Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Με το untetherd jailbreak τι θα γίνειειειει??????

'πομονηηηηηη:-)

Στα του cydia να προσθεσω και το ωραιοτατο iBlacklist για να κοβεις τους παρεισακτους.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν φοραει θηκη το κινητο, τοτε το μπρατσακι για το στυλο θα μπορει να το φοραει? Κατι τετοιο μολις αναρωτηθηκα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:58 ----------

Στον browser δεν γίνεται με κάποιο τροπο να έχεις πάνω από 8 καρτελες ανοικτές; Συνέχεια ξεμενω, και ειδικά όταν παταω σε εξωτερικά λινκ μου το ανοίγει σε νέα κλεινωντας μια παλιά και χανω καρτλες που άντε μετά να θυμηθώ τι είχα ανοίξει.

• Moderators
Δημοσ.

Στον browser δεν γίνεται με κάποιο τροπο να έχεις πάνω από 8 καρτελες ανοικτές; Συνέχεια ξεμενω, και ειδικά όταν παταω σε εξωτερικά λινκ μου το ανοίγει σε νέα κλεινωντας μια παλιά και χανω καρτλες που άντε μετά να θυμηθώ τι είχα ανοίξει.

Ισως και να μην ειναι περιορισμος του safari οσο του iphone και της ram που εχει.Ποσα mb εχεις ελευθερα οταν φορτωνεις 8 tab?

Δημοσ.

Την ραμ που την λέει;παντως όχι είναι όντως περιορισμός του σαφάρι το έχω διαβάσει και αλλού, απλώς δεν έχω βρει κάποια λύση.

• Moderators
Δημοσ.
Την ραμ που την λέει;παντως όχι είναι όντως περιορισμός του σαφάρι το έχω διαβάσει και αλλού, απλώς δεν έχω βρει κάποια λύση.

Αν το εχεις jailbroken,απο το sbsettings,στο extras and options-->statusbar free ram.

Δημοσ.

Μια ερώτηση.

Βάζω ένα mp3 να παίζει και το αφήνω. Το τηλέφωνο κλειδώνει, το κομμάτι συνεχίζει να παίζει. Όλα ΟΚ.

Καμιά φορά όταν πατάω το επάνω κουμπί για να ανοίξει η οθόνη, εκτός από την επιλογή για το ξεκλείδωμα και το ρολόι, μου βγάζει επιλογές play, ff και previous. Είναι πολύ βολικό επειδή δε χρειάζεται να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο για να αλλάξεις κομμάτι. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω καταλάβει πως βγαίνουν αυτές οι επιλογές. Πάντα τυχαία εμφανίζονται.. Ξέρει κανείς τπτ;

Δημοσ.
Πρέπει να κατεβάσεις το σωστό configuration file για τη Wind. Πήγαινε στο http://help.benm.at/help.php

Πειραζει τπτ και στις υπολοιπες ρυθμισεις? Μου εβγαλε μια προειδοποιησει οταν μπηκα στην σελιδα απο το κινητο και επελεξα να περασει τις ρυθμισεις για την wind.

• Moderators
Δημοσ.

Έχω ένα Samsung Omnia και σκέφτομαι σοβαρά να το "σκοτώσω" για κανά 200-250ευρω, επειδή τα WM6.1 δεν την παλεύουν κάστανο πλέον. Άν με το καλό τα καταφέρω, λέω να στραφώ προς την iPhone μεριά. Έχω κάποιες απορίες, αν υπάρχει κάποιος καλοθελητής ας μου τις λύσει:

1) Ποιές είναι οι ουσιαστικές διαφορές του iPhone 3G με το 3GS; Δώστε βάση στο ουσιαστικές, όμως. Κάτι πυξίδες και κάτι Voice Calls δεν με αγγίζουν καν για να δώσω το επιπλέον χρήματα. Η διαφορές στην επεξεργαστική ισχύ και στη μνήμη είναι αρκετά αισθητές, ώστε να υπερτερεί πολύ το 3GS έναντι του 3G;

2) Υπάρχει πρόγραμμα στο App Store που να μπορεί να ανοίγει .cbr και .cbz αρχεία; Πόσο καλό είναι, αν το έχει δοκιμάσει κάποιος (το ρωτάω γιατί το αντίστοιχο πρόγραμμα των WM είναι απλά ο ορισμός της ευχρηστίας);

3) Υπάρχει πρόγραμμα στο App Store που να ανοίγει αρχεία .mkv και να παίζει ΚΑΙ τους soft υπότιτλους, χωρίς ιδιαίτερο κόπο (το ρωτάω γιατί στα WM πρέπει να μου φύγει ο κώλος στο ψάξιμο μέχρι να καταφέρω να κάνω τον TCPMP να δουλέψει σωστά);

4) Τι παίζει με hard/soft reset και με τις εμπορικές εφαρμογές που κατεβάζονται από το App Store; Χάνονται και πρέπει να ξαναγοραστούν; Ή δεν υπάρχουν καν πράγματα όπως "hard reset";:P

Αυτά τα λίγα.

Δημοσ.
αν εχω καταλαβει τι λες, αυτο εμφανιζεται αν πατησεις το κουμπι του μενου 2 φορες

Ναι αυτό ήταν. Ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

Εν τελεί το πήρα το πενακι και δεν μπορώ να πω ότι λέει και πολλά. Με τα δάκτυλα καλύτερος είναι ο χειρισμός πιστεύω. Απλώς στο πληκτρολόγιο έχεις καλύτερη ακρίβεια στο να στοχευεις του χαρακτήρες αλλά στην τελική λόγω της πίεσης που χρειάζεται να ασκήσεις μάλλον Καραντάσιου να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο.

Επηρεάστηκαν από κάποια βιντεακια στο γιουτουμπ που λέγανε πως είναι το καλύτερο πενακι και πως έχει αμεσαη αποκριση.

Προσωπικά μπορώ να πω ότι το μετάνιωσε. Επίσης το πλαινο μπρατσακι δεν εφαρμόζει ένα του φοράς θήκη.

Αυτά εν συντομία.

Δημοσ.

1. Ναι οι διαφορές στην ταχύτητα μεταξύ 3G & 3GS είναι εμφανείς, ειδικά σε βαρειές εφαρμογές (πχ GPS Navigation).

Άλλη σημαντική διαφορά τους είναι στην κάμερα. Το 3GS έχει autofocus, μεγαλύτερη ανάλυση και τραβάει και βίντεο.

2. Δεν έχω ιδέα. Google it.

3. Το iPhone ΔΕΝ παίζει AVI ή MKV. Πρέπει να κάνεις re-encode τα video σε MP4. Σε περιβάλλον Mac OS X υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν, υποστηρίζοντας και soft subtitles. Σε περιβάλλον Windows υπάρχουν προγράμματα που υποστηρίζουν hard subtitles. Για soft subtitles δεν γνωρίζω.

4. Ό,τι αγοράζεις από το App Store αποθηκεύεται στο iTunes στον υπολογιστή σου. Σε περίπτωση που κάνεις Restore στο iPhone (διαγράψεις τα πάντα και περάσεις το λειτουργικό του από την αρχή), την επόμενη φορά που θα κάνεις sync με το iTunes, θα περαστούν ξανά σε αυτό όλες οι εφαρμογές.

Έτσι κι αλλιώς, ακόμα και αν έχεις διαγράψει εντελώς μια εφαρμογή, και από το iPhone και από το iTunes, αν πας να την ξανακατεβάσεις χρησιμοποιόντας το ίδιο iTunes Account, το App Store "θυμάται" πως την έχεις ήδη αγοράσει και δεν στη χρεώνει ξανά.

• Moderators
Δημοσ.

3. Το iPhone ΔΕΝ παίζει AVI ή MKV. Πρέπει να κάνεις re-encode τα video σε MP4. Σε περιβάλλον Mac OS X υπάρχουν προγράμματα που το κάνουν, υποστηρίζοντας και soft subtitles. Σε περιβάλλον Windows υπάρχουν προγράμματα που υποστηρίζουν hard subtitles. Για soft subtitles δεν γνωρίζω.

Σίγουρα δεν παίζει .mkv; Το .mkv format είναι container για h.264 codecs. Νόμιζα ότι υποστήριζε h.264 το iphone. Μου φαίνεται λίγο παράξενο να υποστηρίζει mpeg-4 κι όχι h.264.

Τέσπα.

Δημοσ.

Μαγκες , βγήκε το Proswitcher το οποίο δίνει δυνατότιτα (σε συνδιασμό με το Backrounder) να έχουμε Multitasking όπως εμφανίζεται στο PalmPre.

Απεγκαταστηστε (εάν έχετε) το Kirikae και βάλτε αυτό. Θα το βρείτε δωρεάν στο Repo : http://booleanmagic.com/repo/

Τα Σπάει !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...