Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, argitt είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Τι είναι αυτό?????

Screenshot_20190620-220728.png

Βαζεις νερό και βγάζει "δροσερο" ΥΓΡΟ αέρα :)

Επεξ/σία από Rnd1978
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μάλλον το απόλυτο μηχάνημα για περιοχές με πολλά μείον (δεν διαπρέπει σε seer , scop , αλλά βράχος το COP ανεξαρτήτως θερμοκρασίας):

(αναρωτιέμαι τι θα έκανε το Gree Amber με τον 2βάθμιο συμπιεστή)

https://www.skroutz.gr/s/6655925/Mitsubishi-MSZ-MUZ-HJ71VA.html

MSZ-HJ71VAMUZ-HJ71VA_1561058039.6483.pdf

mh.JPG.c7432c1c8b6d28c7b3c9a0c1d26d0754.JPG

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μάλλον το απόλυτο μηχάνημα για περιοχές με πολλά μείον (δεν διαπρέπει σε seer , scop , αλλά βράχος το COP ανεξαρτήτως θερμοκρασίας):

(αναρωτιέμαι τι θα έκανε το Gree Amber με τον 2βάθμιο συμπιεστή)

https://www.skroutz.gr/s/6655925/Mitsubishi-MSZ-MUZ-HJ71VA.html

MSZ-HJ71VAMUZ-HJ71VA_1561058039.6483.pdf 965 kB · 2 downloads

mh.JPG.c7432c1c8b6d28c7b3c9a0c1d26d0754.JPG

Το απολυτο κλιματιστικό ururu sarara τι κανει στις χαμηλες θερμοκρασίες?

Δημοσ.

Να ρωτησω και εδω, μια που ναι το πιο καταλληλο νημα , με περισσοτερους γνωστες. 

Εχω μια μεζονετα που θα νοικιασω, χαλκιδικη, αρα για θερινη σεζον. Οι πρισσοτεροι πελατες ειναι Ρωσοι και βαλκανιοι, αρα το δουλευουν αρκετα το κλιματιστικο. Εχει 3 οροφους το σπιτι, και σκοπευω να βαλω 1 στον καθε οροφο.  

Σκεφτομαι 3 χ 9000 Btu η 2 9000 και 1 12000. Με ενδιαφερει σχεδον αποκλειστικα η ψυξη και η χαμηλη καταναλωση, αξιοπιστια . Υπαρχει κατι που να χει καλη σχεση αξιοπιστιας/αποδοσης /τιμης? Ευχαριστω!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bourojean είπε

Να ρωτησω και εδω, μια που ναι το πιο καταλληλο νημα , με περισσοτερους γνωστες. 

Εχω μια μεζονετα που θα νοικιασω, χαλκιδικη, αρα για θερινη σεζον. Οι πρισσοτεροι πελατες ειναι Ρωσοι και βαλκανιοι, αρα το δουλευουν αρκετα το κλιματιστικο. Εχει 3 οροφους το σπιτι, και σκοπευω να βαλω 1 στον καθε οροφο.  

Σκεφτομαι 3 χ 9000 Btu η 2 9000 και 1 12000. Με ενδιαφερει σχεδον αποκλειστικα η ψυξη και η χαμηλη καταναλωση, αξιοπιστια . Υπαρχει κατι που να χει καλη σχεση αξιοπιστιας/αποδοσης /τιμης? Ευχαριστω!

Στη θέση σου θα κοίταζα κάποιο μοντέλο, το οποίο να μπορείς να κλειδώνεις τη λειτουργία του και τη θερμοκρασία του.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Το απολυτο κλιματιστικό ururu sarara τι κανει στις χαμηλες θερμοκρασίες?

Καθόλου άσχημα

S90620-225418.jpg.db9f8beaf5756338c7d39f6642798985.jpg

14 λεπτά πριν, bourojean είπε

Πρέπει να γίνεις πιο αναλυτικός σε τμ.

Σε κάθε περίπτωση θα πας σε ινβερτορ με hotel λειτουργία.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, cger είπε

Στη θέση σου θα κοίταζα κάποιο μοντέλο, το οποίο να μπορείς να κλειδώνεις τη λειτουργία του και τη θερμοκρασία του.

Αν και σα σκεψη ειναι σωστο, για λογους που δεν αξιζει να σας παιδεψω και να αναλυσω ειναι δυσκολο αυτο (μεγαλες κρατησεις, σχετικα upper class κοσμος κτλ) . Οποτε με μια καλη καταναλωση στην ψυξη, πιστευω θα βολευτω! 

Ο καθε οροφος ειναι λιγο κατω απο 40 τμ. Και παλι, να τονισω οτι να κλειδωνω θερμοκρασιες, να το κλεινω απο μακρια  κτλ δεν παιζει, μιλαμε για μεγαλο, αυτονομο εξοχικο (μεζονετα) με τις  αντιστοιχες -καλως η κακως- παροχες

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, bourojean είπε

Αν και σα σκεψη ειναι σωστο, για λογους που δεν αξιζει να σας παιδεψω και να αναλυσω ειναι δυσκολο αυτο (μεγαλες κρατησεις, σχετικα upper class κοσμος κτλ) . Οποτε με μια καλη καταναλωση στην ψυξη, πιστευω θα βολευτω! 

Ο καθε οροφος ειναι λιγο κατω απο 40 τμ. Και παλι, να τονισω οτι να κλειδωνω θερμοκρασιες, να το κλεινω απο μακρια  κτλ δεν παιζει, μιλαμε για μεγαλο, αυτονομο εξοχικο (μεζονετα) με τις  αντιστοιχες -καλως η κακως- παροχες

Δεν είναι απαραίτητο να το κλείνεις. Το hotel menu βάζει όρια πχ μη πάει και το βάλει κάποιος στους 16 και το αφήσει και φύγει, αλλά να το περιορίζει σε πχ όχι κάτω από 24.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, liakjim είπε

Καθόλου άσχημα

S90620-225418.jpg.db9f8beaf5756338c7d39f6642798985.jpg

Τα στοιχεία που βλέπεις αντικατοπτρίζουν τα δηλωμένα από τον κατσκευαστή; Πχ κάποιες συσκευές (οι ακριβότερες) δείχνουν πολύ περισσότερα BTU κατά την θέρμανση. Πιθανό γιατί χρησιμοποιούν κάποια τεχνολογία που τους επιτρέπει κάτι τέτοιο όπως πχ αντιστάσεις ή κάτι άλλο.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, άσχετος με το θέμα, χρειάζομαι ένα καλό κλιματιστικό 24000 btu για το σπίτι. 

Από κωτσοβολο είδα mitsubishi msz ap 71 VG στα 1399(προσπαθώ να μου δώσουν εγκατασταση) 

Είδα ένα φίλο που πρότεινε τα Toshiba πιο πίσω. 

Έχετε να προτείνετε κάτι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Ψάχνω ένα 9άρι κλιματιστικό για ψύξη και θέρμανση. 

Έχω ψάξει αρκετά και έχω καταλήξει στα παρακάτω, αλλά επειδή δεν έχω μεγάλη ιδέα για τα κριτήρια επιλογής μου, μπορεί κάποιος να μου πει μια γνώμη;

https://www.skroutz.gr/s/18225693/In...R1VO32-09.html
https://www.kotsovolos.gr/site/air-c...fi-passion-eco
https://www.kotsovolos.gr/site/air-c...siesta-sensira
https://www.kotsovolos.gr/site/air-c...shi-msz-wn25va
https://www.public.gr/product/klimat...prod9092508pp/ 

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Rnd1978 είπε

Και μιας και που έχω πει και εγώ τόσα καλά για το Toshiba Shorai,να πω και ένα αρνητικό,σήμερα αποφάσισε το φωτάκι Led λειτουργίας (μπλε ψυξη/κόκκινο θέρμανση)  να σταματήσει να ανάβει.. (μικρό το κακό δεν μπορώ να πω,όλα τα άλλα φαίνεται να δουλεύουν κανονικά με το κλιματιστικό) αλλά σε 4 μήνες να απεβίωσει το led μου φάνηκε κάπως.. Πήρα τηλ αντιπροσωπεία και περιμένω τηλέφωνο και εγώ από Δευτέρα.

Τι διαολο Ιωση τα πιάσε και εμένα το ίδιο από χθες...ανάβει μόνο το πορτοκαλί...στην θέρμανση...

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε το μπλε της ψύξης....το έκλεισα -άνοιξα και ξαναεξαφανιστηκε....

Πήρα ένα τηλ που είχα βρει  στο 210 2714 569 (Βατης Τεχνική) που νομίζω ότι είναι το Service και μου είπε αρχικά ότι  δουλεύει σωστα το κλιματιστικο μην φοβάστε....και κααααποια στιγμή το κοιτάμε...(Έδειξε κάτι να ξέρει για το θέμα γιατι μου ρωτησε αν κάποια στιγμή ανάβει)

Του λέω σε 4 μήνων κλιματιστικο θέλω να δουλευουν όλα άψογα...ακόμα και το led....

Του είπα ότι θελω να δηλώσω την βλάβη (γιατί την επόμενη εβδομάδα που θα έρθουν για να ξηλωσουν το inventor, το ίδιο service έχει και το Service της Toshiba.)

Mε παρεπεμψε στο 210 6796 360 το ποιο το καλούσα ξανά και ξανά για κάνα μισάωρο σήμερα κατά τις 15:00 και ημουν συνέχεια στην αναμονή και στο τέλος έκλεινε η γραμμή...(Αρε inventor θα μας λείψεις)

Αύριο πρωί θα επιχειρήσω πάλι νωρίς.....

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ.
6 ώρες πριν, anergos13 είπε

Τι διαολο Ιωση τα πιάσε και εμένα το ίδιο από χθες...ανάβει μόνο το πορτοκαλί...στην θέρμανση...

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε το μπλε της ψύξης....το έκλεισα -άνοιξα και ξαναεξαφανιστηκε....

Πήρα ένα τηλ που είχα βρει  στο 210 2714 569 (Βατης Τεχνική) που νομίζω ότι είναι το Service και μου είπε αρχικά ότι  δουλεύει σωστα το κλιματιστικο μην φοβάστε....και κααααποια στιγμή το κοιτάμε...(Έδειξε κάτι να ξέρει για το θέμα γιατι μου ρωτησε αν κάποια στιγμή ανάβει)

Του λέω σε 4 μήνων κλιματιστικο θέλω να δουλευουν όλα άψογα...ακόμα και το led....

Του είπα ότι θελω να δηλώσω την βλάβη (γιατί την επόμενη εβδομάδα που θα έρθουν για να ξηλωσουν το inventor, το ίδιο service έχει και το Service της Toshiba.)

Mε παρεπεμψε στο 210 6796 360 το ποιο το καλούσα ξανά και ξανά για κάνα μισάωρο σήμερα κατά τις 15:00 και ημουν συνέχεια στην αναμονή και στο τέλος έκλεινε η γραμμή...(Αρε inventor θα μας λείψεις) 

Αύριο πρωί θα επιχειρήσω πάλι νωρίς.....

Δεν το έβαλα στην θέρμανση να δω αν ανάβει το πορτοκαλί, μπλε εμένα δεν εχει τωρα :P  Κατι μαλλον δεν πήγε με την παρτίδα μας σχετικά με το led .. δεν νομιζω να είναι τυχαιο..  Καλύτερα πάρε πρωι τηλεφωνο να δηλωσεις βλάβη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...