Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα

Τι γνώμη έχουμε για το συγκεκριμενο; 

https://www.skroutz.gr/s/14495672/Toyotomi-Izuru-TRN-TRG-871ZR.html

Θέλει πελάτης μου να το πάρει και να το βάλει στο σπίτι του (περίπου 65τμ είναι με καινούργια ενεργειακά κουφώματα, πορτα ασφαλείας, παντού μονωσεις κτλπ κτλπ, δεν υπάρχουν πουθενά απώλειες) θα "σηκώνει" όλο το σπίτι το συγκεκριμενο; θεωρείται αξιόπιστο και δυνατό; 

Επεξ/σία από stelios18120
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 ώρες πριν, dimitra72 είπε

Καλημέρα!!

Πρώτη φορά ακούω Airfan αλλά είδα ότι είναι ιδιωτικής ετικέτας του καταστήματος. Από εγγύηση αν κάτι πάθουν ποιος θα τα φτιάξει; Ή θα δώσουν καινούργιο προς αντικατάσταση;

Η γνώμη μου βάλε 50,00 ευρώ παραπάνω και αγοράζεις επώνυμο κλιματιστικό με πιστοποίηση Eurovent με ιονιστή, και μεγαλύτερη εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Καλημερα

Θέλει πελάτης μου να το πάρει και να το βάλει στο σπίτι του (περίπου 65τμ είναι με καινούργια ενεργειακά κουφώματα, πορτα ασφαλείας, παντού μονωσεις κτλπ κτλπ, δεν υπάρχουν πουθενά απώλειες) θα "σηκώνει" όλο το σπίτι το συγκεκριμενο; θεωρείται αξιόπιστο και δυνατό; 

Χάλια , το είχα και το ξηλωσα! Λειτουργεί σαν on/off το συγκεκριμένο και όχι σαν inverter. Κοίτα για αξιόπιστη εταιρεία.

Επεξ/σία από guzel
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Με λιγο ψαξιμο στο επισημο site ειδα πως βγαζουν module μεσω τριτου. Θελω να παω στο ap αλλα δυστυχως το mitsubishi που πηρα περσυ ειναι ισως η χειροτερη αγορα που εχω κανει. Θελω να πιστευω πως επεσα στη περιπτωση

2 λεπτά πριν, guzel είπε

Χάλια , το είχα και το ξηλωσα! Λειτουργεί σαν on/off το συγκεκριμένο και όχι σαν inverter. Κοίτα για αξιόπιστη εταιρεία.

Εγω που το ειχα δει δε σταματουσε ποτε και αρκετα ησυχο.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Καλημερα

Ναι είναι δυνατό και μάλλον αξιόπιστο.

Αλλά έχει μικρή εγγύηση.

Καλύτερα ένα tundra green ή GE Prime+ που είναι εξίσου αν όχι πιο δυνατά και έχουν 5 ετη εγγύηση ή κάποιο inventor με 10.

• Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Με λιγο ψαξιμο στο επισημο site ειδα πως βγαζουν module μεσω τριτου. Θελω να παω στο ap αλλα δυστυχως το mitsubishi που πηρα περσυ ειναι ισως η χειροτερη αγορα που εχω κανει. Θελω να πιστευω πως επεσα στη περιπτωση

Εγω που το ειχα δει δε σταματουσε ποτε και αρκετα ησυχο.

Ε όχι και ησχυο το izuru, δεν θα έχεις δει πραγματικά ήσυχα κλιματιστικά.

Επίσης το συγκεκριμένο δεν μπορεί να κατέβει κάτω από 1200-1300w στην θέρμανση και 700-800w στην ψυξη.. Στις πίσω σελίδες θα βρεις βίντεο και φωτογραφίες για το συγκεκριμενο κλιματιστικό 

7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το izuru? 😂😂 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, guzel είπε

Έχεις καμιά πρόταση να μου δώσεις ώστε να πάρει κάτι που αξίζει;  χρήματα μέχρι 850-900€ (24αρι κατά προτίμηση) 

10 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αλλά έχει μικρή εγγύηση.

Καλύτερα ένα tundra green ή GE Prime+ που είναι εξίσου αν όχι πιο δυνατά και έχουν 5 ετη εγγύηση ή κάποιο inventor με 10.

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Οπότε μέχρι 850-900€ θεωρείς ότι αυτά που μου είπες αξίζουν καλύτερα έτσι; 

Τα inventor τι λένε γενικά; αξιόπιστα; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ParhsG είπε

το mitsubishi που πηρα περσυ ειναι ισως η χειροτερη αγορα που εχω κανει. Θελω να πιστευω πως επεσα στη περιπτωση

Καλήμερα!!

Για ενημέρωσε μας να ξέρουμε τι να αποφεύγουμε και ποιο μοντέλο είναι. Μήπως δεν έχει γίνει σωστά και η εγκατάσταση του κλιματιστικού; Με την αντιπροσωπεία επικοινώνησες; Και αν ναι τι σου είπαν;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Έχεις καμιά πρόταση να μου δώσεις ώστε να πάρει κάτι που αξίζει;  χρήματα μέχρι 850-900€ (24αρι κατά προτίμηση) 

Αν μπορείς περίμενε, κατά καιρούς βαζουν σοβαρές εκπτώσεις σε καλά κλιματιστικά ... Διαφορετικά τα λεφτά που θα γλιτώσεις από οικονομικότερο κλιματιστικό θα τα πληρώσεις πολύ παραπάνω στην ΔΕΗ ...

Δες αναλυτικά το thread και τις καταναλώσεις που έχουν διαφορά toyotomi,inventor κλπ 

• Like 2
Δημοσ.

Για να σας βοιθησω σε οπιαδιποτε εγκατσταση μικρη η μεγαλη κλιματισμου η ψυγειων ειναι απαραιτητη η χρηση αντλιας κενου, (το ξεκαθαρισαμε αυτο) οπιος λεει το αντιθετο η ανιδεως ειναι η δεν θελει να σπαταλησει χρωνο,η εξαερωση ειναι ελληνικη πατεντα δεν υπαρχει σε κανενα μανιουαλ και καμια ετερια δεν θα σου πει κανε εξαερωση.Σταματιστε να πληρονετε εγκαταστασης στα μεγαλα ηλεκτρομαγαζα και αναζητιστε ψυκτικο στην γειτονια σας,Η τιμες της εγκαταστασης για 9000-12000 btu πρεπι να κιμενονται απο 60 εως 80 ευρο +φπα και οπως λεει ενας φιλος πιο πανω με 40 ευρο βγαινου απλα θελουν να κονομανε ας κιταξει ολα τα εξοδα που εχει ενας τεχνικος (υλικα+βοιθος+βενζινες+συντηρηση αυτοκινητου+ταμειο ασφαλισης+φορολογεια+ενικοιο+εργελεια δεν ειναι αθανατα ολα χαλανε).τα μεγαλα ηλεκτρομαγαζα βαζουν και δωρεαν εγκατασταση ζιτιστε τους το μηχανιμα χωρις εγκατασταση να δειτε οτι θα σας κανουν μια εκπτοση  60+.συχνωρεστε με για το ορθογραφικα ελπιζω να σας βοιθησα λιγο

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, guzel είπε

Ε όχι και ησχυο το izuru, δεν θα έχεις δει πραγματικά ήσυχα κλιματιστικά.

Επίσης το συγκεκριμένο δεν μπορεί να κατέβει κάτω από 1200-1300w στην θέρμανση και 700-800w στην ψυξη.. Στις πίσω σελίδες θα βρεις βίντεο και φωτογραφίες για το συγκεκριμενο κλιματιστικό 

Το izuru? 😂😂 

Σε σχεση με το δικο μου πολυ πιο ησυχο ουτε τρακα τρακα ουτε τικ τικ ουτε on off να ακουω απο ρελε και υγρο ηχους

https://www.skroutz.gr/s/2756873/Mitsubishi-MSZ-MUZ-FH25VE.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, mvagusta82 είπε

Για να σας βοιθησω σε οπιαδιποτε εγκατσταση μικρη η μεγαλη κλιματισμου η ψυγειων ειναι απαραιτητη η χρηση αντλιας κενου, (το ξεκαθαρισαμε αυτο) οπιος λεει το αντιθετο η ανιδεως ειναι η δεν θελει να σπαταλησει χρωνο,η εξαερωση ειναι ελληνικη πατεντα δεν υπαρχει σε κανενα μανιουαλ και καμια ετερια δεν θα σου πει κανε εξαερωση.Σταματιστε να πληρονετε εγκαταστασης στα μεγαλα ηλεκτρομαγαζα και αναζητιστε ψυκτικο στην γειτονια σας,Η τιμες της εγκαταστασης για 9000-12000 btu πρεπι να κιμενονται απο 60 εως 80 ευρο +φπα και οπως λεει ενας φιλος πιο πανω με 40 ευρο βγαινου απλα θελουν να κονομανε ας κιταξει ολα τα εξοδα που εχει ενας τεχνικος (υλικα+βοιθος+βενζινες+συντηρηση αυτοκινητου+ταμειο ασφαλισης+φορολογεια+ενικοιο+εργελεια δεν ειναι αθανατα ολα χαλανε).τα μεγαλα ηλεκτρομαγαζα βαζουν και δωρεαν εγκατασταση ζιτιστε τους το μηχανιμα χωρις εγκατασταση να δειτε οτι θα σας κανουν μια εκπτοση  60+.συχνωρεστε με για το ορθογραφικα ελπιζω να σας βοιθησα λιγο

Δυστυχώς και αυτή η λύση δεν είναι πανάκεια. Αυτή τη λογική είχα και εγώ, επέλεξα επαγγελματία ψυκτικό, μελος του ΔΣ του σωματείου ψυκτικών όπως ανέφερε δύο τρεις φορές με περηφάνεια κατά την εγκατάσταση.

Αντλία κενού "έβαλε" μετά από επαναλαμβανόμενες αναφορές μου αφού είχε ανοίξει το φρεον στις σωληνώσεις, και αφού είχε έρθει άλλη φορα προηγουμενως και είχαμε πει ότι θα βάλει σίγουρα αντλία κενού και θα ακολουθήσει τις οδηγίες στο manual. Κόστος 120 για το 24αρι και 100 για το 9αρι χωρίς απόδειξη.

Με το που μπει στο σπίτι του λες που είναι η αντλία κενού; Αν δεν έχει τον διώχνεις επί τόπου. Αυτό θα κάνω την επόμενη φορά στο 9αρι που θα πάρω. Είτε είναι επαγγελματίας είτε από πολυκατάστημα. 

Το καλύτερο βέβαια για μένα που δεν το έχω να τσακώνομαι, είναι να βρει κανείς κάποιον δοκιμασμένο συστημένο από γνωστό, που να του είχε κανει σωστή εγκατάσταση.

Επεξ/σία από stazzy1978
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Καλές τιμές θα παίξουν τέλη καλοκαιριού.

Τα inventor αξιόπιστα είναι, αλλά και να πάθει κάτι έχεις 10 έτη πολύ καλής εγγύησης.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Σε σχεση με το δικο μου πολυ πιο ησυχο ουτε τρακα τρακα ουτε τικ τικ ουτε on off να ακουω απο ρελε και υγρο ηχους

https://www.skroutz.gr/s/2756873/Mitsubishi-MSZ-MUZ-FH25VE.html

Καλήμερα!!

Μήπως δεν έχει γίνει σωστά και η εγκατάσταση του κλιματιστικού; Με την αντιπροσωπεία της Mitsubishi επικοινώνησες; Και αν ναι τι σου είπαν; Διαβάζω στα σχόλια του σκρουτζ όλοι είναι ικανοποιημένοι και το εκθειάζουν, εκτός από έναν. Με τόσα χρήματα που έχει το κλιματιστικό θα έπαιρνα κάθε μέρα την αντιπροσωπεία για να δώσει λύση. Είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Αλλιώς να το αντικαταστήσουν. Γι αυτό υπάρχουν και οι εγγυήσεις.

14 λεπτά πριν, stazzy1978 είπε

Με το που μπει στο σπίτι του λες που είναι η αντλία κενού; Αν δεν έχει τον διώχνεις επί τόπου. Αυτό θα κάνω την επόμενη φορά στο 9αρι που θα πάρω. Είτε είναι επαγγελματίας είτε από πολυκατάστημα. 

Το καλύτερο βέβαια για μένα που δεν το έχω να τσακώνομαι, είναι να βρει κανείς κάποιον δοκιμασμένο συστημένο από γνωστό, που να του είχε κανει σωστή εγκατάσταση.

Καλημέρα!!

Προτού μπει στο σπίτι... υπάρχουν και τα τηλέφωνα... ;) Του λες εσύ ως πελάτης τι θέλεις να γίνει στην εγκατάσταση (π.χ. αντλία κενού και τρία μέτρα τουλάχιστον σωληνώσεις) και όλα ωραία και καλά! Δεν χρειάζεται να τσακωθείς. 

Και ειδικά στην εγκατάσταση να ζητάτε απόδειξη γιατί χρειάζονται στις εγγυήσεις. 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...