Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, liakjim είπε

Καμμένα led στο σύνολο των Shorai του insomnia.

Αξιοπιστία μηδέν λέμε!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

😛

Θα κρεμάσω ματάκι πανω του :P

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πω-πω, πόσο μεγάλωσε το νήμα απ’ την τελευταία φορά που μπήκα (για αγορά βεβαίως, βεβαίως). Τώρα έφτασε η ώρα της ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ:

Το μηχανάκι (Toyotomi Izuru TRN/TRG-828ZR) δούλεψε το καλοκαίρι και μόνο, και παρότι δεν είχαμε καύσωνα «έγραψε» αρκετές ώρες. Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θα πρέπει να ζητήσω απ’ τους τεχνικούς; Να κάτσω να επιβλέπω μπας και κάνουν αρπακολλατζίδικη δουλειά ή δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία; (γιατί κατά την εγκατάσταση οφείλεις να είσαι Κέρβερος προκειμένου να γλιτώσεις παρατράγουδα στο μέλλον)

[Αν βαριέστε, μπορείτε να με παραπέμψετε και σε άλλο thread ή εξωτερικό link]

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2102714569 εδώ καλούμε για toshiba το σηκώνουν αμέσως χωρίς αναμονές 

Πηρα πριν λίγο για το wifi module του shorai 69 ευρώ + ΦΠΑ, θα το παραγγείλω μάλλον 

Επεξ/σία από guzel
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, guzel είπε

Πηρα πριν λίγο για το wifi module του shorai 69 ευρώ + ΦΠΑ, θα το παραγγείλω μάλλον 

Μπαίνει κανονικά στο δικό μας? ωραια, περιμένω εντυπώσεις αν ειναι το πάρω και εγω :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rnd1978 είπε

Μπαίνει κανονικά στο δικό μας? ωραια, περιμένω εντυπώσεις αν ειναι το πάρω και εγω :)

Ναι με ρώτησε να του διαβάσω τον κωδικό του μοντέλου και μου έδωσε τιμή. Δεν καταγράφει κατανάλωση το app.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, guzel είπε

Σε αυτό πήρα χθες φίλε μου και με παρέπεμψαν να δηλώσω την βλάβη στο 2106796360....

Πήρα σήμερα νωρίς ,έπιασα γραμμή και δήλωσα την βλάβη......

Και περιμένουμε...

Επεξ/σία από anergos13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, guzel είπε

Με 15€ περίπου, παίρνεις το rm mini3.

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αχ, χτύπησε το οτοκορεκτιον

Rm mini 3

Απλα το κακο με αυτο ειναι οτι δεν ελέγχεις το κλιματιστικο.. τους λες ανοιξε αγαπητο μου κλιματιστικο.. π.χ.

ανοιξε?δεν θα το μαθεις ποτε.. μονο οταν πας σπιτι σου..

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, alex19871987 είπε

Ένας μετρητής κατανάλωσης δεν θα είναι το πιο σωστό αποδεικτικό για τις καταναλώσεις??

Ναι και αφορά μόνο τον χώρο όπου βρίσκεται το μηχάνημα . Με τον μετρητή θα μετρήσεις την κατανάλωση του μηχανήματος για τον συγκεκριμένο χώρο που όπου βρίσκεται το μηχάνημα, για συγκεκριμένες εξωτερικές θερμοκρασίες λειτουργίας και εσωτερική ρύθμιση χειριστηρίου . 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rnd1978 είπε

Απλα το κακο με αυτο ειναι οτι δεν ελέγχεις το κλιματιστικο.. τους λες ανοιξε αγαπητο μου κλιματιστικο.. π.χ.

ανοιξε?δεν θα το μαθεις ποτε.. μονο οταν πας σπιτι σου..

Ελέγχεις άνοιγμα, κλεισιμο, θερμοκρασία, ταχύτητα ανεμιστήρα.

Αν όντως έχει ανοίξει, όχι, εγώ το βλέπω από την security camera 😋

Μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να μην ανοίξει πάντως.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, bourojean είπε

Να ρωτησω και εδω, μια που ναι το πιο καταλληλο νημα , με περισσοτερους γνωστες. 

Εχω μια μεζονετα που θα νοικιασω, χαλκιδικη, αρα για θερινη σεζον. Οι πρισσοτεροι πελατες ειναι Ρωσοι και βαλκανιοι, αρα το δουλευουν αρκετα το κλιματιστικο. Εχει 3 οροφους το σπιτι, και σκοπευω να βαλω 1 στον καθε οροφο.  

Σκεφτομαι 3 χ 9000 Btu η 2 9000 και 1 12000. Με ενδιαφερει σχεδον αποκλειστικα η ψυξη και η χαμηλη καταναλωση, αξιοπιστια . Υπαρχει κατι που να χει καλη σχεση αξιοπιστιας/αποδοσης /τιμης? Ευχαριστω!

14 ώρες πριν, liakjim είπε

Πρέπει να γίνεις πιο αναλυτικός σε τμ.

Σε κάθε περίπτωση θα πας σε ινβερτορ με hotel λειτουργία.

Όπως είπε ο Liakjim κλιματιστικό της Inventor με hotel menu . Σου δίνει την δυνατότητα να θέσεις περιορισμό στην κατώτατη ρύθμιση θερμοκρασίας στην ψύξη ή στην ανώτερη στην θέρμανση . Τα ξεχνάνε που τα ξεχνάνε αναμμένα ενώ λείπουν απο το χώρο έχουν και μια μανία να τα ρυθμίζουν όσο πιο χαμηλά μπορούν να πάνε στην θερμοκρασία . Οπότε το μηχάνημα δουλεύει με τσίτα τα γκάζια όλη την ώρα για να πιάσει το άπιαστο νούμερο των 16 βαθμών κελσίου . Η εξοικονόμηση ενέργειας πάει περίπατο ....

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλό μεσημέρι. το Toshiba Mirai Plus 24TAVG-E/24TKVG-E που έχει προσφορά ο Κωτσόβολος στα 999 ευρώ με δωρεάν εγκατάστασηhttps://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198888-toshiba-mirai-plus-24tavg-e/24tkvg-e  τι λέει σαν μηχάνημα?,Θα μπεί σε ενιαίο χώρο 45 τετραγωνικά,με χρήση πιο πολύ θέρμανση παρά ψύξη.

Κάποια άλλη πρόταση δεκτή σε αυτά τα λεφτά με προτεραιότητα στην οικονομία,για να αντικαταστήσει το πετρέλαιο τον χειμώνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...