Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία η σύγκριση μεταξύ PalmPre, iPhone3G & iPhone3GS.

Kαι τα τρία smartphones έχουν πυρήνα γραφικών της PowerVR το οποίο λίγοι γνωρίζουν. Σε επεξεργαστική ισχύ όσων αφορά την CPU ισοβαθμούν το PalmPre & το iPhone3GS. ΄Οσων αφορά τον πυρήνα γραφικών το PalmPre υπερτερεί.

Σε γενικές γραμμές η αύξηση των επιδόσεων που ισχυρίζεται η Apple για το 3GS στις 2x φορές είναι αρκετά συντηρητική και λογικά θα πρέπει να φαίνεται μια καλή αύξηση επιδόσεων στην απλή καθημερινή χρήση. Αν και πάντα παίζει ρόλο το λογισμικό (από λειτουργικό μέχρι εφαρμογές ή και παιχνίδια) το 3GS ειδικά σε πραγματικά τρισδιάστατα παιχνίδια θα μπορέσει και να φτάσει τις τριπλάσιες επιδόσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

iPhone 3G =

MBX Lite + VGP Lite @60MHz =

1 pipeline + 1 TMU + Geometry Processor (VS1.1)

4 pixels/clock at max. overdraw, minimum 1 pixel/2 clocks

~100 MPixels/s fillrate (overdraw included)

~1 MTris/s

no stencil buffer

iPhone 3GS =

SGX520 @100MHz (?) =

1 ALU + 1 TMU (unified shader core with >SM3.0)

4 pixels/clock at max. overdraw, minimum 1 pixel/2clocks

~200 MPixels/s fillrate (overdraw incl.) 2x throughput with trilinear filtering vs. MBX Lite

3.5 MTris/s

8 Z/stencil check units = 800MPixels/s

Palm Pre =

SGX530 @100MHz (?)

2 ALUs + 1 TMU (unified shader core with >SM3.0)

16 pixels/clock at max. overdraw, minimum 1 pixel/clock

250 MPixels/s fillrate (overdraw included)

~10.0 M Tris/s

8 Z/stencil check units/ALU = 1600MPixels/s

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Και οσο σκεφτομαι το game boy μου το 90 και ποσο μαγεμενος ημουν με τα γραφικα του..(ατιμο game gear ποτε δεν σε ζηλεψα:lol:)

Δημοσ.
Και οσο σκεφτομαι το game boy μου το 90 και ποσο μαγεμενος ημουν με τα γραφικα του..(ατιμο game gear ποτε δεν σε ζηλεψα:lol:)

Το 3GS ξεπερνάει κατά πολύ σε δυνατότητες ακόμα και ενός Dreamcast. To κακό με τα smartphones είναι ότι δεν βολεύουν καθόλου από άποψη εργονομίας για παιχνίδια.

Ωστόσο για τυχών νοσταλγούς της PowerVR θα δουν μια κατά πολύ πιο επαρκής έκδοση του SGX στο 3GS σε μελλοντικό handheld της SONY (αν το ονομάσουν PSP2).

• Super Moderators
Δημοσ.
Κατι ακουσα οτι το iphone 3G s θα ειναι αδιαβροχο, αυτο ισχυει?

Γιατί να ισχύει; Σκοπεύεις να κολυμπάς με το iPhone σου; :-)

Προφανώς κάποιος σου κάνει πλάκα.

Δημοσ.
Κατι ακουσα οτι το iphone 3G s θα ειναι αδιαβροχο, αυτο ισχυει?

ναι και όταν βρέχει θα πατάς την app " umbrella " και θα ανοίγει ομπρελλα κανονική με το λογότυπο του Hondos , μαύρη αν πάρεις το μαύρο κ άσπρη αν πάρεις το άσπρο ....

στα 16G για ένα άτομο ενώ στα 32G θα χωράνε 2 κάτω από την ομπρέλλα...

:whistle:

συγγνώμη δεν άντεξα....

Δημοσ.

Καλα μια πλακα εκανε ο paredwse, μην το σκισετε το θεμα.. Για καποιους δεν φαινεται απολυτα λογικο το να μην ειναι αδιαβροχο

Δημοσ.
Καλα μια πλακα εκανε ο paredwse, μην το σκισετε το θεμα.. Για καποιους δεν φαινεται απολυτα λογικο το να μην ειναι αδιαβροχο

υπάρχουν πολλά αδιάβροχα κινητά?... :P

πάντως εαν θέλει ντε κ καλά να το κάνει αδιάβροχο μπορεί να βάλει απο αυτές τις θήκες τις περίεργες..

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=rDhOq_-5R7M[/ame]

Δημοσ.
ναι και όταν βρέχει θα πατάς την app " umbrella " και θα ανοίγει ομπρελλα κανονική με το λογότυπο του Hondos , μαύρη αν πάρεις το μαύρο κ άσπρη αν πάρεις το άσπρο ....

στα 16G για ένα άτομο ενώ στα 32G θα χωράνε 2 κάτω από την ομπρέλλα...

:whistle:

συγγνώμη δεν άντεξα....

Εισαι πολυ αστιος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:01 ----------

ριξτε μια ματια εδω http://www.mirror.co.uk/news/technology/2009/06/09/10-things-you-didn-t-know-about-the-iphone-3g-s-115875-21427617/

1. It’s highly resistant

Apparently the iPhone 3G S has a highly-resistant finish to its body. Whereas the old iPhone 3G would succumb to those gadget kryptonites - water and oil - the new iPhone 3G S has a water- and oil-resistant body. Nice.

Δημοσ.
1. It’s highly resistant

Apparently the iPhone 3G S has a highly-resistant finish to its body. Whereas the old iPhone 3G would succumb to those gadget kryptonites - water and oil - the new iPhone 3G S has a water- and oil-resistant body. Nice.

Χαχα! Τώρα ρίξτους τα φίλε! Αδιάβροχο λέει είναι! :-P

Δημοσ.

Η οθόνη του έχει "ελαιοφοβική" επικάλυψη για να φεύγουν πιο εύκολα οι δαχτυλιές. Αυτό είναι όλο. Κατά τα άλλα, κατασκευαστικά, το εξωτερικό του κέλυφος είναι ίδιο με του 3G.

Δημοσ.
Εισαι πολυ αστιος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:01 ----------

ριξτε μια ματια εδω http://www.mirror.co.uk/news/technology/2009/06/09/10-things-you-didn-t-know-about-the-iphone-3g-s-115875-21427617/

1. It’s highly resistant

καταρχήν αν ήταν θα ήμουν αστεία κ όχι αστείος. ναι νομίζω πως είμαι αστεία..

γιατί το θεωρείς απίθανο μετά από λίγα χρόνια όντως να βγαίνει ομπρελίνι του hontos από το iPhone 6G UE (umbrella edition)?

πάντως προς το παρόν μου φαίνεται αστεία και μόνο η σκέψη...

δεν νομίζω ότι σε έθιξα, μην είσαι τόσο μυγιάγγιχτος , ζήτησα κ συγγνώμη :P

απλά σου φαίνεται λογικό σε ένα κινητό που έχουν βάλει 3 αισθητήρες ανίχνευσης υγρασίας να είναι ταυτόχρονα και αδιάβροχο??? (ώστε σε περίπτωση που το ρίξεις στο νερό κ το πας πίσω -αφού έχει στεγνώσει- να μην μπορείς να το παίξεις κινέζος, τύπου "αλλάξτε το δεν ξέρω τι έπαθε" ) :X

edit : για να σου δώσω να καταλάβεις... μια φορά το πήρα μαζι μου για τρέξιμο κ εκεί που έτρεχα σκεφτόμουν , χριστέ μου μια σταγόνα υδρώτας τρέχειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι από το κεφάλι, μη πάει στο αυτί, μη πάει στο headphone, μη φτάσει στη τρύπα του ακουστικού..... κ τέλος δε το ξαναπήρα.. τι ανχος κ αυτό.. κ μετά ερχεσαι εσυ και μου λες ότι είναι αδιάβροχο.. κατάλαβες τώρα γιατί μου φάνηκε κάπως?..

edit2. εδώ ούτε στο μπάνιο δε το ακουμπάω όταν κάνω μπάνιο γιατί φοβάμαι τους υδρατμούς..

edit3. μπορεί να είμαι υπερβολική δε ξέρω.. ευκαιρία να με κοροιδέψεις εσύ τώρα... :P

Δημοσ.

Ειμαι σε φαση να παρω iphone και ψιλοφοβαμαι την τιμη του καινουργιου

απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν παει περιπου τα 620 το 16αρι το 32αρι ποσο θα παει? 690? πολλα δεν ειναι ???εχετε καμια πληροφορια για το ποτε θα βγει στην αγορα?

thχ

Δημοσ.
Ειμαι σε φαση να παρω iphone και ψιλοφοβαμαι την τιμη του καινουργιου

απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν παει περιπου τα 620 το 16αρι το 32αρι ποσο θα παει? 690? πολλα δεν ειναι ???εχετε καμια πληροφορια για το ποτε θα βγει στην αγορα?

thχ

Αν δεν κανω λαθος το 32GB ειναι 100 ευρω πιο ακριβο απο το 16GB... Μαλλον θα πρεπει να φοβασε ακομα περισσοτερο.:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:11 ----------

Εμμ, μπορεις να πας εδω:

http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/callBackRequest.action?reasonId=128

Και ισως, λεω ισως, αν συμπληρωσεις τη φορμα που σου δειχνει να σε ενημερωσουν γρηγοροτερα για οτιδηποτε νεο σχετικα με το 3G S.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...