε κανά 1200άρι για καλά μηχανήματα. 

16 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Σπίτι περίπου 75 τμ, "τετραγωνισμένο". Σαλόνι-διάδρομος (χωρίς ενδιάμεση πόρτα, πολύ έξυπνο :-()-δωμάτιο γονιών (αριστερά)-δωμάτιο μπεμπέ (δεξιά). Η ιδέα της ήταν να δώσει κανένα 1000αρικο για κάποιο 24αρι που θα μπει στο σαλόνι, με την ελπίδα ότι θα φτάνει μία δροσιά στο παιδικό δωμάτιο για να μην λιώνει από τη ζέστη το μωρό. Θεωρείτε ότι έχει αξία μία τέτοια κίνηση ή δεν θα κάνει δουλειά;

Η δική μου "ιδέα" (μη σχετικός γαρ) ήταν ένα 12άρι στο δωμάτιο των γονιών, όσο αθόρυβο γίνεται, για να πιάνει λίγη δροσιά και το διπλανό δωμάτιο. Φυσικά, θα χάνεται αρκετή ψύξη αφού αναγκαστικά θα πηγαίνει στο σαλόνι. Η εναλλακτική που της έδωσα φυσικά είναι να φτιάξουν την %$^#πορτα στον διάδρομο και να τελειώνει η ιστορία...

Καλύτερα να μοιραστούν τα btus σε πάνω από μια συσκευές.  

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Σας ευχαριστώ και τους δύο. Θα στοχεύσω σε όσα αναφέρατε + το Aria που προτάθηκε νωρίτερα.

--------

Μία ακόμα ερώτηση, αλλά αυτή αφορά την αδερφή μου (που πριν λίγο "θυμήθηκε" ότι με το βρέφος στο σπίτι, πρέπει να βάλει aircon):

Γνώμη μου 18αρι στο σαλόνι και αθόρυβα μηχανήματα στα δωμάτια.πχ 2 inventor aria...αλλά νομίζω ξεφεύγει δε budget..αλλιώς μόνο στα υπνοδωμάτια

https://www.alphaclimagr.gr/product/1410532/inventor-aria-ar3vi32-09wf-ar3vo32-09-klimatistiko.html

1 ώρα πριν, prolog είπε

Εγώ θα έβαζα ένα 9αρι στο δωμάτιο που κοιμάμαι και ένα 18αρι σαλόνι.αλλα αν μπορείς πες μερικές πληροφορίες για αν σε βοηθήσουν πιο πολύ τα παιδιά.οροφο, μόνωση δίπλα η μονα παράθυρα.διαμερισμα του πότε

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, jonkyr είπε

--------

Ενα κλιματιστικό ανα χώρο . Οτιδήποτε άλλο είναι πατέντα και θα έχεις αυξημένη κατανάλωση εκεί που θα βρίσκεται το κλιματιστικό έτσι ώστε να έχεις μια νορμαλ θερμοκρασία στο υπνοδωμάτιο ενώ ο χώρος όπου θα βρίσκεται το κλιματιστικό θα είναι παγάκι . 

Τουλάχιστον για το παιδικό υπνοδωμάτιο οπωσδήποτε δικό του κλιματιστικό για να υπάρχει καλύτερος έλεγχος της θερμοκρασίας .

• Like 1
Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους.

Θα χρειαστω να παρω ενα air condition(μιας και μπηκα στο εξοικονομω) για ενα δωματιο(κουζινα) στο σπιτι το οποιο ειναι περιπου 15-17 τετραγωνικα.

Επειδη απο εκει που θα τα παρω εχει αποκλειστηκα Mitsubishi μου προτειναν ενα απο τα δυο παρακατω:

https://www.skroutz.gr/s/18979343/Mitsubishi-MSZ-MUZ-HR35VF.html?keyphrase=Mitsubishi+MSZ%2FMUZ-HR35VF

https://www.skroutz.gr/s/14653206/Mitsubishi-MSZ-MUZ-AP35VG.html?keyphrase=Mitsubishi+MSZ%2FMUZ-AP35VG

Να τονισω οτι στο δωματιο η πορτα θα ειναι παντα ανοιχτη γιατι θελω να βοηθησω στην ψυξη και το υπολοιπο σπιτι μιας και υπαρχει ακομη ενα 18αρι σε αλλο χωρο.

Σκεφτομαι για το δευτερο αλλα θα ηθελα να μου πειτε και την γνωμη σας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Kαλησπερα σε ολους.

Θα χρειαστω να παρω ενα air condition(μιας και μπηκα στο εξοικονομω) για ενα δωματιο(κουζινα) στο σπιτι το οποιο ειναι περιπου 15-17 τετραγωνικα.

Επειδη απο εκει που θα τα παρω εχει αποκλειστηκα Mitsubishi μου προτειναν ενα απο τα δυο παρακατω:

https://www.skroutz.gr/s/18979343/Mitsubishi-MSZ-MUZ-HR35VF.html?keyphrase=Mitsubishi+MSZ%2FMUZ-HR35VF

https://www.skroutz.gr/s/14653206/Mitsubishi-MSZ-MUZ-AP35VG.html?keyphrase=Mitsubishi+MSZ%2FMUZ-AP35VG

Να τονισω οτι στο δωματιο η πορτα θα ειναι παντα ανοιχτη γιατι θελω να βοηθησω στην ψυξη και το υπολοιπο σπιτι μιας και υπαρχει ακομη ενα 18αρι σε αλλο χωρο.

Εννοείται το 2ο

6 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Kαλησπερα σε ολους.

Αυτό το έχουν που είναι λίγο πιο δυνατό ;

https://www.skroutz.gr/s/18978930/Mitsubishi-SRK-SRC-35ZS-W.html#specs

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...