Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους, οτι πληρωνεις παιρνεις...σπανιες οι 'ευκαιριες'.  Βλέποντας πραγματικές καταναλώσεις με μετρητη, εχω αρχισει να βαζω τα SEER/SCOP στην ακρη...κοιταζω πιο πολυ την εταιρεια που το κατασκευάζει και την κατηγορια τιμης...Δειτε πχ τα SEER/SCOP στα Shorai σε σχεση με τις πραγματικες καταναλωσεις τους. Φαντάζομαι οι μονες 'ευκαιριες' στην αγορα ειναι τα top premium MIDEA/GREE...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, guzel είπε

Η εξωτερική δούλευε στα 66w?

δούλευαν οι ανεμιστήρες, γιατί συμπιεστής που να αποδίδει ισχύ στο δίκτυο δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nvel είπε

δούλευαν οι ανεμιστήρες, γιατί συμπιεστής που να αποδίδει ισχύ στο δίκτυο δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα

Μέσα έβγαζε απειροελάχιστο αέρα, δροσερό βέβαια. Αλλά γενικά πολλές φορές το βλέπω να παίζει 66-180 watt. Αλλά σας λέω για πολύ θερμομονωμενο σπίτι. Ανοιγομενα αεροστεγή κουφώματα με Uw=0,9, και 8/10 ποντους γραφιτουχα πολυστερινη. Και κλιματιστικό που κατεβαίνει μέχρι τα 1000btu/hr δηλαδή τα 290watt ψύξης. Με ένα EER 3,36 αντιστοιχεί ας πούμε στα 86Watt ρεύματος. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakjim είπε

Daisekai φίλε μου . Άλλο λεβελ

Με πήραν από Κωτσόβολο. Θα τα φέρουν την Παρασκευή αλλά λογικά η εγκατάσταση θα πάει για μετά τις διακοπές.

Χρόνια εχω να ενθουσιαστω τόσο με κάτι. Πώς και πώς τα περιμένω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/7/2019 στις 5:31 ΜΜ, chriskourou είπε

Τελικά πήρα το haier tundra green για σαλόνι-κουζίνα + το midea mission II για το υπνοδωμάτιο. Βρήκα το haier σε αρκετά καλή τιμή (730). Θα προτιμούσα να έχει φίλτρα αέρα, ιονιστή κτλ, αλλά νομίζω πως είναι vfm επιλογή. 

Εντυπώσεις από το 24αρι tundra green; είσαι τελικά ευχαριστημένος με την επιλογή;

Επεξ/σία από pareisaktos
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tarantules είπε

Μεταξύ της σειράς Daiseikai της Toshiba και της Shorai Premium ποια θα προτιμούσατε εαν το κόστος δεν ήταν θέμα; 

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα daisekai 9 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω βγάλει τα μάτια μου να ψάχνω και δεν έχω βρει κάτι στα λεφτά μου 450 Μαξ περασμένο 12αρι, υπαρχει κάτι αξιόλογο η να περιμένω τέλη καλοκαιριού;

Προς το παρών βολεύομαι με ένα on off 12αρι4ετιας AUX που μου το είχαν πάρει δώρο 

Πόσο να καίει ένα τέτοιο;

Επεξ/σία από marioboni
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimostr είπε

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα daisekai 9 

Σου είναι εύκολο να μου πεις 2-3 σημαντικές διαφορές αυτών των δυο μιας και δεν το έχω ψάξει πολύ με τα κλιματιστικά ;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tarantules είπε

Μεταξύ της σειράς Daiseikai της Toshiba και της Shorai Premium ποια θα προτιμούσατε εαν το κόστος δεν ήταν θέμα; 

To Daisekai πάει μέχρι τα 16000btus ονομαστική οπότε σε μεγάλο μηχάνημα δεν τίθεται καν δίλημμα.

Έχει twin ring rotary συμπιεστες σε όλα τα μοντέλα όταν το shorai από 18000 και άνω.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, marioboni είπε

Επειδή έχω βγάλει τα μάτια μου να ψάχνω και δεν έχω βρει κάτι στα λεφτά μου 450 Μαξ περασμένο 12αρι, υπαρχει κάτι αξιόλογο η να περιμένω τέλη καλοκαιριού;

Προς το παρών βολεύομαι με ένα on off 12αρι4ετιας AUX που μου το είχαν πάρει δώρο 

Πόσο να καίει ένα τέτοιο;

Έτοιμος

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_midea-mb-12n8d6-i-mission-wifi-1211228.html

Αποδοτικοτατο, δωρεάν εγκατάσταση, 50€ πίσω με το σαπακι που θα ανακυκλωσεις = 450€

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έτοιμος

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_midea-mb-12n8d6-i-mission-wifi-1211228.html

Αποδοτικοτατο, δωρεάν εγκατάσταση, 50€ πίσω με το σαπακι που θα ανακυκλωσεις = 450€

Το άλλο θα το πουλήσω βέβαια

Έχω βρει κιόλας

Αλλά από περιέργεια πόσο να καίει;

Μου είχε μπει στο μάτι το GE που έδινε ο Κωτσόβολος αλλά δεν το πρόλαβα

Βέβαια με μικρότερο seer και μικρότερη εταιρεία αλλά η χρήση είναι μόνο καλοκαίρι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...