Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Αυτό που ψάχνω να βρώ είναι κάποια πληροφορία σε οποιοδήποτε κατασκευαστή υπό ποιες προϋποθέσεις μετρήθηκε η ελάχιστη  ισχύς. Τί εξωτερική θερμοκρασία , ποια ήταν η εσωτερική θερμοκρασία, σε ποιές ταχύτητες (και ισχύς) δούλευαν τα μοτέρ των ανεμιστήρων τόσο της μέσα όσο και της έξω μονάδας  κτλ .

Αυτό θα με ενδιέφερε και εμένα γιατί στο ASYG το technical manual λέει 0.18 στη ψύξη ενώ έχω δει 0.128.

Δλδ καίει λιγότερο από ότι λέει!

Βέβαια έχω δει ότι το Blitzwolf κλέβει ένα 5% αλλά και πάλι είναι πολύ μεγάλη διαφορά.

Ή το Blitzwolf κλέβει ακόμα περισσότερο χαμηλά (που δεν ισχύει γιατί το έχω μετρήσει και χαμηλά κλέβει λιγότερο) ή το μετράνε όντως σε συγκεκριμένες συνθήκες.

Επεξ/σία από liakjim
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dare-Devil είπε

Μου φαίνεται βλάβη . Πιθανόν αισθητήριο ή πλακέτα εσωτερικού μηχανήματος . Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι εσύ . 
Δώσε μου λίγς πληροφορίες . Ποιο μοντέλο είναι και ποιο κουμπι πατάς για να δεις την θερμοκρασία του χώρου ;

https://www.skroutz.gr/s/14495672/Toyotomi-Izuru-TRN-TRG-871ZR.html#reviews

Αυτό είναι. Για να δω τη θερμοκρασία πατάω ένα πλήκτρο που έχει στο χειριστήριο και λέει temp. 

Μήπως έχεις άποψη πόσο στο περίπου θα κοστίζει η επισκευή μαζί με ανταλλακτικά;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, CorumD είπε

Τελικα, αυτο το MIDEA MISSION II 9000btu το εχει βάλει κανέις να μας πει εντυπωσεις;

Καλημέρα, έχω 2 midea prime (το ένα εγκαταστάθηκε πέρισυ και το άλλο φέτος)και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε ψύξη που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο.

Είναι αθόρυβη η εσωτερική και η εξωτερική μονάδα και επίσης δεν έχει καθόλου τριγμούς.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paliospanag είπε

https://www.skroutz.gr/s/14495672/Toyotomi-Izuru-TRN-TRG-871ZR.html#reviews

Αυτό είναι. Για να δω τη θερμοκρασία πατάω ένα πλήκτρο που έχει στο χειριστήριο και λέει temp. 

Μήπως έχεις άποψη πόσο στο περίπου θα κοστίζει η επισκευή μαζί με ανταλλακτικά;

Γιατί δεν το βάζεις με τον αισθητήρα του τηλεχειριστηρίου( i feel)  ;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, liakjim είπε

Γιατί δεν το βάζεις με τον αισθητήρα του τηλεχειριστηρίου( i feel)  ;

Σωστή παρατήρηση. Αυτό κάνω αρκετό καιρό τώρα (μιας και το πρόβλημα υπάρχει εδώ και ένα χρόνο). Όμως προχθές παρατήρησα ότι ξεκίνησε να χάνει και τη θερμοκρασία του χειριστηρίου υστερα από το πέρας κάποιων ωρών. Σα να αποσυνδέεται από το χειριστήριο...

Δημοσ.

@liakjim

μπηκε το fujitsu...

στην ψυξη ειναι τελειως αθορυβο μολις πιασει θερμοκρασια και η εσωτερικη και η εξωτερικη μοναδα.

εκανα και ενα τεστ το βραδυ με 23 εξω να το βαλω στην θερμανση στους 26 ανοιξα και τις πορτες για να δυσκολευτει λιγο να πιασει θερμοκρασια, δεν μπορω να πω ιδιαιτερα οτι ηταν τραγικος ο θορυβος.

κανει λιγο αλλα ειναι πολυ αποδεκτος για 79cm aircondition και με με μικρη εξωτερικη μοναδα.

βεβαια μπορει τον χειμωνα με πολυ χαμηλοτερες θερμοκρασιες να κανει αρκετα περισσοτερο θορυβο αλλα μολις το τεσταρω θα παραθεσω την αποψη μου.

παντως φαινεται πολυ σοβαρο μηχανημα.

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, apostolisep3 είπε

@liakjim

μπηκε το fujitsu...

στην ψυξη ειναι τελειως αθορυβο μολις πιασει θερμοκρασια και η εσωτερικη και η εξωτερικη μοναδα.

εκανα και ενα τεστ το βραδυ με 23 εξω να το βαλω στην θερμανση στους 26 ανοιξα και τις πορτες για να δυσκολευτει λιγο να πιασει θερμοκρασια, δεν μπορω να πω ιδιαιτερα οτι ηταν τραγικος ο θορυβος.

κανει λιγο αλλα ειναι πολυ αποδεκτος για 79cm aircondition και με με μικρη εξωτερικη μοναδα.

βεβαια μπορει τον χειμωνα με πολυ χαμηλοτερες θερμοκρασιες να κανει αρκετα περισσοτερο θορυβο αλλα μολις το τεσταρω θα παραθεσω την αποψη μου.

παντως φαινεται πολυ σοβαρο μηχανημα.

Mε έκανες πολύ χαρούμενο.Το είχα έγνοια.

26 λεπτά πριν, apostolisep3 είπε

η εσωτερικη

Η εσωτερική όντως σου φαίνεται αθόρυβη;

Πολύ περίεργο.

Ή έχω αυτιά νυχτερίδας ή το δικό μου έχει θέμα.

Το 24άρι δεν έβαλες;

Μήπως θα μπορούσες να τραβήξεις ένα video?

27 λεπτά πριν, apostolisep3 είπε

στην θερμανση...δεν μπορω να πω ιδιαιτερα οτι ηταν τραγικος ο θορυβος.

Δλδ η εξωτερική δεν έκανε στη θέρμανση σαν ελικόπτερο όπως εδώ ?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, marioboni είπε

Οι εγκαταστάσεις του Κωτσόβολου είναι της προκοπής;

Έχει κανείς εμπειρία;

Εξαρτάται πιο συνεργείο θα έρθει (που εξαρτάται από την περιοχή σου).

Στη δική μου περίπτωση πάντως (Ωρωπός), ήταν σχετικά καλοί .

Ήταν απλή περίπτωση , με προϋπάρχουσα οπή.

Δεν ήταν πολύ σχολαστικοί , ούτε καθαροί, ούτε μάζεψαν κούτες, υλικά, σκουπιδάκια όπως διαβάσαμε πιο πίσω, αλλά τουλάχιστον δεν έφεραν καμία αντίρρηση σε ότι τους ζήτησα (κενό, μήκος κτλ). Όχι ότι θα είχαν και περιθώριο δλδ. 👿

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Mε έκανες πολύ χαρούμενο.Το είχα έγνοια.

Η εσωτερική όντως σου φαίνεται αθόρυβη;

Πολύ περίεργο.

Ή έχω αυτιά νυχτερίδας ή το δικό μου έχει θέμα.

Το 24άρι δεν έβαλες;

Μήπως θα μπορούσες να τραβήξεις ένα video?

Δλδ η εξωτερική δεν έκανε στη θέρμανση σαν ελικόπτερο όπως εδώ ?

το 24ρι εβαλα ναι

στην ψυξη η εσωτερικη δεν εκανε κιχ μετα απο ενα σημειο και η εξωτερικη ηταν αθορυβη επισης.

η εσωτερικη στην θερμανση εκανε πολυ ανεκτο θορυβο δλδ με τηλεοραση ανοιχτη ουτε καν ακουγοταν. η εξωτερικη που τοποθετηθηκε κατω μολις εκλεισα τις πορτες δεν ακουγοταν σχεδον καθολου μεσα στο σπιτι.

μολις ανοιξα τις πορτες για να δω πως ακουγεται εκανε μεν θορυβο αλλα οχι κατι τραγικο σε σημειο να θελεις ηχομονωση.

θα τραβηξω βιντεακι οσο ποιο κοντα μπορω για να ακουγεται ο ηχος.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, apostolisep3 είπε

το 24ρι εβαλα ναι

στην ψυξη η εσωτερικη δεν εκανε κιχ μετα απο ενα σημειο και η εξωτερικη ηταν αθορυβη επισης.

η εσωτερικη στην θερμανση εκανε πολυ ανεκτο θορυβο δλδ με τηλεοραση ανοιχτη ουτε καν ακουγοταν. η εξωτερικη που τοποθετηθηκε κατω μολις εκλεισα τις πορτες δεν ακουγοταν σχεδον καθολου μεσα στο σπιτι.

μολις ανοιξα τις πορτες για να δω πως ακουγεται εκανε μεν θορυβο αλλα οχι κατι τραγικο σε σημειο να θελεις ηχομονωση.

θα τραβηξω βιντεακι οσο ποιο κοντα μπορω για να ακουγεται ο ηχος.

Oκ, συμφωνούμε ότι η εξωτερική στη ψύξη είναι παντελώς αθόρυβη.

Στα άλλα όμως έχω διαφορετική εμπειρία.

Θα περιμένω το ή τα video. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, liakjim είπε

h εσωτερικη μοναδα στην ψυξη σου κανει θορυβο????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έχεις παρατηρήσει αν όταν ο ανεμιστήρας είναι στο FULL έχεις μικρότερη κατανάλωση ;

Επεξ/σία από Klausx
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, apostolisep3 είπε

h εσωτερικη μοναδα στην ψυξη σου κανει θορυβο????

To video που σου ανέβασα εδώ ήταν από τη ψύξη https://www.insomnia.gr/forums/topic/296911-συμβουλές-για-κλιματιστικά/?do=findComment&comment=57326166

Στην πραγματικότητα, όταν το κλιματιστικό έχει πιάσει θερμοκρασία, δουλεύει στο αυτόματο γύρω από τη low ταχύτητα.

Αν έχω ανοιχτή την τηλεόραση , όντως δεν το ακούω, αλλά αθόρυβο δεν το λες σε καμιά περίπτωση.

Δεν ξέρω, ή δεν έχεις ακούσει αθόρυβα κλιματιστικά (καλό για σένα), ή κάτι άλλο παίζει (πχ να είμαι περίεργος).

12 λεπτά πριν, Klausx είπε

Έχεις παρατήρηση αν όταν το ανεμιστήρας είναι στο FULL έχεις μικρότερη κατανάλωση ;

Θα το δω, το έχω πάντα στο auto.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...